logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Laserontharen

Waarom kiezen voor

Onze laserontharen behandeling

Kies voor een laserontharingsbehandeling bij Huidkliniek Zaia en ervaar de voordelen van een geavanceerde behandeling, een persoonlijke benadering en langdurige resultaten. 

Geavanceerde en veilige behandeling

Bij Huidkliniek Zaia maken we gebruik van de 'LightSheer Desire diode laser', de gouden standaard in definitieve ontharing. Deze laser is veilig en geschikt voor alle huidskleuren, inclusief de (zon)gebruinde huid. Met specifieke instellingen kunnen we de donkere haren effectief behandelen. Onze laserbehandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u met vertrouwen kunt genieten van langdurige resultaten.

Persoonlijke benadering en behandelplan op maat

Bij de intake voor laserontharen bij Huidkliniek Zaia nemen we de tijd om naar uw specifieke wensen en behoeften te luisteren. We kijken naar de locatie van de ongewenste haargroei, de haarkleur, de haardikte en de haardichtheid. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op maat op, inclusief de juiste behandelfrequentie en voorzorgsmaatregelen. Uw tevredenheid en comfort staan bij ons centraal, en we streven ernaar om optimale resultaten te behalen.

Duurzame haarvermindering en langdurige resultaten

Met laserontharen kunnen we ongewenste haargroei effectief verminderen en zelfs permanent verwijderen. De laserstraal vernietigt de actieve haarzakjes vanaf de wortel, waardoor nieuwe haargroei wordt voorkomen. Hoewel het mogelijk is dat er na verloop van tijd nieuwe haren groeien, zal het aantal en de dikte van de haren aanzienlijk verminderd zijn.

Light sheer diode laserontharen
benen ontharen
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over Laserontharen

We begrijpen dat het kiezen van een laserontharing behandeling een belangrijke beslissing is, en we willen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent en alle antwoorden heeft op uw vragen. Daarom hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld op onze pagina over laserontharing bij Huidkliniek Zaia. Deze vragen omvatten alles van hoe de behandeling werkt en wat u kunt verwachten tijdens de sessie, tot nazorg en het minimaliseren van risico’s en bijwerkingen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig geïnformeerd bent en dat u met vertrouwen kunt kiezen voor onze behandelingen voor langdurige, zijdezachte resultaten.

Wat is het verschil tussen de 'LightSheer Desire diode laser' en andere lasersystemen?

De 'LightSheer Desire diode laser' is een geavanceerd lasersysteem dat gebruikmaakt van een specifieke golflengte om de haarzakjes gericht te verwarmen en te vernietigen, terwijl het omliggende weefsel wordt beschermd. Het biedt veilige en effectieve resultaten voor verschillende huidtypen en haarkleuren.

Welke lichaamsdelen kunnen worden behandeld met laserontharen?

Bijna elk lichaamsdeel kan worden behandeld met laserontharen, inclusief het gezicht, de benen, de bikinilijn, de oksels en de rug.

Hoe lang blijven de resultaten van laserontharen zichtbaar?

Laserontharen kan langdurige resultaten opleveren. Hoewel het niet als een permanente ontharingsmethode wordt beschouwd, kunnen de meeste mensen genieten van verminderde haargroei gedurende lange periodes, met af en toe onderhoudsbehandelingen.

Zijn er bijwerkingen of risico's verbonden aan laserontharen?

Laserontharen is over het algemeen veilig, maar er kunnen enkele tijdelijke bijwerkingen optreden, zoals roodheid, lichte zwelling of een branderig gevoel. Deze verdwijnen meestal binnen enkele uren tot dagen.

Hoe lang duurt een laserontharen behandeling?

De duur van elke behandeling varieert afhankelijk van het te behandelen gebied. Over het algemeen duren sessies voor kleinere gebieden, zoals de bovenlip of oksels, slechts enkele minuten, terwijl grotere gebieden, zoals de benen of rug, langer kunnen duren, tot ongeveer een uur.

Is laserontharen geschikt voor alle haarkleuren en huidtypen?

De 'LightSheer Desire diode laser' is veilig en effectief voor bijna alle huidtypen, inclusief donkere en (zon-)gebruinde huid. Voor de beste resultaten is het belangrijk dat het haar voldoende pigment bevat, wat betekent dat donkere haren beter reageren op de behandeling.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

werkwijze huidkliniek zaia

Vraag een gratis intakegesprek aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij laserontharen

Om optimale resultaten te behalen, zal een behandelplan worden opgesteld dat meerdere sessies omvat. De duur en het aantal behandelingen variëren afhankelijk van het behandelgebied, haarkleur en haargroeicyclus. Tijdens opvolgafspraken zal de specialist de voortgang van de behandeling evalueren en indien nodig het behandelplan aanpassen.

 • Intakegesprek en beoordeling

  Tijdens de intake zal een specialist uw ongewenste haargroei beoordelen. De locatie van de haargroei, haarkleur, haardikte en haardichtheid worden geanalyseerd. Op basis van deze informatie wordt een behandelplan opgesteld, inclusief behandelfrequentie en voorzorgsmaatregelen.

 • Laserontharen met LightSheer Desire diode laser

  De LightSheer Desire diode laser, de gouden standaard in definitieve ontharen, wordt gebruikt voor de behandeling. Met een specifieke golflengte kan de laserstraal de actieve haren in de juiste groeifase vernietigen. De laserbehandeling is voornamelijk effectief op donkere haren, maar de instellingen kunnen worden aangepast voor behandeling van (zon-)gebruinde huidskleuren. De duur en het aantal benodigde behandelingen kunnen variëren afhankelijk van de individuele situatie.

 • Nazorg en voorzorgsmaatregelen

  Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om tussentijds alleen te scheren en andere ontharingsmethoden te vermijden. Het dagelijks gebruik van een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 wordt aanbevolen om pigmentvorming te voorkomen. Ondanks de term 'definitieve' ontharing is het mogelijk dat na verloop van tijd nieuwe haren kunnen groeien.

 • Opvolging en onderhoud

  Na de behandeling zal er een follow-up plaatsvinden om de resultaten te evalueren en eventuele vervolgbehandelingen te plannen. Om de behaalde resultaten te behouden, kan periodiek onderhoud nodig zijn, afhankelijk van de individuele haargroei en behoeften.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand diverse

Laserontharen behandelingen

Laserontharen bij Huidkliniek Zaia wordt gebruikt voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar op verschillende gebieden, waaronder:

intakegesprek

Gezicht

Laserontharing kan worden toegepast om ongewenst haar op de bovenlip, kin, wangen, kaaklijn en andere delen van het gezicht te verwijderen.

Laserontharen man

Lichaam

Laserontharing kan worden gebruikt om ongewenst haar op de benen, armen, oksels, bikinilijn, rug, borst, buik en andere delen van het lichaam te verwijderen.

transgender

Ontharen bij transitie

Laserontharing bij transitie kan worden toegepast om ongewenst haar in o.a. de schaamstreek en het gezicht te verwijderen.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand

Laseronthaar pakketten

Profiteer nu ook van de korting bij Huidkliniek Zaia en neem een Laseronthaar pakket! We doen eerst een intake en kijken samen welk pakket of behandeltraject het beste bij u past. Bij ons kunt u kiezen voor diverse pakketten, waarbij u korting krijgt als er meerdere lichaamsdelen worden behandeld, maar natuurlijk ook losse behandelingen. 

Drie lichaamsdelen

10% korting

Vier lichaamsdelen

15% korting

Vijf lichaamsdelen

20% korting
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling