logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Huidaandoeningen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor

Alle huidaandoeningen

Bij Huidkliniek Zaia zijn we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidaandoeningen en maken we gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Maar het belangrijkste: We hebben passie voor ons beroep en door onze kwalificaties en ervaring zijn we zeer bekwaam in ons vak!

Couperose kin

Couperose

Angioom rug

Kersenwratjes

Pigment gezicht

Pigmentvlekken

Light sheer diode laserontharen

Ongewenste haargroei

seborrheic-keratosis

Ouderdomswratjes

Rosacea/ Couperose

Rosacea

Gerstekorrels

Gerstekorrels

couperose huidaandoening

Spider naevi

haarverlies vrouwen

Alopecia Areata

square-dermatotis1

Papulosa Nigra

brandwonden

Brandwonden

lichttherapie apparaat
0

Gekwalificeerd huidtherapeut

Veelgestelde vragen

Over onze behandelingen

Welke huidaandoeningen behandelt Huidkliniek Zaia?

Huidkliniek Zaia behandelt een breed scala aan huidaandoeningen, waaronder acne, rosacea, couperose, pigmentatie problemen, littekens, eczeem, psoriasis, en meer. Onze ervaren huidtherapeuten bieden op maat gemaakte behandelplannen om uw specifieke huidprobleem aan te pakken.

Wat zijn de behandelmethoden die Huidkliniek Zaia gebruikt voor huidaandoeningen?

Wij maken gebruik van diverse geavanceerde behandelmethoden, zoals medische peelings, lasertherapie, microneedling, coagulatie en specifieke huidverzorgingsprotocollen. We beoordelen uw huidconditie en stellen een behandelplan op dat het meest geschikt is voor uw specifieke huidaandoening.

Hoe lang duurt een gemiddelde behandelsessie voor een huidaandoening?

De duur van een behandelsessie varieert afhankelijk van de huidaandoening en het type behandeling dat wordt toegepast. Over het algemeen duurt een sessie tussen de 30 minuten en 1 uur. We informeren vooraf over de verwachte duur van elke behandeling.

Is de behandeling voor huidaandoeningen pijnlijk?

De mate van ongemak kan variëren afhankelijk van de specifieke behandeling en uw gevoeligheid. Sommige behandelingen kunnen enig ongemak veroorzaken, maar we streven ernaar om uw comfort te maximaliseren tijdens elke procedure. Indien nodig kunnen we lokale verdovingsmiddelen of koelingstechnieken gebruiken om eventueel ongemak te verminderen.

Hoeveel behandelsessies zijn er gemiddeld nodig om een huidaandoening te behandelen?

Het aantal benodigde behandelsessies varieert per persoon en is afhankelijk van de ernst en aard van de huidaandoening. Voor sommige huidaandoeningen zijn mogelijk meerdere sessies nodig voor optimale resultaten. We stellen een behandelplan op en voorzien u van een realistische inschatting van het aantal sessies dat nodig is.

Kan ik na de behandeling voor een huidaandoening mijn dagelijkse activiteiten hervatten?

Over het algemeen kunt u na de behandeling uw dagelijkse activiteiten direct hervatten. Sommige behandelingen kunnen echter milde roodheid, zwelling of lichte afschilfering veroorzaken. We voorzien u van specifieke nazorginstructies om ervoor te zorgen dat u de juiste stappen neemt om uw huid te beschermen en te herstellen na elke behandeling.

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Ons team staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

welkom contact

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor beauty behandelingen

Onze aanpak

Onze werkwijze

Kamila en Manon staan voor u klaar om samen met u de beste behandeling te kiezen voor uw specifieke huidproblemen en -wensen. Of het nu gaat om het verminderen van rimpels, het behandelen van acne of het verbeteren van de algehele huidconditie, bij Huidkliniek Zaia bent u aan het juiste adres.

  • Afspraak maken en intake

    Tijdens het intakegesprek wordt het intakeformulier met Kamila doorgenomen en bespreken we de wensen en de mogelijkheden. Op basis van de huidtherapeutische diagnose en uw wensen wordt een behandelplan opgesteld met de geschikte behandelingen om uw huidaandoening aan te pakken.

  • Behandelingen

    Huidkliniek Zaia biedt diverse geavanceerde behandelmethoden, zoals lasertherapie, chemische peelings, microneedling en meer om optimale resultaten te bereiken. De behandelingen worden vanzelfsprekend uitgevoerd door de huidtherapeut en de voortgang wordt bijgehouden dmv onder meer voor en na foto's in het persoonlijk dossier.

  • Nazorg

    Na de behandelingen zal de huidtherapeut u voorzien van de nodige nazorginstructies. Dit omvat advies over huidverzorging, mogelijke bijwerkingen en hoe u het beste kunt zorgen voor het meest effectieve resultaat.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Wij laten u graag kennis maken met

Huidtherapie

ongewenste haargroei gezicht

Laserontharen

huidtherapie

Micro needling

coagulatie

Coagulatie

cellulitis

Oedeemtherapie

Dermasence rosacea

Camouflage therapie

Huidkliniek Mesotherapie Huidkliniek Zaia

Mesotherapie

Medische Peeling Zaia

Medische peeling

littekentherapie

Littekentherapie

Elektrisch ontharen apparatuur

Elektrisch ontharen

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling