logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Een nieuwe revolutionaire laserbehandeling voor schimmelnagels: Binnenkort bij Huidkliniek Zaia!

Fox 3 apparaat schimmelnagels

Een nieuwe innovatieve behandeling van schimmelnagels met de FOX 3 Laser bij Huidkliniek Zaia

Bij Huidkliniek Zaia streven we ernaar om de meest geavanceerde en effectieve behandelingen voor onze klanten te bieden. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort het nieuwe FOX 3 laserapparaat van Laservision gaan inzetten voor de behandeling van schimmelnagels, ook wel kalknagels genoemd. Onze pedicures zullen de komende weken intensieve training volgen om deze nieuwe technologie tot in de perfectie te kunnen uitvoeren en beheersen.

Wat zijn schimmelnagels?

Schimmelnagels, ook bekend als onychomycose, zijn nagelinfecties veroorzaakt door schimmels. Deze infecties beginnen meestal als een witte of gele vlek onder de tip van de vingernagel of teennagel. Naarmate de schimmelinfectie dieper in de nagel doordringt, kunnen schimmelnagels leiden tot verkleuring, verdikking en broosheid van de nagel. In ernstige gevallen kan de nagel vervormen en loslaten van het nagelbed​

Oorzaken van schimmelnagels:

Direct contact met schimmels: Dit kan gebeuren in vochtige omgevingen zoals zwembaden, douches en kleedkamers.

Gebrek aan ventilatie: Het dragen van strakke, niet-ademende schoenen kan het risico verhogen.

Verminderde immuniteit: Mensen met een verzwakt immuunsysteem zijn gevoeliger voor schimmelinfecties.

Nageltrauma: Beschadiging van de nagel kan een ingang voor schimmels creëren.

Waarom de FOX 3 Laser?

De FOX 3 laser is een geavanceerd apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van hardnekkige schimmelnagels. De laser werkt door het nagelbed en de omliggende huid te verwarmen met kleine pulsjes, tot wel 200 per seconde. Deze warmte verspreidt zich gelijkmatig en doodt de schimmel effectief, wat resulteert in een zichtbare verbetering van de nagel na slechts één sessie​.

Belangrijke kenmerken van de FOX 3 laser:

Compact en draagbaar: Het apparaat is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat het ideaal maakt voor gebruik in verschillende behandelkamers.

Eenvoudig in gebruik: Met een intuïtief touchscreen en snel te leren bediening, kan het apparaat snel en efficiënt worden ingezet.

Snelle resultaten: Klinische studies tonen aan dat 80% van de patiënten al na één behandeling zichtbaar resultaat ziet, mits de juiste hygiënemaatregelen worden nageleefd​

Voordelen voor onze klanten

De FOX 3 laser biedt een pijnloze, snelle en effectieve oplossing voor schimmelnagels, een probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Schimmelnagels kunnen ontsierend zijn en soms zelfs ongemak veroorzaken. Met de nieuwe laserbehandeling kunnen we een langdurige oplossing bieden zonder de noodzaak van langdurige medicatie of invasieve procedures.

Naast de behandeling van schimmelnagels, kan de FOX 3 laser ook ingezet worden voor het verwijderen van wratten, wat de veelzijdigheid en waarde van dit apparaat verder benadrukt.

Training en Expertise

Bij Huidkliniek Zaia nemen we de opleiding van ons personeel zeer serieus. Onze pedicures zullen de komende weken intensieve trainingen volgen om ervoor te zorgen dat ze volledig vertrouwd zijn met de werking en het gebruik van de FOX 3 laser. Deze training omvat zowel theoretische kennis als praktische toepassingen, zodat onze klanten verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit van zorg.

Nazorg en Preventie

Naast de behandelingen in de kliniek, bieden we ook een reeks producten aan die klanten kunnen gebruiken voor nazorg en preventie van schimmelnagels. Producten zoals de HFL Solution Spray en Dadi’ Oil zijn ideaal voor thuisgebruik om de nagels gezond te houden en verdere schimmelinfecties te voorkomen​.

Preventie van schimmelnagels: Enkele tips en tricks

Droog uw voeten grondig na het wassen, vooral tussen de tenen.
Kies voor schoenen gemaakt van materialen die ventilatie mogelijk maken.
Breng poeder aan in uw schoenen om vocht en schimmelgroei te verminderen.
Deel geen nagelscharen, vijlen of handdoeken met anderen.
Houd uw nagels kort, schoon en recht afgeknipt.
Draag elke dag schone, katoenen sokken en vermijd synthetische materialen die vocht vasthouden.
FoX-Xpulse
Medisch pedicure

Maak een afspraak

Benieuwd of de FOX 3 laserbehandeling iets voor u is? Neem contact op met Huidkliniek Zaia voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen bij het herstellen van gezonde, mooie nagels.

Meer informatie over onze pedicurediensten: Huidkliniek Zaia – Medisch Pedicure

Bekijk ook onze andere blogberichten over voetverzorging: Huidkliniek Zaia – Pedicure Blogs

Met de introductie van de FOX 3 laser zetten we een nieuwe stap in de richting van effectieve en moderne voetverzorging. Wij kijken ernaar uit om onze klanten deze geavanceerde behandelingsoptie te bieden en hun vertrouwen in ons als toonaangevende kliniek voor huid- en voetverzorging verder te versterken.

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5