logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Gratis intake

Kom bij ons langs voor

Een gratis intakegesprek

Bij Huidkliniek Zaia bieden wij een gratis intake waarbij u professioneel advies op maat ontvangt. Onze ervaren huidspecialisten analyseren uw huidconditie, luisteren naar uw wensen en stellen een persoonlijk behandelplan op. Ontdek de mogelijkheden om uw huid te verbeteren en maak een weloverwogen beslissing voor uw huidverzorging.

Professionele huidanalyse

Bij een gratis intakegesprek bij Huidkliniek Zaia ontvangt u professioneel advies op maat. Onze ervaren huidspecialisten analyseren uw huidconditie, luisteren naar uw wensen en beantwoorden al uw vragen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op dat specifiek is afgestemd op uw huidtype, behoeften en doelen.

Kennis en expertise

De intake biedt u de mogelijkheid om onze kliniek en expertise te leren kennen. U kunt de sfeer proeven, vertrouwd raken met onze professionele aanpak en de geavanceerde technologieën en behandelingen ontdekken die we aanbieden. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen over eventuele vervolgbehandelingen.

Advies op maat

Tijdens het intakegesprek krijgt u duidelijkheid over de mogelijkheden die Huidkliniek Zaia biedt om uw huidproblemen aan te pakken. We bespreken de verschillende behandelingsopties, de te verwachten resultaten, eventuele risico's en de benodigde behandelduur. Dit stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen en met vertrouwen aan uw huidverzorgingsreis te beginnen.

huidtherapie zaia
De experts

Meer over de huidtherapeut

 • Ervaren en passie voor de huid

  Kamila is een ervaren en gepassioneerde huidtherapeut. Ze heeft een grote interesse in alles wat met de huid te maken heeft en streeft ernaar om haar cliënten de best mogelijke zorg en behandeling te bieden.

 • Gespecialiseerd huidtherapeut

  Als huidtherapeut is Kamila gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en littekens. Ze voert het gratis intakegesprek uit bij Zaia Huidkliniek om een persoonlijke behandelplan op te stellen op basis van de individuele behoeften van de cliënt.

 • Empatisch en betrokken

  Kamila is een betrokken en empathische huidtherapeut die haar cliënten op hun gemak stelt en hen begeleidt tijdens het hele proces. Ze blijft zich voortdurend ontwikkelen en bijscholen om de nieuwste en meest effectieve behandelingen aan te kunnen bieden.

Huidkliniek Mesotherapie Huidkliniek Zaia

Kamila

Huidtherapeut

Maak kennis met onze huidtherapie

Kom langs voor een gratis instakegesprek

wachtruimte

Plan nu een gratis intake in

Wat u kunt verwachten van

Ons gratis intakegesprek

Tijdens het intakegesprek van huidkliniek Zaia krijgt u een goed beeld van uw huidconditie en wat er nodig is om deze te verbeteren.

 • Korte kennismaking

  We stellen ons natuurljk eerst even voor en maken kennis met elkaar. We vragen u naar uw huidverzorgingsroutine en eventuele huidproblemen waar u last van hebt. Ook zal er worden besproken wat uw verwachtingen zijn van het consult en wat u graag wilt bereiken met betrekking tot uw huid.

 • Een grondige scan van de huid

  De volgende stap is de huidanalyse. Hierbij gaan we uw huid grondig analyseren en beoordelen op verschillende aspecten, zoals de conditie van de huid, de poriën, de textuur en eventuele huidaandoeningen. Ook zal er gekeken worden naar eventuele schade aan de huid door bijvoorbeeld zonlicht of veroudering.

 • Een behandelplan op maat

  Op basis van de huidanalyse stellen we een persoonlijk behandelplan op. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw huidtype, huidconditie en de gewenste resultaten. Het behandelplan kan bestaan uit verschillende behandelingen en/of producten die gericht zijn op het verbeteren en onderhouden van uw huid.

 • Inplannen vervolgafspraak

  Na het opstellen van het behandelplan zal de huidspecialist een vervolgafspraak met u inplannen. Tijdens deze afspraak zal het behandelplan verder worden besproken en zal er worden gekeken naar de voortgang en eventuele aanpassingen die nodig zijn. Ook zal de huidtherapeut u adviseren over het gebruik van de voorgeschreven producten en eventuele andere tips geven voor het verbeteren van uw huid.

kamila en manon intake
0

Welkom

Onderwerpen die aan bod komen

Huidkliniek Zaia in Hoogezand biedt een gratis intakegesprek aan, waarbij diverse onderwerpen aan bod komen. We geven u alvast een opsomming van de verschillende onderdelen die tijdens de huidconsult aan bod komen:

Veel gestelde vragen

Welke behandelingen biedt Huidkliniek Zaia aan?

Huidkliniek Zaia biedt verschillende behandelingen aan, waaronder behandelingen voor huidaandoeningen, microneedling, medisch pedicure en laserontharingen. Daarnaast bieden wij ook schoonheidsbehandelingen aan.

Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Huidkliniek Zaia wordt erkend door zorgverzekeraars voor vergoedingen voor medische behandelingen, zoals medisch pedicure en medische microneedling. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Huidkliniek Zaia?

U kunt een afspraak maken bij Huidkliniek Zaia door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer dat vermeld staat op de website of door het contactformulier in te vullen op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Wat zijn de openingstijden van Huidkliniek Zaia?

Huidkliniek Zaia is geopend op maandag van 9.00 tot 17.00 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten.

Hoe kan ik Huidkliniek Zaia bereiken?

Huidkliniek Zaia is gevestigd in het Medisch Centrum Hoogezand aan de Erasmusweg 145 in Hoogezand. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer dat vermeld staat op de website of door het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid bij het medisch centrum en zijn wij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hoe kan ik Huidkliniek Zaia bereiken?

Huidkliniek Zaia is gevestigd in het Medisch Centrum Hoogezand aan de Erasmusweg 1 in Hoogezand. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer dat vermeld staat op de website of door het contactformulier in te vullen op onze website. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid bij het medisch centrum en zijn wij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Maak kennis met onze huidtherapie

Kom langs voor een gratis intakegeprek

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer huidtherapie, behandelingen voor huidaandoeningen en medische pedicure. Onze toegewijde professionals streven ernaar om uw huid en voeten de zorg en aandacht te geven die ze verdienen. Met onze expertise en geavanceerde behandelingen helpen we u graag uw huid te verbeteren, huidaandoeningen aan te pakken en uw voeten gezond te houden. Bij Zaia staat uw welzijn centraal en streven we naar uitstekende resultaten.

littekentherapie

Huidtherapie

Huidaandoeningen zaia

Huidaandoeningen

medisch pedicure behandeling

Medisch pedicure

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling