logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Microneedling

Bij ons bent u aan het juiste adres voor

Microneedling

Bij Huidkliniek Zaia bieden we krachtige microneedling behandelingen die effectieve huidvernieuwing stimuleren door middel van geavanceerde technologieën en een persoonlijke aanpak. Onze behandelingen, uitgevoerd door ervaren professionals, bevorderen de natuurlijke collageen- en elastineproductie, resulterend in een gladdere, stevigere huid met minder fijne lijntjes, rimpels en littekens, allemaal afgestemd op uw individuele behoeften en doelen.

𝐋𝐏𝐆 𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐦𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 bindweefselmassage

Micorneedling + RF

skinpen microneedling

Microneedling SkinPen

PRX T33 TCA Behandeling

Bio Microneedling

0

Gekwalificeerd huidtherapeut

Veelgestelde vragen

Over Microneedling

Als huidkliniek begrijpen we dat u wellicht vragen heeft over huidtherapieën en de mogelijkheden die ze bieden om uw huid te verbeteren en gezond te houden. We beantwoorden graag alvast enkele van de meest gestelde vragen die we ontvangen, zodat u een beter inzicht kunt krijgen in wat huidtherapieën inhouden en hoe ze u kunnen helpen.

Zijn microneedling behandelingen pijnlijk?

De meeste mensen ervaren milde ongemakken tijdens microneedling, die goed te verdragen zijn. We gebruiken echter lokale verdoving of verdovende crèmes om eventueel ongemak te minimaliseren.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na een microneedling behandeling?

De resultaten van microneedling zijn geleidelijk zichtbaar naarmate de huid zich vernieuwt. Meestal zijn er na één behandeling al verbeteringen merkbaar, maar het optimale resultaat wordt bereikt na een reeks behandelingen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van uw specifieke huidproblemen en gewenste resultaten. Over het algemeen raden we een reeks van 3-6 behandelingen aan voor optimale resultaten.

Zijn er bijwerkingen na een microneedling behandeling?

Mogelijke bijwerkingen zijn roodheid, lichte zwelling en gevoeligheid van de huid, maar deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen na de behandeling.

Is er downtime na een microneedling behandeling?

Er kan wat downtime zijn, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en uw huidreactie. Over het algemeen kunt u na enkele dagen uw normale activiteiten hervatten.

Is microneedling geschikt voor alle huidtypes?

Microneedling kan over het algemeen veilig worden uitgevoerd op alle huidtypes, maar het is belangrijk om een ​​consultatie te ondergaan om uw specifieke behoeften te bespreken en eventuele risico's te evalueren.

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

huidkliniekzaia

De beste huidverzorging vindt u bij Huidkliniek Zaia

Onze aanpak

Werkwijze bij onze Microneedling

 • Intakegesprek en huidanalyse

  Voordat de behandeling begint, zal een ervaren huidtherapeut een grondige huidanalyse uitvoeren om uw specifieke huidtype, huidconditie en eventuele huidproblemen te beoordelen. Tijdens de consultatie worden ook uw verwachtingen besproken en een behandelplan op maat gemaakt.

 • Opstellen behandelplan

  Op basis van uw huidanalyse en uw persoonlijke wensen stellen we een behandelplan op maat voor u op. Dit behandelplan omvat de aanbevolen huidtherapieën, het aantal benodigde behandelingen en de geschatte duur van de behandelingssessies. We zullen het behandelplan uitgebreid met u bespreken, zodat u volledig op de hoogte bent van de voorgestelde aanpak.

 • Microneedling behandeling

  Tijdens de microneedling behandeling worden verschillende technieken en methoden toegepast, afgestemd op uw specifieke huidbehoeften en doelen. Onze ervaren huidtherapeuten maken gebruik van geavanceerde microneedling apparaten en technologieën, zoals SkinPen, BioRepeel, PRX TCA peeling, en meer, om gecontroleerde microperforaties in de huid te creëren. Deze perforaties stimuleren de natuurlijke productie van collageen en elastine, wat resulteert in huidvernieuwing en verbetering van de huidtextuur. De behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd om optimale resultaten te garanderen, met aandacht voor comfort en veiligheid.

 • Nazorg

  Na de microneedling behandeling wordt de huid gekalmeerd met speciale serums en crèmes die helpen bij het herstelproces. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen direct zonlicht en om strenge huidverzorgingsproducten te vermijden gedurende enkele dagen na de behandeling. Uw huidtherapeut zal ook instructies geven voor nazorg en eventuele follow-up afspraken plannen voor het controleren van uw resultaten.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling

Geef uw huid de zorg die het verdient met
huidtherapie bij Huidkliniek Zaia

Samen op weg naar een gezonde en stralende huid.

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.