logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Medische microneedling

Kies ook voor huidkliniek Zaia

Microneedling behandeling

Kies voor medische microneedling bij Huidkliniek Zaia en ervaar de voordelen van diepgaande huidverbetering en -vernieuwing. Met de SkinPen worden microkanaaltjes gecreëerd, waardoor de huideigen wondgenezing wordt gestimuleerd. Dit leidt tot vermindering van acne littekens, pigmentverkleuringen en een huid met meer volume, stevigheid en veerkracht. 

Diepgaande huidvernieuwing en verbetering

Medische microneedling met de SkinPen stimuleert de huideigen wondgenezing door het creëren van microkanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de tweede huidlaag, waar de fibroblasten zich bevinden, behandeld. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een huid met meer volume, stevigheid en veerkracht. Acne littekens en pigmentverkleuringen kunnen effectief worden verminderd.

Persoonlijke en op maat gemaakte behandeling

In onze huidkliniek wordt medische microneedling ingezet voor verschillende huidaandoeningen, waaronder acne littekens en pigmentverkleuringen. Tijdens een uitgebreide intake wordt uw huid geanalyseerd en worden de beste behandelmethoden besproken. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld dat specifiek is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen, om zo optimale resultaten te behalen.

Veilige en natuurlijke behandelmethode

De SkinPen maakt gebruik van 14 steriele en zuivere naaldjes, waardoor collageen type 3 wordt aangemaakt. Dit is essentieel voor het creëren van gezonde weefselstructuren in de huid. Vervolgens wordt dit collageen omgezet naar type 1 collageen, wat leidt tot langdurige resultaten zonder onderhuidse littekens. De zuivere naaldjes stimuleren de embryonale wondgenezing op een veilige wijze, zonder bijwerkingen.

skinpen-microneedling
skinpen microneedling
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over Medische Microneedling

Ontdek de antwoorden op de meestgestelde vragen over medische microneedling bij Huidkliniek Zaia. Van de werking en voordelen tot de behandelmethode en nazorg, we hebben de belangrijkste vragen verzameld om je een duidelijk overzicht te geven van deze populaire huidbehandeling.

Is medische microneedling veilig?

Ja, medische microneedling is een veilige behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. De SkinPen zorgt voor een natuurlijke en diepgaande vernieuwing van de huid zonder neveneffecten, zoals onderhuidse littekens.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en huidaandoening. Over het algemeen worden meerdere behandelingen aanbevolen voor optimale resultaten. Tijdens een intakegesprek wordt er een behandelplan opgesteld dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt.

Is medische microneedling pijnlijk?

Tijdens de behandeling kan er een licht ongemak worden ervaren, maar dit wordt over het algemeen goed verdragen. Indien gewenst kan er een verdovende crème worden aangebracht om eventuele gevoeligheid te verminderen.

Hoe lang duurt een medische microneedling behandeling?

De duur van de behandeling kan variëren afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke behoeften van de patiënt. Over het algemeen duurt een sessie tussen de 30 en 60 minuten.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De resultaten van medische microneedling zijn geleidelijk zichtbaar na elke behandeling. De huid zal na verloop van tijd gladder, egaler en steviger worden. Het uiteindelijke resultaat kan enkele maanden aanhouden.

Is er nazorg nodig na een medische microneedling behandeling?

Ja, het is belangrijk om de huid na de behandeling goed te verzorgen volgens de instructies van de behandelaar. Dit kan onder andere bestaan uit het vermijden van directe zonblootstelling, het gebruik van zonnebrandcrème.

Maak kennis met onze aanpak.

Kom langs voor een gratis intake

skinpen
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Microneedling

 • Intakegesprek en huidanalyse

  Bij Huidkliniek Zaia beginnen we met een grondig intakegesprek en een uitgebreide huidanalyse. We bespreken je huidproblemen, wensen en verwachtingen. Op basis hiervan beoordelen we of medische microneedling geschikt is voor jouw huidtype en -conditie.

 • Behandelplan op maat

  Na de huidanalyse stellen we een behandelplan op maat samen. We bepalen het aantal benodigde sessies en de optimale naaldlengte voor jouw specifieke huidprobleem. Ook bespreken we de te verwachten resultaten en eventuele voorbereidingen die nodig zijn.

 • Medische microneedling behandeling

  Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en eventueel verdoofd. Vervolgens wordt de SkinPen met kleine, steriele naaldjes over de huid bewogen. Hierdoor worden microkanaaltjes in de huid gecreëerd, waardoor de huid gestimuleerd wordt om zich te vernieuwen en te verbeteren.

 • Nazorg en follow-up

  Na de behandeling ontvang je gedetailleerde instructies voor de nazorg van je huid. We geven advies over welke producten je kunt gebruiken en welke activiteiten je moet vermijden. Ook plannen we een opvolgafspraak in om de resultaten te evalueren en eventuele vervolgsessies te bespreken.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidaandoeningen

Microneedling behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia behandelen we diverse huidaandoeningen met medische microneedling, zoals acne littekens, pigmentverkleuringen, fijne lijntjes, huidverslapping, grove poriën en algemene huidverbetering. Onze experts passen de behandeling specifiek aan op jouw huidprobleem voor optimale resultaten.

Pigment gezicht

Pigmentvlekken

Acnetherapie na

Acne littekens

huidoneffenheden

Huidverbetering

Onze tarieven

Voor medische microneedling

Bij huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor microneedling behandelingen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

Microneedling Gezicht

€175

Microneedling RF

€190

Microneedling + LED

€200

Microneedling RF + LED

€215

Microneedling + Skinbooster

€210

Microneedling RF + Skinbooster

€225
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling