logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Huidtherapie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor

Huidtherapie

Bij Huidkliniek Zaia staan we voor u klaar om u te helpen bij het verminderen van diverse huidproblemen. Met onze huidtherapie en een persoonlijk behandelplan op maat zorgen we er voor dat uw huid weer gezond en stralend wordt. Van acne en rosacea tot aan pigmentvlekken en huidveroudering, wij bieden diverse behandelingen aan om de huid te verbeteren. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie en maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur.Ā 

ipl behandeling 1

Lasertherapie

skinpen microneedling

Microneedling

Elektrisch ontharen gezicht 2

Coagulatie

Tarieven oedeemtherapie

Oedeemtherapie

camouflagetherapie

Camouflage therapie

Huidkliniek Mesotherapie Huidkliniek Zaia

Mesotherapie

Medische peeling

Medische peeling

littekentherapie

Littekentherapie

Elektrisch ontharing kin

Elektrisch ontharen

acnebehandeling

Acnetherapie

medisch pedicure behandeling

Medisch Pedicure

lichttherapie apparaat

Lichttherapie

IPL handstuk 2

IPL Laserbehandeling

Laserontharen

Laserontharen

PRX T33 TCA Behandeling

PRX - T33 TCA

Borstkanker awareness

Nazorg borstkanker

š‹šš† šžš§ššžš«š¦šØš„šØš š¢šž bindweefselmassage

LPG Endermologie

Bio microneedling

BioRepeel

IPL apparaat 5
0

Gekwalificeerd huidtherapeut

Veelgestelde vragen

Over huidtherapie

Als huidkliniek begrijpen we dat u wellicht vragen heeft over huidtherapieƫn en de mogelijkheden die ze bieden om uw huid te verbeteren en gezond te houden. We beantwoorden graag alvast enkele van de meest gestelde vragen die we ontvangen, zodat u een beter inzicht kunt krijgen in wat huidtherapieƫn inhouden en hoe ze u kunnen helpen.

Hoe werkt huidtherapie?

Huidtherapie omvat verschillende behandelingen, waaronder lasertherapie, micropeelings, microneedling en huidverstrakkingstechnologieƫn. Deze behandelingen stimuleren de natuurlijke herstelprocessen van de huid, bevorderen de celvernieuwing en verbeteren de huidconditie.

Zijn huidtherapeutische behandelingen pijnlijk?

De ervaring van pijn kan variĆ«ren afhankelijk van het type behandeling en uw persoonlijke gevoeligheid. Veel huidtherapieĆ«n worden goed verdragen en kunnen een licht ongemak veroorzaken, vergelijkbaar met een prikkelend of warm gevoel op de huid. Huidtherapeuten zullen altijd streven naar uw comfort en kunnen indien nodig verdovende crĆØmes gebruiken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het gewenste resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de specifieke huidaandoening, de ernst ervan en de individuele reactie op de behandeling. Gemiddeld worden meerdere sessies aanbevolen voor optimale resultaten. Tijdens de intake wordt er een behandelplan opgesteld en bespreken we het geadviseerde aantal behandelingen.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen of risico's van huidtherapie?

Hoewel huidtherapie over het algemeen veilig is, kunnen er enkele mogelijke bijwerkingen optreden, zoals roodheid, lichte zwelling of tijdelijke veranderingen in de huidtextuur. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam, maar we informeren u graag over eventuele specifieke risico's die verband houden met de gekozen behandeling.

Is er een hersteltijd na een huidtherapeutische behandeling?

De hersteltijd varieert afhankelijk van de gebruikte behandeling en uw individuele huidreactie. Sommige behandelingen hebben geen of minimale hersteltijd, terwijl andere behandelingen enkele dagen tot enkele weken kunnen duren.

Worden huidtherapeutische behandelingen vergoed door de zorgverzekering?

Huidtherapeutische behandelingen kunnen in sommige gevallen vergoed worden door de zorgverzekering. De vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het type behandeling. Het is raadzaam om de polisvoorwaarden te raadplegen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te controleren of de behandeling(en) in aanmerking komen voor vergoeding.

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

huidkliniekzaia

De beste huidverzorging vindt u bij Huidkliniek Zaia

Onze aanpak

Werkwijze bij onze huidtherapieƫn

 • Maak een afspraak

  Neem contact op om een afspraak te maken voor een huidtherapeutische behandeling. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

 • Intakegesprek met de huidtherapeut

  Tijdens het intakegesprek zal een van onze ervaren huidtherapeuten uw huid grondig analyseren en uw specifieke huidzorgen en doelen bespreken. We zullen ook uw medische geschiedenis doornemen om eventuele contra-indicaties te identificeren en uw geschiktheid voor bepaalde behandelingen te beoordelen.

 • Opstellen behandelplan

  Op basis van uw huidanalyse en uw persoonlijke wensen stellen we een behandelplan op maat voor u op. Dit behandelplan omvat de aanbevolen huidtherapieƫn, het aantal benodigde behandelingen en de geschatte duur van de behandelingssessies. We zullen het behandelplan uitgebreid met u bespreken, zodat u volledig op de hoogte bent van de voorgestelde aanpak.

 • De behandeling

  Zodra het behandelplan is opgesteld en u akkoord gaat, kan de daadwerkelijke huidtherapiebehandeling beginnen. Wij zullen met zorg en professionaliteit de gekozen behandelingen uitvoeren. We maken gebruik van geavanceerde technologieƫn en hoogwaardige producten om optimale resultaten te behalen.

 • Nazorg

  Na de behandeling krijgt u gedetailleerde instructies en advies over de nazorg van uw huid. Dit kan onder andere het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten, zonbescherming en mogelijke bijwerkingen omvatten. Ons team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te ondersteunen tijdens uw herstelperiode.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling

Geef uw huid de zorg die het verdient met
huidtherapie bij Huidkliniek Zaia

Samen op weg naar een gezonde en stralende huid.

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

11 jul 24
We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort het nieuwe FOX 3 laserapparaat......
30 jun 24
De Etherea MX is een geavanceerd laserapparaat dat gebruik maakt van Intense Pulsed Light (IPL)......
25 jun 24
Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we hoe vervelend kalknagels (onychomycose) kunnen zijn. Kalknagels zijn niet alleen......
20 jun 24
Onze recente gezichtsbehandeling Social Deal actie was een groot succes! Binnen korte tijd waren alle......