logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Cosmetisch arts

Waarom kiezen voor

Botox en Fillers behandelingen van Perfect Look

Botox en Fillers worden op onze locatie uitgevoerd door de gerenommeerde cosmetisch arts, Edward Beerens van Perfect Look. Ontdek hoe de behandelingen met fillers en botox kunnen bijdragen aan uw wens om er uitgerust en jeugdig uit te zien.

Ervaren Deskundigheid van Edward Beerens

Uw cosmetische behandeling wordt uitgevoerd door de ervaren en gecertificeerde cosmetisch arts, Edward Beerens van Perfect Look. Met zijn uitgebreide kennis en expertise in cosmetische ingrepen, bent u verzekerd van deskundige zorg en natuurlijke resultaten.

Gemak en Vertrouwde Locatie

Bij Huidkliniek Zaia bieden we het gemak van het ontvangen van uw cosmetische behandeling op onze eigen locatie. Dit betekent dat u zich kunt laten behandelen in een vertrouwde en professionele omgeving, onder toezicht van ons toegewijde team.

Veiligheid en Kwaliteitsborging

Uw veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij Huidkliniek Zaia. We werken uitsluitend met geregistreerde topproducten en de cosmetisch artsen van Perfect Look, zijn internationaal geschoold en erkend. Hierdoor kunnen ze de hoogste kwaliteit en veiligheid van onze behandelingen waarborgen.

voorhoofd botox
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over onze cosmetische behandelingen

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandeling, de uitvoerend arts, de procedure en de te verwachten resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Wat kan ik verwachten tijdens mijn eerste consult voor een cosmetische behandeling?

ijdens uw eerste consult bespreekt cosmetisch arts Edward Beerens uw wensen en bepaalt hij samen met u de meest geschikte behandeling op basis van een grondige evaluatie.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na een cosmetische behandeling?

De duur tot het zien van resultaten kan variëren afhankelijk van de specifieke behandeling. Over het algemeen zijn resultaten echter al snel na de behandeling zichtbaar en verbeteren ze in de weken daarna.

Zijn er specifieke nazorginstructies voor cosmetische ingrepen?

Ja, na elke cosmetische behandeling ontvangt u gedetailleerde nazorginstructies. Deze zijn ontworpen om het herstel te optimaliseren en het beste resultaat te behalen.

Worden er specifieke merken of producten gebruikt bij de behandelingen?

Ja, bij Huidkliniek Zaia gebruiken we enkel hoogwaardige en geregistreerde producten van gerenommeerde merken voor optimale veiligheid en resultaten.

Wat is het verschil tussen behandelingen met botox en fillers?

Botox wordt gebruikt om spieractiviteit te verminderen en rimpels te verzachten, terwijl fillers worden gebruikt om volume toe te voegen en contouren te herstellen.

Zijn cosmetische behandelingen bij Huidkliniek Zaia betaalbaar in vergelijking met andere klinieken?

Ja, bij Huidkliniek Zaia streven we naar betaalbare tarieven zonder concessies te doen aan kwaliteit. Door onze efficiënte aanpak kunnen we hoogwaardige zorg aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Edward-Perfect-Look-002
Onze aanpak en

Werkwijze bij cosmetische behandelingen

 • Intake & huidanalyse

  Tijdens het eerste consult met cosmetisch arts Edward Beerens van Perfect Look wordt uw esthetisch doel besproken. Met zorgvuldige aandacht voor uw wensen en een grondige evaluatie, wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

 • Behandeling op maat

  Op de dag van uw behandeling wordt u ontvangen in de vertrouwde omgeving van Huidkliniek Zaia. Edward Beerens voert de gekozen cosmetische ingreep uit met precisie en expertise, waarbij hij streeft naar een natuurlijk ogend resultaat.

 • Nazorg en opvolging

  Na de behandeling ontvangt u gedetailleerde nazorginstructies om het herstel te optimaliseren. Indien nodig, plannen we opvolgconsulten om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat en uw wensen volledig worden vervuld.

 • Natuurlijke schoonheid stralen

  Met de deskundige zorg van Huidkliniek Zaia en Perfect Look, kunt u vol vertrouwen genieten van uw natuurlijke schoonheid en stralen met hernieuwd zelfvertrouwen.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek i.s.m. Perfect Look diverse

Cosmetische behandelingen

De behandelmethodes, waaronder botox, fillers en andere cosmetische ingrepen, is ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en uw zelfvertrouwen te vergroten. Met de expertise van cosmetisch arts, Edward Beerens van Perfect Look, streven we naar resultaten die zowel verfijnd als harmonieus zijn.

voorhoofd botox

Botox behandeling

frons

Frons voorhoofd

Lipfillers

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.