logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Acnebehandelingen

Kies ook voor huidkliniek Zaia

Acnebehandelingen

Kies voor Huidkliniek Zaia voor een effectieve en persoonlijke acnebehandeling die uw huid helpt verbeteren en uw zelfvertrouwen herstelt. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezonde, stralende huid.

Persoonlijk behandelplan afgestemd op uw huidtype

Elke huid is uniek en vereist een andere aanpak als het gaat om acne. Wij stellen een persoonlijk behandelplan op dat specifiek is afgestemd op uw huidtype en de ernst van uw acne. Tijdens het gratis intakegesprek analyseren we uw huid grondig en bespreken we de verschillende behandelmethoden die we kunnen toepassen. U ontvangt een op maat gemaakt behandelplan dat zorgt voor optimale resultaten.

Effectieve behandelmethoden en professionele begeleiding

Huidkliniek Zaia maakt gebruik van geavanceerde behandelmethoden om acne en acne littekens effectief aan te pakken. Onze medische peelings en medische microneedling zijn bewezen effectieve behandelingen die de huid verbeteren, poriën verfijnen, littekens verminderen en de huidtextuur egaliseren. Daarnaast ontvangt u uitgebreid thuisadvies, waarbij we u inzicht geven in uitlokkende factoren zoals roken, stress, voeding en zonlicht. We begeleiden u professioneel tijdens het gehele behandeltraject om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt.

Nazorg, advies en mogelijke vergoeding

Bij Huidkliniek Zaia besteden we veel aandacht aan nazorg en advies. Na de acnebehandeling zult u merken dat uw huid er egaler uitziet, irritaties zijn verminderd en littekens minder zichtbaar zijn. We geven u ook waardevol huidadvies om de uitlokkende factoren te vermijden en uw huid thuis goed te onderhouden.

Acnetherapie na
Acnebehandelingen

Veelgestelde vragen over

De acnebehandelingen van Zaia

We geven u graag alvast wat achtergrond informatie over onze acnebehandelingen en geven hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen die wij altijd krijgen over microneedling.

Wat zijn de oorzaken van acne?

Acne kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder hormonale schommelingen, overmatige talgproductie, bacteriële infecties en verstopte poriën.

Welke behandelmethoden gebruiken wij bij een acnebehandeling?

Bij een acnebehandeling kunnen verschillende behandelmethoden worden gebruikt, waaronder acnebehandeling, medische peeling, medische microneedling en thuisadviezen voor het behandelen en onderhouden van de huid.

Zijn er thuisadviezen die ik kan volgen om mijn huid te onderhouden en schade te voorkomen?

Ja, naast de behandeling in de kliniek ontvangt u thuisadviezen die u helpen uw huid te onderhouden en verdere schade te voorkomen. Deze adviezen zullen u meer inzicht geven in hoe u uw huid kunt verzorgen en factoren kunt vermijden die acne kunnen verergeren.

Zijn er bijwerkingen bij acnebehandelingen?

Sommige acnebehandelingen kunnen bijwerkingen hebben, waaronder roodheid, droogheid en irritatie van de huid. Het is belangrijk om met uw huidtherapeut te praten over mogelijke bijwerkingen en hoe u ze kunt verminderen.

Hoe kan ik acne voorkomen?

Het voorkomen van acne omvat het handhaven van een gezonde huidverzorgingsroutine, het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen, het vermijden van het gebruik van bepaalde cosmetica en het verminderen van stress.

Wat kan ik verwachten na een acnebehandeling?

Na een acnebehandeling kunt u verwachten dat uw huid egaler wordt met minder kleurcontrast, verminderde irritaties, verfijnde poriën en minder zichtbare littekens. U ontvangt ook huidadvies met betrekking tot factoren die acne kunnen uitlokken, zoals roken, stress, voeding en blootstelling aan zonlicht.

Maak kennis met onze aanpak. Kom langs voor een gratis intake!

rejuvi assortiment

Een gratis intake voor een acnebehandeling?

Onze aanpak

Onze werkwijze

 • Gratis intakegesprek en huidanalyse

  Tijdens het gratis intakegesprek bij Huidkliniek Zaia wordt uw huid grondig geanalyseerd en beoordeeld. Dit helpt om een behandelplan op maat te maken dat specifiek is afgestemd op uw huidtype en de ernst van de acne.

 • Acnebehandeling

  De acnebehandeling begint met het zorgvuldig reinigen van uw huid. Daarna worden de onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters, manueel verwijderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van steriele naalden om puistjes aan te prikken en te legen. Door deze zorgvuldige aanpak wordt littekenvorming en pigmentverkleuring voorkomen. Ter afsluiting van de behandeling wordt een verzorgende crème en een SPF aangebracht om uw huid te beschermen.

 • Aanvullende behandeling (indien nodig)

  Afhankelijk van de specifieke behoeften van uw huid, kan het nodig zijn om een aanvullende behandeling toe te passen. Dit kan bijvoorbeeld een medische peeling of medische microneedling zijn. Deze behandelingen worden tijdens de intake besproken en kunnen helpen om acne littekens en pigmentatie te verminderen.

 • Thuisadvies en nazorg

  Na de behandeling ontvangt u waardevol thuisadvies om de resultaten te behouden en verdere schade aan uw huid te voorkomen. U krijgt inzicht in factoren die acne uitlokken, zoals roken, stress, voeding en zonlicht. Daarnaast leert u hoe u uw huid effectief kunt behandelen en onderhouden met de juiste producten en verzorgingsroutine. Dit helpt u om een egalere huid te krijgen, verfijnde poriën te hebben en minder zichtbare littekens te ervaren.

Behandelmethodes

Ontdek effectieve acnetherapie bij Huidkliniek Zaia. Acne, met zijn ontstoken bultjes, kan verschillende vormen aannemen en komt vaak voor in het gezicht, op de borst, schouders en rug. We begrijpen de oorzaken van acne, zoals verstopte poriën, bacteriën en hormonale veranderingen, en bieden speciale behandelmethodes, waaronder medische peelings en microneedling, om acne en acnelittekens te verminderen. Onze persoonlijke aanpak en advies zorgen voor een effectieve behandeling, waardoor je huid weer straalt.

Lira-peelings

Medische peeling

Lasertherapie

Microneedling RF

IPL handstuk 3

IPL Laser

Thuisadvies

Onze tarieven

Voor acnebehandelingen

Bij huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor acne behandelingen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

Acnebehandeling basis

De Acnebehandeling basis bij Huidkliniek Zaia is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden van de acnehuid. Deze behandeling richt zich op het verminderen van ontstekingen en roodheid, het verbeteren van de huidtextuur en het voeden en hydrateren van de huid. Door gebruik te maken van milde en natuurlijke ingrediënten wordt de huid op een zachte en effectieve manier behandeld.

€59

Acnebehandeling plus

De Acnebehandeling plus van Huidkliniek Zaia is geschikt voor de wat meer ernstige vormen van acne. Met behulp van een combinatie van dieptereiniging, peeling en specifieke huidverbeterende producten wordt de acne aangepakt en de huid gezuiverd.  Onze specialisten zorgen voor een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt, om zo het beste resultaat te krijgen

€89vanaf

Acnebehandeling Lichaam

Het komt voor dat acne op de rug en/of schouders aanwezig is. Met behulp van geavanceerde technologieën wordt de acne diep gereinigd en ontstekingen verminderd. Naast de behandeling krijgt u ook advies over hoe u thuis het beste voor uw huid kunt zorgen om verdere uitbraken te voorkomen.

€99
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling