logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Stap met gezonde voeten de toekomst tegemoet bij Huidkliniek Zaia – Ontdek onze medische pedicure hoogezand!

manon-in-actie

Verzorging op maat voor jouw voeten!

Pedicure Hoogezand

Voeten zijn de basis van ons lichaam, en hun gezondheid is van cruciaal belang voor ons algehele welzijn. Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat, en daarom bieden we gespecialiseerde medische pedicurebehandelingen in Hoogezand. Onze toegewijde medische pedicure, Manon, staat klaar om jouw voetproblemen aan te pakken en jouw voeten de zorg te geven die ze verdienen.

Expertise en zorg voor jouw voeten

Manon, onze ervaren medische pedicure, heeft expertise in het behandelen van diverse voetproblemen. Of het nu gaat om het verwijderen van eelt, behandelen van ingegroeide nagels of zorg voor de diabetische voet, zij biedt professionele zorg op maat. Met aandacht voor detail en persoonlijke benadering streeft Manon ernaar om jouw voeten in optimale conditie te brengen.

Medische behandelingen voor diverse voetproblemen

Bij Huidkliniek Zaia kun je terecht voor zowel pedicure als medische pedicure behandelingen. Manon is speciaal opgeleid om medische voetproblemen aan te pakken en werkt nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals podologen. Of je nu last hebt van ingegroeide nagels, eeltvorming, kalknagels, of andere voetklachten, Manon biedt behandelingen op maat om jouw voeten weer in topconditie te brengen.

Hoe werkt onze Medische Pedicure?

Intakegesprek en beoordeling

De behandeling begint met een grondig intakegesprek waarin jouw voetproblemen en specifieke behoeften worden besproken. Manon beoordeelt de conditie van jouw voeten en stelt op basis daarvan een individueel behandelplan op.

Behandeling op maat

De medische pedicurebehandeling omvat professionele voetverzorging, zoals het knippen en vijlen van de nagels, verwijderen van eelt, en specifieke behandelingen voor jouw voetproblemen.

Advies en educatie

Tijdens de behandeling ontvang je waardevol advies over optimale voetverzorging en preventieve maatregelen. Manon deelt gedetailleerde informatie over schoeisel, dagelijkse voethygiëne en thuiszorg.

Vervolgbehandeling en nazorg

Afhankelijk van jouw voetproblemen kan Manon vervolgbehandelingen adviseren om optimale resultaten te behalen. Je ontvangt ook advies over de frequentie van vervolgbehandelingen en eventuele nazorg.

Veelgestelde vragen over onze pedicure Hoogezand

Onze medische pedicurebehandeling is een gespecialiseerde voetverzorging gericht op het behandelen van diverse voetproblemen. Dit omvat het knippen en vijlen van nagels, het verwijderen van eelt, en specifieke behandelingen voor medische aandoeningen, zoals de diabetische voet.
Een reguliere pedicurebehandeling is gericht op algemene voetverzorging, terwijl een medische pedicure specifiek is ontworpen voor het behandelen van medische voetproblemen. Onze medisch pedicure, Manon, is gespecialiseerd in het bieden van zorg op maat voor diverse voetaandoeningen.
Onze medisch pedicure behandelt een breed scala aan voetproblemen, waaronder ingegroeide nagels, eeltvorming, likdoorns, schimmelnagels en specifieke aandoeningen zoals de diabetische voet. Manon biedt professionele zorg en werkt samen met andere zorgprofessionals voor een holistische aanpak.
Ja, medische pedicurebehandelingen kunnen worden vergoed door zorgverzekeraars. Het is echter belangrijk om de voorwaarden van jouw zorgverzekering te controleren. Vanaf 1 januari 2024 voeren wij een kleine eigen bijdrage van 8 euro per behandeling in.
De behandeling begint met een uitgebreid intakegesprek waarin jouw voetproblemen worden besproken. Vervolgens voert Manon professionele voetbehandelingen uit, zoals nagelverzorging, eeltverwijdering en het aanbrengen van voetverzorgende producten. Tijdens de behandeling ontvang je advies en educatie over optimale voetverzorging.
Wij bieden verschillende medische pedicure behandelingen aan, waaronder de basis pedicure, pedicure met kalknagel peeling, kalknagel peeling, kids pedicure, en meer. Raadpleeg onze tarievenpagina voor gedetailleerde informatie over de kosten van elke behandeling.
review medische pedicure huidkliniek zaia
pedicure hoogezand

Ontdek de verschillende Medische Pedicure behandelingen:

  • Pedicure Basis: Essentiële voetverzorging met het knippen en vijlen van nagels, verwijderen van eelt, en advies voor thuisverzorging.
  • Pedicure Basis + Kalknagel Peeling: Een behandeling inclusief chemische peeling voor kalknagels.
  • Kalknagel Peeling: Aparte behandeling voor het effectief aanpakken van kalknagels.
  • Kids Pedicure: Speciaal ontworpen behandeling voor kinderen tot 12 jaar, gericht op essentiële voetverzorging.
  • Kids Pedicure + Kalknagel Peeling: Uitgebreidere behandeling inclusief kalknagel peeling voor kinderen.
  • Pedicure Deelbehandeling: Ideaal voor specifieke problemen zoals likdoorns of ingegroeide nagels.

Maak een afspraak voor een pedicure behandeling bij Manon

Wil je jouw voeten de beste zorg geven? Maak dan nu een afspraak voor onze medische pedicure in Hoogezand. Profiteer van deskundige zorg, verbeter de gezondheid van jouw voeten, en zet een comfortabele stap vooruit!

Ontdek de voordelen van onze medische pedicure – jouw voeten verdienen de beste zorg!

📞 Bel ons op 0598-360010 voor meer informatie.

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5