logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Medisch Pedicure

Waarom kiezen voor

Onze Medisch pedicure

Kies voor onze medisch pedicure en geniet van professionele zorg voor uw voeten. Onze ervaren medisch pedicure Manon staat klaar om uw voetproblemen aan te pakken. Met de mogelijkheid tot declaratie bij de verzekering en deskundig advies over voetverzorging, bieden wij een complete oplossing voor uw voetgezondheid.

Specialisatie van Manon

Manon is onze ervaren medisch pedicure, gespecialiseerd in het verlenen van hoogwaardige voetverzorging en behandelingen. Met haar expertise en deskundigheid biedt ze professionele zorg op maat voor diverse voetproblemen.

Medische behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia kunt u terecht voor zowel pedicure als medisch pedicure behandelingen. Manon is speciaal opgeleid om medische voetproblemen te behandelen, zoals de diabetische voet. Ze werkt nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals podologen, om een multidisciplinaire aanpak te garanderen.

Persoonlijke aandacht en zorg

Manon hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg voor haar cliënten. Tijdens het eerste bezoek voert ze een uitgebreid intakegesprek om uw voeten te beoordelen en een behandelplan op maat op te stellen. Met haar professionele aanpak zorgt ze voor een grondige reiniging, nagelverzorging, eeltverwijdering en het gebruik van voedende producten om uw voeten in optimale conditie te brengen.

Medisch pedicure
medisch pedicure
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over Medisch Pedicure

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Hoe lang duurt een medische pedicure behandeling?

Een volledige medische pedicure behandeling duurt 30 minuten en omvat verschillende aspecten, zoals het reinigen van de nagelomgeving, het knippen en/of vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van eelt en het aanbrengen van voetverzorgende crème.

Hoe lang duurt een pedicure deelbehandeling?

Een pedicure deelbehandeling duurt 15 minuten. In deze korte tijd kan er gekozen worden voor specifieke handelingen, zoals het knippen van de nagels of het verwijderen van een likdoorn.

Wat gebeurt er tijdens het eerste bezoek aan Huidkliniek Zaia?

Tijdens het eerste bezoek wordt er een uitgebreid intakegesprek gevoerd, waarbij uw voetproblemen en specifieke behoeften worden besproken. Na het bespreken en beoordelen van uw voeten wordt er een behandelplan opgesteld, waarbij indien nodig een podoloog betrokken kan zijn.

Hoe wordt een behandelplan opgesteld?

Het behandelplan wordt opgesteld op basis van de beoordeling van uw voeten en eventuele medische verwijzingen. Bij medische behandelingen wordt het behandelplan vaak opgesteld door een podoloog en opgevolgd door de medisch pedicure.

Kan ik advies krijgen over voetverzorging en preventieve maatregelen?

Ja, tijdens de medische pedicure behandelingen ontvangt u waardevol advies en tips over optimale voetverzorging en het voorkomen van toekomstige problemen. U krijgt gedetailleerde informatie over schoeisel, dagelijkse voethygiëne en aanvullende zorgmaatregelen die u thuis kunt nemen.

Kan ik een vervolgbehandeling plannen na mijn eerste medische pedicure behandeling?

Ja, afhankelijk van uw specifieke voetproblemen en behandelplan kan de medisch pedicure vervolgbehandelingen adviseren voor optimale resultaten en voetgezondheid. U ontvangt ook advies over de frequentie van vervolgbehandelingen en eventuele nazorg die nodig is tussen de afspraken door.

Wijziging per 01-01-2024

Vanaf 1 januari 2024 voeren wij een eigen bijdrage door voor de medisch pedicurebehandelingen. Dit houdt in dat u zelf een kleine bijdrage van 8 euro per behandeling betaalt.

manon-in-actie
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Medische Pedicure

 • Intakegesprek en beoordeling

  Bij Huidkliniek Zaia begint de medische pedicurebehandeling met een uitgebreid intakegesprek. Hier worden uw voetproblemen en specifieke behoeften besproken. De medisch pedicure beoordeelt grondig de conditie van uw voeten en identificeert eventuele medische aandoeningen of specifieke problemen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan opgesteld.

 • Behandeling op maat

  De medisch pedicure voert professionele voetbehandelingen uit die specifiek zijn afgestemd op uw behandelplan en behoeften. Dit omvat het reinigen van de nagelomgeving, het knippen en/of vijlen van de nagels volgens de gewenste lengte en vorm, en het verzorgen van de nagelriemen. Daarnaast wordt overtollig eelt zorgvuldig verwijderd en kalknagels dun gevijld. Tot slot wordt een voetverzorgende en/of schimmeldodende crème aangebracht om de behandeling af te ronden.

 • Advies en educatie

  Tijdens de behandeling ontvangt u waardevol advies en tips van de medisch pedicure over optimale voetverzorging en het voorkomen van toekomstige problemen. U krijgt gedetailleerde informatie over het juiste schoeisel, dagelijkse voethygiëne en aanvullende zorgmaatregelen die u thuis kunt nemen. Dit helpt u om uw voeten gezond te houden en eventuele klachten te voorkomen of te verminderen.

 • Vervolgbehandeling en nazorg

  Afhankelijk van uw specifieke voetproblemen en behandelplan kan de medisch pedicure vervolgbehandelingen adviseren. Deze zorgen ervoor dat u optimale resultaten behaalt en uw voeten in goede conditie blijven. U ontvangt ook advies over de frequentie van vervolgbehandelingen en eventuele nazorg die nodig is tussen de afspraken door.

Wat u kunt verwachten

Van onze pedicure behandelingen

Huidkliniek Zaia biedt pedicure en medische pedicure behandelingen aan. Het verschil hiertussen is in een verzorgende voetbehandeling en een probleem voetbehandeling, zoals de diabetische voet. De medische behandelingen kunnen gedeclareerd worden via de verzekering, mits er een verwijzing is van een podoloog. Kijk goed in de voorwaarden van de zorgverzekering. De behandelingen worden standaard uitgevoerd door medisch pedicure Manon.

vacature medisch pedicure in groningen

Pedicure

Een pedicure behandeling is gericht op het verzorgen en verfraaien van de voeten. Bijvoorbeeld het knippen en vijlen van de nagels, het verwijderen van eelt en het behandelen van eventuele likdoorns. Ter afsluiting wordt er een voetcrème aangebracht.

manon-in-actie-

Medische Pedicure

Risicovoeten, zoals diabetes en reuma worden behandeld door onze medisch pedicure. Met een doorverwijzing vanuit de podoloog wordt de medisch pedicure behandeling vergoed. Heeft u geen verwijzing van de podoloog, dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor een mogelijke vergoeding vanuit uw aanvullende verzekeringspakket.

likdoorns

Ambulante Pedicure

Bent u mobiel beperkt? Bij Huidkliniek Zaia bieden we ambulante pedicurebehandelingen aan, waarbij onze ervaren medisch pedicure Manon bij u langs kan komen voor een behandeling. Met onze ambulante service kunt u alsnog de nodige zorg thuis ontvangen.

Onze tarieven

Voor pedicure behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia bieden we verschillende medische pedicure behandelingen aan om een breed scala aan voetproblemen aan te pakken. Onze ervaren en gespecialiseerde medisch pedicure kan helpen bij het behandelen van diverse aandoeningen, waaronder ingegroeide nagels, eelt, likdoorns, schimmelnagels en andere problemen die pijn en ongemak veroorzaken. We gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om de beste resultaten te behalen en onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden voor hun voeten.

Pedicure Basis

Het basis pedicurepakket van Huidkliniek Zaia omvat essentiële voetverzorging, zoals het knippen en vijlen van de nagels en het verwijderen van eelt. Over het algemeen duurt deze behandeling 30 minuten.

€39,-

Pedicure Basis + kalknagel peeling

Deze behandeling biedt naast de basis pedicurebehandeling ook een chemische peeling voor de kalknagel(s). De chemische peeling heeft een korte inwerktijd en moet in kuurverband worden afgenomen. Dit betekent dat er meerdere behandelingen nodig zijn om volledig van de kalknagel(s) af te komen.

€59,-

Kalknagel peeling

Deze behandeling biedt naast de basis pedicurebehandeling ook een chemische peeling voor de kalknagel(s). De chemische peeling heeft een korte inwerktijd en moet in kuurverband worden afgenomen. Dit betekent dat er meerdere behandelingen nodig zijn om volledig van de kalknagel(s) af te komen.

€30,-

Kids Pedicure

De kids pedicurebehandeling van Huidkliniek Zaia omvat essentiële voetverzorging, zoals het knippen en vijlen van de nagels en het eventueel verwijderen van een ingegroeide nagel of een likdoorn bij uw kind. Over het algemeen duurt deze behandeling tussen de 15 en 20 minuten. (Kinderen tot 12 jaar)

€25,-

Kids Pedicure + Kalknagel peeling

De kids pedicurebehandeling van Huidkliniek Zaia omvat alles van de Kids pedicurebehandeling, 

€45,-

Pedicure deelbehandeling

Ideaal voor specifieke problemen, zoals het behandelen van een likdoorn of ingegroeide nagel. De pedicure deelbehandeling duurt 15 minuten.

€28,50
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling