logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Over ons

Meer over ons

Wij zijn Huidkliniek Zaia

Dé plek voor huidtherapie, schoonheidsbehandelingen, medisch pedicure en huidaandoeningen. Wij zijn een team van gepassioneerde en gekwalificeerde professionals die er alles aan doen om u de beste behandeling en service te bieden.

Persoonlijke aandacht staat voorop

Bij Huidkliniek Zaia staat persoonlijke aandacht voorop. Wij luisteren naar uw wensen en stellen een behandelplan op dat volledig is afgestemd op uw individuele behoeften.

Professioneel en hygienisch

Wij werken in een uiterst schone en hygiënische omgeving en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten te waarborgen. Daarnaast zijn wij erkend door alle zorgverzekeraars voor vergoedingen voor medische behandelingen.

Kwaliteit

Onze huidtherapeut Kamila en schoonheidsspecialiste/medisch pedicure Manon zijn beide gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Wij werken uitsluitend met de nieuwste technologieën en producten van hoogwaardige kwaliteit.

kamilagezichtontharen

Een gratis intakegesprek?

Wij staan voor

Persoonlijke aandacht en kwaliteit!

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit van zorg en behandelingen voor hun huid. Wij geloven in het leveren van persoonlijke aandacht, op maat gemaakte oplossingen en een uitstekende service.

Onze visie

Onze visie is om de beste huidkliniek te zijn in de regio, die bekend staat om de meest geavanceerde technologieën en behandelmethoden, en de hoogste normen van professionaliteit en hygiëne.

Benieuwd naar onze specialiteiten?

Wie wij zijn

De specialisten van Huidkliniek Zaia

Kamila is een gediplomeerd huidtherapeut met alle benodigde kwalificaties om haar beroep optimaal uit te kunnen oefenen. Manon is een gediplomeerd medisch pedicure en schoonheidsspecialiste met ruime ervaring in de schoonheidsbranche. Met passie voor ons werk streven ze naar het leveren van de beste resultaten voor elke klant.

manon

Manon

Schoonheidsspecialist

kamila

Kamila

Huidtherapeut

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste behandeling!

Huidkliniek Zaia biedt ook verschillende soorten pakketten aan met een gereduceerd tarief. Het tarief voor een behandeling kan per persoon verschillen, afhankelijk van de huidconditie en persoonlijke wensen. Het team van Huidkliniek Zaia kan u helpen bij het kiezen van de juiste behandeling en het berekenen van de kosten.

Veel gestelde vragen

Welke behandelingen biedt Huidkliniek Zaia aan?

Huidkliniek Zaia biedt verschillende behandelingen aan, waaronder behandelingen voor huidaandoeningen, microneedling en laserontharingen. Daarnaast bieden wij ook schoonheidsbehandelingen aan.

Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Huidkliniek Zaia wordt erkend door alle zorgverzekeraars voor vergoedingen voor medische behandelingen, zoals medisch pedicure en medische microneedling. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Huidkliniek Zaia?

U kunt een afspraak maken bij Huidkliniek Zaia door telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer dat vermeld staat op de website of door het contactformulier in te vullen op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Wat zijn de openingstijden van Huidkliniek Zaia?

Huidkliniek Zaia is geopend op maandag van 9.00 -17.00 uur geopend. Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling