logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Pedicure aan huis in Hoogezand. Manon komt graag bij u langs!

Pedicure aan huis in Hoogezand. Manon komt graag bij u langs!

Niets evenaart het comfort van een professionele pedicurebehandeling in uw eigen huis. Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we het belang van voetverzorging en bieden we onze cliënten de mogelijkheid om te genieten van ambulante pedicure, uitgevoerd door onze ervaren medisch pedicure, Manon. Ontdek hier hoe u uw voeten de luxe kunt geven die ze verdienen, zonder de deur uit te hoeven. Uw eigen pedicure aan huis in Hoogezand!

Behandelingen en kosten van onze pedicure aan huis in Hoogezand

Voeten dragen ons dag in dag uit en verdienen daarom de beste zorg. Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat voetverzorging maatwerk is. Daarom bieden we een scala aan behandelingen aan huis, uitgevoerd door onze ervaren medisch pedicure, Manon.

Behandelingen voor elke voet

Bij Huidkliniek Zaia geloven we in behandelingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt. Onze Pedicure Basis (€39,-) omvat essentiële voetverzorging, zoals reiniging van de nagelomgeving, knippen en/of vijlen van de nagels, verzorging van de nagelriemen, en het verwijderen van eelt. Een verwennerij die 30 minuten duurt en uw voeten laat stralen.

Voor hen die specifieke zorg nodig hebben, bieden we de Pedicure Basis + Kalknagel Peeling (€59,-) aan. Deze behandeling, naast de basis, omvat dun vrezen van kalknagels en het aanbrengen van een chemische peeling. Of kies voor de afzonderlijke Kalknagel Peeling (€30,-) voor gerichte zorg tegen kalknagels.

Speciale Aandacht voor jonge voetjes

Kinderen verdienen ook de beste voetverzorging. Onze Kids Pedicure (€25,-) is ontworpen voor kinderen tot 12 jaar en omvat alles voor gezonde voetjes, inclusief verwijdering van ingegroeide teennagels en likdoorns. Voeg een vleugje luxe toe met de Kids Pedicure + Kalknagel Peeling (€45,-), waarbij dun vrezen van kalknagels en peeling worden toegevoegd.

Maatwerk met pedicure deelbehandeling

Voor specifieke behoeften bieden we de Pedicure Deelbehandeling (€16,50) aan. Of het nu gaat om likdoorns verwijderen, nagels knippen of vijlen, deze behandeling van 15 minuten is flexibel aan te passen aan uw individuele wensen.

Voorrijd kosten

De voorrijdkosten bedragen €15 euro.

Veel gestelde vragen die wij krijgen over pedicure behandelingen

Een pedicure richt zich op algemene voetverzorging, terwijl een medische pedicure gespecialiseerd is in de behandeling van specifieke voetproblemen, zoals ingegroeide nagels, eeltvorming en de diabetische voet.
Medische pedicurebehandelingen zijn geschikt voor een breed scala aan voetproblemen, waaronder ingegroeide nagels, eeltvorming, kalknagels, likdoorns, en diabetische voetproblemen.
Ja, medische pedicurebehandelingen kunnen worden vergoed door zorgverzekeraars. Het is echter belangrijk om de voorwaarden van jouw zorgverzekering te controleren. Vanaf 1 januari 2024 voert Huidkliniek Zaia een kleine eigen bijdrage van 8 euro per behandeling in.
Ja, Huidkliniek Zaia biedt speciale Kids Pedicure behandelingen die zijn ontworpen voor kinderen tot 12 jaar. Deze behandeling richt zich op essentiële voetverzorging.
De duur van een behandeling varieert, afhankelijk van de specifieke behoeften. Over het algemeen kunnen behandelingen tussen de 30 minuten en een uur duren.
De behandeling begint met een intakegesprek en beoordeling van jouw voetproblemen. Op basis daarvan stelt de medisch pedicure, Manon, een individueel behandelplan op. De behandeling omvat professionele voetverzorging, specifiek afgestemd op jouw behoeften.
Pedicure manon
manon-in-actie-.

Boek nu uw pedicure aan huis in Hoogezand

Waarom Kiezen voor Medische Pedicure bij Huidkliniek Zaia?

Expertise en Zorg: Manon combineert haar expertise met persoonlijke zorg. Of het nu gaat om eeltverwijdering, ingegroeide nagels of diabetische voetproblemen, Manon staat klaar om jouw specifieke behoeften aan te pakken.

Professionele Samenwerking: Manon werkt nauw samen met andere zorgprofessionals, waaronder podologen, om ervoor te zorgen dat jouw voetproblemen holistisch worden aangepakt. Dit waarborgt een uitgebreide benadering van jouw voetgezondheid.

Behandeling op Maat: Onze medische pedicurebehandeling begint met een grondig intakegesprek en beoordeling van jouw voetproblemen. Manon stelt vervolgens een individueel behandelplan op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Advies en Educatie: Tijdens de behandeling ontvang je niet alleen professionele voetverzorging, maar ook waardevol advies over optimale voetverzorging en preventieve maatregelen. Manon deelt gedetailleerde informatie over schoeisel, dagelijkse voethygiëne en thuiszorg.

Nazorg en Vervolgbehandelingen: Afhankelijk van uw voetproblemen kan Manon vervolgbehandelingen adviseren om optimale resultaten te behalen. Uw ontvangt ook advies over de frequentie van vervolgbehandelingen en eventuele nazorg.

Jouw voeten verdienen de Beste Zorg!

Maak een afspraak voor een medische pedicurebehandeling bij Manon. Bel ons op 0598-360010 voor meer informatie of om jouw afspraak te plannen.

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5