logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Huidverzorging

Kies ook voor huidverzorging

Producten

Kies voor Huidkliniek Zaia voor een effectief en persoonlijk advies op het gebied van huidverzorging en de producten die uw huid helpen verbeteren.

Resultaatgerichte Producten

De producten aangeboden door Huidkliniek Zaia zijn geselecteerd op basis van hun effectiviteit en bewezen resultaten. Of het nu gaat om huidverjonging, acnebehandeling, haargroei of andere specifieke behoeften, deze merken hebben een trackrecord van het leveren van positieve resultaten.

Gepersonaliseerd Advies en Behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia geloven we in een op maat gemaakte benadering. We begrijpen dat elk individu unieke huidbehoeften heeft. Met uitgebreide kennis van merken zoals Rejuvi, Dermasence, Hair XL en Lira, zijn we in staat om specifieke behandelingen en routines aan te bevelen die het beste bij uw huid passen.

Expertise in Premium Producten

Huidkliniek Zaia biedt een assortiment hoogwaardige huidverzorgingsproducten, waaronder gerenommeerde merken zoals Rejuvi, Dermasence, Hair XL en Lira. De kliniek heeft diepgaande kennis over deze producten, wat betekent dat zij in staat zijn om het juiste advies te geven op basis van uw individuele behoeften en huidtype.

Dermasence Huidverzorging
rosamin producten

Veel gestelde vragen

We geven u graag alvast wat achtergrond informatie over onze huidverzorgingsproducten en geven hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen die wij altijd krijgen over huidverzorgingsproducten.

Zijn deze producten geschikt voor alle huidtypes?

Ja, ons assortiment omvat producten die geschikt zijn voor diverse huidtypes. Onze specialisten helpen u bij het vinden van producten die perfect passen bij uw specifieke huidbehoeften.

Kan ik deze producten veilig gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding?

Hoewel de meeste van onze producten veilig zijn, raden we zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aan om eerst advies in te winnen bij ons voordat ze nieuwe huidverzorgingsproducten gebruiken.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen bij het gebruik van deze producten?

Onze specialisten zullen u gedetailleerde instructies geven over hoe u de producten het beste kunt gebruiken. Daarnaast raden wij het gebruik van zonbescherming aan om pigmentvorming te voorkomen.

Wat gebeurt er als een product niet geschikt blijkt te zijn voor mijn huid?

Indien een product niet aan uw verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op. Wij zullen samen met u zoeken naar een alternatief dat beter past bij uw huidtype en behoeften.

Wat moet ik doen als ik irritatie of allergische reacties ervaar na het gebruik van een product?

Als u irritatie of allergische reacties ervaart, stop dan onmiddellijk het gebruik van het product. Spoel grondig af met water en raadpleeg een specialist voor verder advies.

Hoe kan ik zorgen dat ik altijd toegang heb tot mijn favoriete producten, zelfs als ik niet in de buurt van de kliniek ben?

In de toekomst plannen wij een webshop te lanceren waar u gemakkelijk toegang heeft tot ons volledige assortiment en waar wij een bezorgdienst zullen aanbieden, zodat u altijd kunt genieten van uw favoriete producten, waar u ook bent.

Maak kennis met onze aanpak. Kom langs voor een gratis intake!

Onze meest verkochte producten

Uitgelichte producten

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling