logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

IPL Laser behandeling

Waarom kiezen voor

Onze IPL behandeling

Kies voor een IPL bij Huidkliniek Zaia en ervaar de voordelen van een geavanceerde behandeling, een persoonlijke benadering.

Geavanceerde en veilige behandeling

Intense Pulse Light, oftewel IPL, is een behandeling die, net als laser, wordt gebruikt om huidproblemen te verhelpen. Bij Huidkliniek Zaia maken we gebruik van de 'ReClear'. De IPL ReClear bevat een breed lichtspectrum waardoor het voor meerdere behandeldoelen ingezet kan worden.

Persoonlijke benadering en behandelplan op maat

Bij de intake voor laserontharen bij Huidkliniek Zaia nemen we de tijd om naar uw specifieke wensen en behoeften te luisteren. We kijken naar de huidaandoeningen. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op maat op, inclusief de juiste behandelfrequentie en voorzorgsmaatregelen. Uw tevredenheid en comfort staan bij ons centraal, en we streven ernaar om optimale resultaten te behalen.

Duurzame IPL behandeling

De IPL ReClaer kan worden ingezet voor oppervlakkige gesprongen vaatjes, couperose, roodheid en pigmentvlekken en nog veel meer. Het licht van de IPL ReClear richt zich op de kleurstof van een huidafwijking die wordt omgezet in warmte. De warmteontwikkeling zorgt ervoor dat de huidafwijking door het lichaam zelf wordt afgebroken. Tevens wordt de ReClear ingezet bij combinatietechnieken om tot een nog mooier eindresultaat te komen.

ipl behandeling 1
IPL laserbehandelingen handstuk 4
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over IPL Laserbehandeling

We begrijpen dat het kiezen van een IPL laserbehandeling een belangrijke beslissing is, en we willen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent en alle antwoorden heeft op uw vragen. Daarom hebben we alvast een lijst met veelgestelde vragen samengesteld.

Hoeveel behandelingen zijn er gemiddeld nodig voor een bevredigend resultaat?

Gemiddeld zijn er 1 tot 4 behandelingen nodig, maar dit kan variëren op basis van individuele factoren.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen van een IPL behandeling bij Huidkliniek Zaia

Na de behandeling is er warmte, roodheid en/of lichte zwelling zichtbaar. Deze bijwerkingen verdwijnen doorgaans snel na de behandeling met de juiste opvolging van de nazorg.

Kan ik een prijsindicatie krijgen voor een IPL behandeling bij Huidkliniek Zaia?

Ja, neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie. Onze specialisten adviseren u graag.

Is IPL behandeling geschikt voor alle huidtypen?

Een IPL behandeling is niet voor iedereen geschikt. U kunt eenvoudig een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan wordt er besproken of het geschikt is.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

ipl behandeling 1

Vraag een gratis intakegesprek aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij IPL Laserbehandelingen

Bij Huidkliniek Zaia starten we met een persoonlijke intake en grondige huidanalyse. Hier luisteren we naar uw wensen en analyseren we uw huidtype en behoeften. Zo stellen we een behandelplan op dat precies bij u past.

 • Intake en Huidanalyse

  Bij Huidkliniek Zaia starten we met een persoonlijke intake en grondige huidanalyse. Hier luisteren we naar uw wensen en analyseren we uw huidtype en behoeften. Zo stellen we een behandelplan op dat precies bij u past.

 • IPL Behandeling op Maat

  Onze ervaren IPL-specialisten passen geavanceerde IPL-technologie toe. Dit gebeurt met uiterste precisie om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals pigmentatie, rosacea, of andere onregelmatigheden.

 • Veilige IPL Technologie

  Bij Huidkliniek Zaia werken we met veilige en geavanceerde IPL-technologie. U kunt vertrouwen op onze expertise voor de beste resultaten.

 • Nazorg en Opvolging

  Na de behandeling voorzien we u van gedetailleerde instructies voor de nazorg van uw huid. We plannen ook een opvolgafspraak in om de resultaten te evalueren en eventuele vervolgsessies te bespreken.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand diverse

IPL Laserbehandelingen

IPL laserbehandelingen bij Huidkliniek Zaia wordt gebruikt voor het verwijderen van roodheden, acne, pigmentvlekken, rosacea en nog veel meer. 

Pigment gezicht

Pigmentvlekken

rosacea

Rosacea

couperose huidaandoening

Couperose

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling