logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Pigmentvlekken

Waarom kiezen voor

Onze behandelingen voor pigmentvlekken

Onze focus ligt op het effectief verminderen van pigmentvlekken met behulp van geavanceerde technieken en op maat gemaakte behandelingen. Met medische peelings, medische microneedling en persoonlijk thuis- en productadvies streven we ernaar om u u een egale en stralende huid te geven. 

Professionele en op maat gemaakte behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat pigmentvlekken verschillende oorzaken en kenmerken kunnen hebben. We voeren een grondige analyse van je huid uit en stellen een behandelplan op maat voor u op. Door gebruik te maken van medische peelings en medische microneedling kunnen we gericht werken aan het verminderen en vervagen van pigmentvlekken.

Geavanceerde technieken en apparatuur

Bij Huidkliniek Zaia maken we gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige apparatuur om optimale resultaten te behalen. Medische peelings helpen de bovenste laag van de huid te vernieuwen en pigmentvlekken geleidelijk te verminderen. Medische microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid en bevordert de collageenproductie, waardoor pigmentvlekken vervagen en de huidstructuur verbetert.

Ondersteuning en nazorg

Naast de professionele behandelingen ontvangt u ook thuis- en productadvies om u te helpen uw huid gezond te houden en het beste resultaat te behalen. We bieden ook begeleiding bij het kiezen van de juiste huidverzorgingsproducten.

Pigment gezicht
Psoriasis handen
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over pigmentvlekken

We begrijpen dat pigmentvlekken een veelvoorkomend huidprobleem zijn dat veel mensen ervaren. We hebben daarom alvast alle belangrijke vragen voor je verzameld en voorzien van duidelijke antwoorden.

Doen behandelingen tegen pigmentvlekken pijn?

Het ervaren van pijn tijdens de behandeling kan variëren afhankelijk van het type behandeling en de gevoeligheid van je huid. Veel behandelingen worden goed verdragen, maar er kan een lichte mate van ongemak of prikkeling optreden. Verdovende crèmes kunnen worden gebruikt om eventuele ongemakken te minimaliseren.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van een pigmentvlekken behandeling?

Het duurt meestal enkele weken tot maanden voordat je resultaat ziet van een pigmentvlekken behandeling. Dit komt doordat het proces van huidvernieuwing tijd nodig heeft. Geduld en consistentie zijn belangrijk bij het volgen van de aanbevolen behandelingsschema's.

Kan ik pigmentvlekken voorkomen?

Hoewel het voorkomen van pigmentvlekken niet altijd mogelijk is, kun je wel voorzorgsmaatregelen nemen. Gebruik altijd zonbescherming met een hoge SPF, vermijd overmatige blootstelling aan de zon en draag beschermende kleding en een hoed bij blootstelling aan de zon.

Zijn pigmentvlekken besmettelijk?

Nee, pigmentvlekken zijn niet besmettelijk. Ze worden niet veroorzaakt door een infectie of overgedragen van persoon op persoon. Het zijn gewoon donkere verkleuringen van de huid als gevolg van melanineproductie.

Kan ik make-up gebruiken om pigmentvlekken te verbergen?

Ja, make-up kan helpen om pigmentvlekken tijdelijk te verbergen. Er zijn speciale camouflageproducten beschikbaar die pigmentvlekken kunnen egaliseren. Het is belangrijk om producten te gebruiken die hypoallergeen en niet-comedogeen zijn, zodat ze de huid niet verstoppen of irriteren.

Is het noodzakelijk om een dermatoloog te raadplegen voor pigmentvlekken behandelingen?

Het is sterk aanbevolen om een dermatoloog of een professionele huidkliniek te raadplegen voor een juiste diagnose en behandeling van pigmentvlekken. Een deskundige kan de oorzaak van de pigmentvlekken vaststellen en de meest geschikte behandelingsopties aanbevelen op basis van uw specifieke huidtype en behoeften.

Kom langs voor een gratis intake voor een behandeling voor pigmentvlekken bij Huidkliniek Zaia

huidveroudering

Vraag een gratis intake aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij pigmentvlekken

 • Intake en evaluatie

  U begint met een intakegesprek bij Huidkliniek Zaia, waar u een gesprek heeft met een ervaren huidtherapeut. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeut uw huid onderzoeken en uw medische geschiedenis bespreken om een beter begrip te krijgen van uw specifieke situatie. U krijgt ook de gelegenheid om uw verwachtingen en eventuele zorgen te delen.

 • Behandelplan op maat

  Gebaseerd op de informatie uit de intake, zal de huidtherapeut een op maat gemaakt behandelplan voorstellen. Dit behandelplan kan bestaan uit verschillende methoden, zoals lasertherapie, chemische peelings of andere geavanceerde technieken die gericht zijn op het verminderen van pigmentvlekken.

 • Uitvoering van de behandeling

  Wanneer u akkoord gaat met het voorgestelde behandelplan, zal de daadwerkelijke behandeling plaatsvinden in onze kliniek. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten zullen de behandeling uitvoeren met uiterste zorg en precisie om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt.

 • Nazorg en opvolging

  Na de behandeling krijgt u gedetailleerde instructies voor de nazorg. Het is belangrijk dat u deze opvolgt om het herstelproces te optimaliseren en eventuele mogelijke complicaties te voorkomen. Huidkliniek Zaia zal ook een opvolgafspraak plannen om te controleren hoe uw huid reageert op de behandeling en om eventuele verdere stappen te bespreken.

Behandelmethodes

Wij bieden effectieve behandelmethoden om pigmentvlekken aan te pakken en een egale huidskleur te bevorderen. Onze expertise in pigmentvlekkenbehandeling omvat het gebruik van drie krachtige methoden: medische peelings, medische microneedling en thuis- en productadvies. Door deze behandelmethoden te combineren, bieden wij een holistische aanpak om pigmentvlekken effectief te verminderen en je huid te laten stralen. In dit artikel delen we graag meer informatie over deze behandelmethoden en hoe ze kunnen bijdragen aan het bereiken van jouw gewenste resultaten.

Lira-peelings

Medische peeling

IPL handstuk 2

IPL Laserbehandeling

microneedling skinpen

Micro needling

Rejuvi

Thuis en productadvies

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling