logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Mesotherapie

Waarom kiezen voor

Onze Mesotherapie behandelingen

Kies voor een mesotherapiebehandeling bij Huidkliniek Zaia en geniet van de voordelen van een effectieve aanpak van haaruitval, persoonlijke begeleiding en een veilige behandelmethode.

Effectieve behandeling voor haaruitval

Mesotherapie met XL Hair® is een bewezen effectieve behandeling voor haaruitval. Door specifieke voedingsstoffen en actieve ingrediënten direct in de hoofdhuid te injecteren, wordt haaruitval gestopt en wordt de groei van nieuw haar gestimuleerd. Of je nu last hebt van alopecia androgenetica, alopecia areata of andere vormen van haaruitval, mesotherapie biedt een gerichte oplossing voor het herstellen van een gezonde haardos.

Persoonlijke benadering en deskundige begeleiding

Bij Huidkliniek Zaia staan we bekend om onze persoonlijke benadering en deskundige begeleiding. Onze ervaren specialisten voeren een grondige intake uit, evalueren je specifieke situatie en stellen een behandelplan op dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste intakegesprek tot de nazorg, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

Veilige en geavanceerde behandelmethode

Mesotherapie is een veilige en geavanceerde behandelmethode die al vele jaren succesvol wordt toegepast. Bij Huidkliniek Zaia maken we gebruik van de U225 intradermale injector, waarmee we de actieve ingrediënten op een nauwkeurige en gecontroleerde manier in de huid kunnen injecteren. Onze specialisten zijn goed opgeleid en ervaren in het uitvoeren van mesotherapiebehandelingen, waardoor je kunt vertrouwen op een professionele en kwalitatieve behandeling.

Voor en na mesotherapie
Voor en na mesotherapie
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over mesotherapie

Om je te helpen bij het verkrijgen van de juiste informatie en het wegnemen van eventuele twijfels, hebben we de meest gestelde vragen over mesotherapie alvast voor je op een rij gezet. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor zichtbare resultaten?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en hangt af van de gewenste resultaten en de conditie van de huid. Meestal worden er meerdere sessies aanbevolen, met tussenpozen van enkele weken, voor optimale resultaten.

Zijn er bijwerkingen van mesotherapie?

Milde bijwerkingen zoals roodheid, zwelling of blauwe plekken kunnen voorkomen na een mesotherapie behandeling, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam, vooral wanneer de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren professional.

Is er downtime na een mesotherapie behandeling?

In de meeste gevallen is er geen downtime na een mesotherapie behandeling. Je kunt je normale activiteiten hervatten, maar het kan zijn dat je wat roodheid of lichte zwelling hebt, die snel afneemt.

Voor welke huidaandoeningen is mesotherapie geschikt?

Mesotherapie kan worden gebruikt voor verschillende huidaandoeningen, zoals fijne lijntjes en rimpels, droge huid, acne littekens, pigmentatieproblemen en verlies van huidelasticiteit.

Is mesotherapie geschikt voor alle huidtypen?

Ja, mesotherapie kan worden aangepast aan verschillende huidtypen en -tinten. De behandeling kan worden afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften.

Hoelang duren de resultaten van mesotherapie?

De duurzaamheid van de resultaten varieert per persoon en hangt af van verschillende factoren, waaronder de conditie van je huid, levensstijl en nazorg. Over het algemeen worden regelmatige onderhoudssessies aanbevolen om de resultaten te behouden en te verbeteren.

Kom langs voor een gratis intake voor een mesotherapie behandeling bij Huidkliniek Zaia

Huidkliniek Mesotherapie Huidkliniek Zaia

Vraag een gratis intakegesprek aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij mesotherapie

 • Intakegesprek en evaluatie

  Bij het eerste bezoek aan onze kliniek voeren we een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw specifieke situatie bespreken. We maken ook foto's van het behandelgebied en gaan een vragenlijst met je door. Op basis hiervan beoordelen we de geschikte behandelingstrajecten en stellen we een behandelplan op. Hierbij zullen we ook een informed consent-formulier bespreken en laten tekenen.

 • Mesotherapie behandeling met XL Hair®

  Voor de mesotherapiebehandeling maken we gebruik van XL Hair®, een CE Class III injecteerbare hairbooster. Deze speciale formule voedt en reactiveert de haarfollikels, waardoor actieve haaruitval binnen 3 maanden stopt en nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Met behulp van mesotherapie en de U225 intradermale injector worden de actieve ingrediënten lokaal geïnjecteerd in de huid. Deze behandeling bevordert de microcirculatie en verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid, waardoor haarfollikels gestimuleerd worden en haren niet meer uitvallen, terwijl nieuwe haargroei ontstaat.

 • Behandelprotocol en kuur

  Het behandelprotocol is essentieel voor succesvolle resultaten. Voor mannen adviseren we een kuur van minimaal 6 behandelingen, terwijl vrouwen worden geadviseerd minimaal 8 behandelingen te ondergaan. Deze behandelingen worden met een interval van 1-2 weken uitgevoerd. Het opvolgen van het behandelprotocol is belangrijk om optimale resultaten te behalen.

 • Na de behandeling

  Direct na de behandeling kan de huid licht rood zijn en kunnen er kleine bloedpuntjes zichtbaar zijn, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele uren. Door de gebruikte vloeistof kan de hoofdhuid enigszins nat zijn, inclusief de aanwezige haren.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidaandoeningen

Mesotherapie behandelingen

Ontdek de kracht van mesotherapie bij Huidkliniek Zaia. Met deze innovatieve behandelmethode kunnen we verschillende huidproblemen effectief aanpakken. Van huidveroudering en pigmentatieproblemen tot acne en haaruitval, mesotherapie biedt op maat gemaakte oplossingen voor een stralende huid. Wij staan voor je klaar om je te adviseren en een persoonlijk behandelplan op te stellen. 

Pigmentvlek

Pigmentvlekken

gezicht huidtherapie

Acne littekens

Camouflagetherapie

Huidveroudering

Mesotherapie tarieven

XL Hair kuur man

€900,-

XL Hair kuur vrouw

€1.100,-

HA Eyes kuur

€500,-

XL Hair losse behandeling

€155,-
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling