logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Schoonheidsspecialist

Waarom kiezen voor een behandeling bij

Onze schoonheidsspecialist

Kies voor een behandeling bij onze schoonheidsspecialist Manon bij Huidkliniek Zaia en geniet van een gepersonaliseerde, ontspannende en resultaatgerichte ervaring voor je huid.

Aangepaste behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia bieden we twee specifieke behandelingen, Zaia Zen basis en Zaia Zen Glow, die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende huidtypes te voldoen. Met een dubbele reiniging, peeling, masker, massage en verzorging wordt elke stap van de behandeling afgestemd op de behoeften van uw huid. De Rejuvi producten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor optimale verzorging en resultaten.

Ontspanning en resultaat

Onze behandelingen met Manon combineren ontspanning en resultaat. U zal niet alleen genieten van een rustgevende en verkwikkende ervaring, maar ook merkbare verbeteringen zien in de conditie en uitstraling van uw huid. Van het verwijderen van afvalstoffen en make-upresten tot het stimuleren van celvernieuwing en het voeden van de huid, elke stap is gericht op het bereiken van een stralende en gezonde huid.

Wenkbrauwen en Wimpers

Naast de gezichtsbehandelingen biedt onze schoonheidsspecialist Manon ook wenkbrauw- en wimperverven, gezichtsontharing en Lash Lift aan. Deze aanvullende diensten zijn perfect om uw look compleet te maken en tijd te besparen in je dagelijkse schoonheidsroutine. Met professionele technieken en hoogwaardige producten zorgt Manon voor langdurige resultaten en een prachtige uitstraling.

Schoonheidsspecialist Wenkbrauwen behandeling
Onze schoonheidspakketten

Zaia Zen pakketten

Bij huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor coagulatie behandelingen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

Zaia Zen Basis

€39,-

30 minuten

Dit samengestelde pakket omvat de belangrijkste stappen van de Zaia Zen basisbehandeling. Het biedt een combinatie van ontspanning en resultaat, waarbij de Rejuvi producten worden afgestemd op de behoeften van uw huid. Als je specifieke wensen hebt of extra behandelingen wilt toevoegen, kunt u altijd contact opnemen met Zaia Zen om de behandeling verder aan te passen.

Zaia Zen Plus

€59,-

45 minuten

Dit samengestelde pakket bevat de essentiële stappen van de Zaia Zen Glow-gezichtsbehandeling, waardoor u kunt genieten van pure ontspanning en een stralende huid. Mocht u nog andere specifieke wensen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Zaia Zen om de behandeling verder aan te passen.

Zaia Zen Glow

€99,-

75 minuten

Dit samengestelde pakket bevat de essentiële stappen van de Zaia Zen Glow-gezichtsbehandeling, waardoor u kunt genieten van pure ontspanning en een stralende huid. Mocht u nog andere specifieke wensen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Zaia Zen om de behandeling verder aan te passen.

Wimpers & wenkbrauwen verven

€23,50

Wimpers of wenkbrauwen verven

€13,50

Wenkbrauwen
epileren of waxen

€13,50

Wimpers & wenkbrauwen

€30,-

Wimpers en wenkbrauwen kunnen geverfd worden om ze langer en voller te laten lijken. Dit is vooral handig voor mensen met lichte wimpers of wenkbrauwen. De behandeling omvat de volgende stappen:

Lash Lift

€49,-

Bij de wimperlifttechniek worden de wimpers gelift vanaf de wortel. Dit wordt bereikt door siliconen pads op de oogleden te plaatsen en vervolgens de wimpers op de pads te leggen. Elke wimperhaar wordt hierbij meegenomen. De behandeling omvat de volgende stappen:

Waxen bovenlip

€13,50

Waxen kin

€13,50

Waxen bovenlip & kin

€23,50
schoonheidsspecialist in Hoogezand
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over onze schoonheids behandelingen

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om u te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Zijn de schoonheidsbehandelingen bij Huidkliniek Zaia geschikt voor alle huidtypes?

Ja, de behandelingen worden afgestemd op de behoefte van de individuele huid. De schoonheidsspecialist zal de producten en behandelingen aanpassen aan het huidtype van de klant.

Hoe lang blijven de resultaten van een schoonheidsbehandeling zichtbaar?

De duur van de resultaten kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de individuele huidconditie, levensstijl en nazorg. Over het algemeen worden regelmatige behandelingen aanbevolen voor langdurige resultaten.

Moet ik een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling bij Huidkliniek Zaia?

Ja, het is noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken. Dit zorgt ervoor dat er voldoende tijd en aandacht kan worden besteed aan elke klant.

Kan ik make-up dragen na een schoonheidsbehandeling?

Het is raadzaam om na de behandeling geen make-up te dragen, zodat de huid kan ademen en herstellen. Als make-up noodzakelijk is, kan de schoonheidsspecialist adviseren over geschikte producten.

Zijn er bijwerkingen of nazorginstructies na een schoonheidsbehandeling?

Mogelijke bijwerkingen en nazorginstructies kunnen verschillen per behandeling. De schoonheidsspecialist zal specifieke instructies geven en eventuele bijwerkingen bespreken na elke behandeling.

Hoe vaak moet ik een schoonheidsbehandeling ondergaan voor optimale resultaten?

De frequentie van de behandelingen kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Huidkliniek Zaia in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling