logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

SQT Bio-Microneedling: Before & After! | Huidkliniek Zaia⁣⁣⁣

sqt Bio-Microneedling

Bij Huidkliniek Zaia zijn we verheugd om de indrukwekkende resultaten van onze SQT Bio-Microneedling behandeling te delen. Deze innovatieve behandeling, met behulp van vezels van de Sponge Spicula, heeft na slechts één sessie al opmerkelijke resultaten geleverd. Laten we eens kijken naar wat SQT Bio-Microneedling voor jouw huid kan doen!

Wat is SQT Bio-Microneedling?

SQT Bio-Microneedling is een geavanceerde huidbehandeling die gebruik maakt van natuurlijke Spongilla spicules (micronaaldjes afkomstig van zoetwatersponsen) om de huid te vernieuwen en verbeteren. Deze behandeling is speciaal ontworpen om de poriën te verkleinen, de huidtextuur te verfijnen en de huid egaler, strakker en vitaler te maken.

Behandelingsproces

Intakegesprek en Huidanalyse

Bij Huidkliniek Zaia begint elke behandeling met een grondig intakegesprek en huidanalyse. Tijdens deze sessie wordt je huidconditie beoordeeld, worden je specifieke wensen en behandeldoelen besproken, en wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Behandeling

Tijdens de microneedling behandeling worden kleine, steriele naaldjes gebruikt om microkanaaltjes in de huid te creëren, wat de natuurlijke wondgenezing stimuleert en de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Bij SQT Bio-Microneedling worden Spongilla spicules gebruikt, die diep in de huid doordringen voor een effectievere behandeling.

Nazorg en Herstel

Na de behandeling kan de huid rood en licht gezwollen zijn, vergelijkbaar met een lichte zonnebrand. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren en te beschermen tegen de zon. Gedetailleerde nazorginstructies worden gegeven om het herstelproces te optimaliseren.

Verschillen tussen SQT Bio-Microneedling en Traditionele Microneedling

Traditionele Microneedling

Bij traditionele microneedling worden steriele naaldjes gebruikt om microkanaaltjes in de huid te creëren. Dit stimuleert de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een verbeterde huidstructuur en -toon. Deze methode is effectief voor het behandelen van acne littekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes.

SQT Bio-Microneedling

SQT Bio-Microneedling maakt gebruik van Spongilla spicules, die een natuurlijke en krachtige stimulans geven aan de huid. Deze techniek is effectiever en veiliger dan traditionele microneedling, omdat de spicules dieper in de huid doordringen en een sterker regeneratief effect hebben. Dit resulteert in snellere en meer zichtbare verbeteringen in de huidtextuur, elasticiteit en algehele gezondheid.

Resultaten na Eén Behandeling

De resultaten van SQT Bio-Microneedling zijn al zichtbaar na één sessie:

  • Verkleinde Poriën: De poriën worden kleiner en minder zichtbaar, wat bijdraagt aan een gladde huidtextuur.
  • Egalere Huid: De huid wordt egaler en krijgt een stralende uitstraling.
  • Strakkere Huid: De elasticiteit van de huid verbetert, waardoor de huid strakker aanvoelt en eruitziet.
  • Vitaliteit: De algehele huidgezondheid verbetert, wat resulteert in een vitaler en jeugdig uiterlijk.

Voordelen van SQT Bio-Microneedling

De poriën worden kleiner en minder zichtbaar, wat bijdraagt aan een gladde huidtextuur.
De huid wordt egaler en krijgt een stralende uitstraling.
De elasticiteit van de huid verbetert, waardoor de huid strakker aanvoelt en eruitziet.
De algehele huidgezondheid verbetert, wat resulteert in een vitaler en jeugdig uiterlijk.
Deze behandeling is ideaal voor vette, gecombineerde, gevoelige en droge huidtypes.
SQT Bio-Microneedling kan het hele jaar door worden uitgevoerd, waardoor je geen rekening hoeft te houden met seizoensgebonden beperkingen.
Bio microneedling
SQT Biomicroneedling voor en na

Plan een gratis intakegesprek

Wil je weten of SQT Bio-Microneedling geschikt is voor jouw huid? Neem gerust contact met ons op via telefoon, stuur een berichtje, of kom langs in de praktijk. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te adviseren en een persoonlijk behandelplan op te stellen.

Telefoon: 0598-360010⁣
Locatie: Erasmusweg 145, Hoogezand⁣⁣ (Medisch Centrum)

Laat jouw huid weer stralen met SQT Bio-Microneedling bij Huidkliniek Zaia!

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5