logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Transgender care

Waarom kiezen voor

Transgender care bij Huidkliniek Zaia

Bij Huidkliniek Zaia wordt iedereen met respect, begrip en deskundigheid behandeld. We zijn toegewijd aan het bieden van zorg van hoge kwaliteit aan mensen in transitie, en streven ernaar om hen te ondersteunen bij elke stap van hun reis naar zelfverwezenlijking en welzijn.

Gespecialiseerde expertise

Huidkliniek Zaia begrijpt de unieke behoeften van mensen in transitie en biedt gespecialiseerde zorg die gericht is op genderbevestigende behandelingen. Het ervaren team van professionals bij Huidkliniek Zaia is goed opgeleid en heeft expertise in het begeleiden van mensen tijdens hun transitie, met respect voor hun individuele reis en behoeften.

Veilige en respectvolle omgeving

Het is van essentieel belang dat personen in transitie zich veilig en gerespecteerd voelen tijdens hun bezoek aan een kliniek. Bij Huidkliniek Zaia wordt de nadruk gelegd op een inclusieve en ondersteunende omgeving, waar cliënten zich vrij kunnen uiten en zich gesteund voelen in hun transitieproces.

Uitgebreid behandelingsaanbod

Huidkliniek Zaia biedt een breed scala aan behandelingen die kunnen bijdragen aan het verbeteren van het uiterlijk en het bevorderen van het welzijn van mensen in transitie. Of het nu gaat om huidverzorging, lasertherapie of andere genderbevestigende procedures, Huidkliniek Zaia streeft ernaar om iedereen te ondersteunen bij het realiseren van hun gewenste uiterlijk.

transman symbool
transgender-symbol-
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen over

Transcare bij huidkliniek Zaia

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Hoe lang duurt een gemiddelde Transcare behandelingssessie?

De duur van een Transgender care behandelingssessie varieert afhankelijk van het specifieke type behandeling en de individuele behoeften van de cliënt.

Hoe kan ik een afspraak maken voor een Transcare intakegesprek bij Huidkliniek Zaia?

U kunt een afspraak maken voor een intake door contact op te nemen met Huidkliniek Zaia via telefoon of u plant online zelf de afspraak in.

Is Transcare bij Huidkliniek Zaia geschikt voor alle genderidentiteiten?

Ja, Transcare bij Huidkliniek Zaia is beschikbaar voor alle genderidentiteiten en -expressies.

Zijn de Transcare behandelingen bij Huidkliniek Zaia vergoed door de zorgverzekering?

De vergoeding van Transgender care behandelingen zit (deels) in de basisverzekering. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor specifieke informatie.

Wordt er bij Huidkliniek Zaia rekening gehouden met privacy en discretie

Absoluut. Huidkliniek Zaia hecht grote waarde aan privacy en discretie en zorgt ervoor dat alle cliëntinformatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Biedt Huidkliniek Zaia ook nazorg en ondersteuning na Transcare behandelingen?

Ja, Huidkliniek Zaia biedt uitgebreide nazorg en ondersteuning na Transcare behandelingen. Ons toegewijde team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en verdere begeleiding te bieden om ervoor te zorgen dat uw transitieproces zo soepel mogelijk verloopt. We streven ernaar om een continue bron van steun te zijn voor al onze cliënten, zowel tijdens als na de behandelingen.

Wij helpen u graag verder in uw transitiereis

En maken graag kennis met u

transman symbool
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Transcare

 • Intake & behandelplan

  De eerste stap in het Transcare proces bij Huidkliniek Zaia is een intakegesprek. Tijdens deze afspraak zal de huidtherapeut uw individuele behoeften en wensen bespreken. Samen met u zal een behandelplan worden opgesteld dat aansluit bij uw genderbevestigende doelen.

 • Uitvoering van de behandeling

  Nadat het behandelplan is opgesteld en u akkoord gaat, zal de gekozen Transcare behandeling uitgevoerd worden. De behandeling wordt uitgevoerd met grote zorg en professionaliteit.

 • Nazorg & opvolging

  Na de behandeling zal de huidtherapeut u voorzien van specifieke nazorginstructies. Het is belangrijk om deze nauwgezet op te volgen om een optimaal resultaat te garanderen. Bovendien zal er een plan worden opgesteld voor opvolgafspraken en eventuele aanvullende behandelingen.

 • Ondersteuning & Begeleiding

  Gedurende het hele Transcare proces staat het team van Huidkliniek Zaia klaar om u te ondersteunen en te begeleiden. Bij vragen of onzekerheden kunt u altijd contact opnemen. De kliniek streeft naar een continue bron van steun en zorg, zodat uw transitieproces zo soepel en positief mogelijk verloopt.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor transgender behandelingen

Transcare behandelingen

Huidkliniek Zaia heeft als doel om transpersonen in transitie te ondersteunen bij hun reis naar zelfverwezenlijking en welzijn, met respect voor hun unieke traject. De kliniek biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar cliënten zich vrij kunnen uiten en de juiste zorg ontvangen. Bij Huidkliniek Zaia kunnen personen in transitie terecht voor een breed scala aan genderbevestigende behandelingen. Hier zijn enkele van de beschikbare behandelingen:

Laserontharing benen

Laserontharen lichaam

ongewenste haargroei gezicht

Ongewenste haargroei gezicht

Dermasence rosacea behandeling

Huidverzorging

Tarieven Transcare

Profiteer nu ook van de korting bij Huidkliniek Zaia en neem een transcare behandeling! We doen eerst een intake en kijken samen welk behandeltraject het beste bij uw behoefte aansluit.

Transcare laserontharen gelaat

€175,-

Transcare genitaal

€150,-
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.