logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Effectieve behandeling van kalknagels bij Huidkliniek Zaia

kalknagels

Onze kalknagelbehandeling is geavanceerd en effectief!

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we hoe vervelend kalknagels (onychomycose) kunnen zijn. Kalknagels zijn niet alleen een esthetisch probleem, maar kunnen ook leiden tot pijn en ongemak. Gelukkig bieden wij nu geavanceerde behandelingen aan om dit probleem effectief aan te pakken.

Wat zijn kalknagels?

Kalknagels, ook bekend als onychomycose, zijn een schimmelinfectie die de nagel aantast. De infectie begint vaak als een witte of gele verkleuring onder de nageltop van uw teen of vinger. Naarmate de schimmelinfectie dieper doordringt, kan de kalknagel verkleuren, dikker worden en broos aanvoelen. Uiteindelijk kan de nagel vervormen en zelfs loslaten van het nagelbed, wat pijnlijk kan zijn en ongemak kan veroorzaken​​​​.

Oorzaken en Risicofactoren van Kalknagels

De schimmels die kalknagels veroorzaken, gedijen goed in warme, vochtige omgevingen zoals zwembaden en kleedkamers. Risicofactoren voor het ontwikkelen van kalknagels zijn onder andere:

  • Vochtige voeten door zweet of langdurig dragen van dichte schoenen
  • Blootstelling aan schimmels in openbare ruimten zoals zwembaden
  • Schade aan de nagel door een blessure of het dragen van slecht passende schoenen
  • Verminderde bloedcirculatie naar de voeten, vaak gezien bij oudere volwassenen
  • Een verzwakt immuunsysteem, wat vaker voorkomt bij mensen met diabetes of andere medische aandoeningen

Behandelingsmogelijkheden voor Kalknagels bij Huidkliniek Zaia

Bij Huidkliniek Zaia bieden we een uitgebreide behandeling voor kalknagels aan, die onderdeel is van onze medische pedicure diensten.

Pedicure Basis + Kalknagel Peeling

Onze basis pedicurebehandeling omvat essentiële voetverzorging, zoals het knippen en vijlen van de nagels en het verwijderen van eelt. Daarnaast bieden we een chemische peeling speciaal voor kalknagels. Deze peeling helpt om de schimmelinfectie te bestrijden en de nagel te herstellen. De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

Reinigen van de nagelomgeving: Dit omvat het verwijderen van vuil en dode huidcellen rondom de nagel om een schone werkomgeving te creëren.

Knippen en/of vijlen van de nagels: De nagels worden op de juiste lengte geknipt en gevijld om een gezonde groei te bevorderen.

Verzorging van de nagelriemen: De nagelriemen worden verzorgd om ontstekingen te voorkomen en de gezondheid van de nagels te bevorderen.

Verwijderen van eelt: Overtollig eelt wordt verwijderd met een frees of mesje om de druk op de nagels te verminderen.

Dun vijlen van kalknagels: De aangedane nagels worden dun gevijld zodat de peeling goed kan inwerken.

Aanbrengen en neutraliseren van de peeling: De chemische peeling wordt aangebracht op de kalknagels en na een korte inwerktijd geneutraliseerd.

Advies voor thuisverzorging: U ontvangt advies over hoe u uw nagels thuis kunt verzorgen om de behandeling te ondersteunen en herhaling te voorkomen​​​​​​.

Deze behandeling kost €59 en wordt in kuurverband aangeboden, wat betekent dat meerdere sessies nodig zijn voor optimale resultaten.

Voordelen van onze Kalknagelbehandeling

Grondige Beoordeling en Behandeling: Tijdens de behandeling worden uw voeten zorgvuldig beoordeeld om de beste aanpak te bepalen.

Deskundige Zorg: Onze medisch pedicure heeft de kennis en ervaring om kalknagels effectief te behandelen.

Gebruik van Geavanceerde Technieken: We maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om de schimmelinfectie te bestrijden.

Persoonlijk Advies: U ontvangt advies over hoe u uw nagels thuis kunt verzorgen om de behandeling te ondersteunen en herhaling te voorkomen.

Comfort en Veiligheid: Onze behandelingen zijn ontworpen om comfortabel en veilig te zijn, met minimale kans op bijwerkingen.

Vergoeding Mogelijkheden: In sommige gevallen kunnen medische pedicurebehandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. Controleer de voorwaarden van uw zorgverzekering om te zien of u in aanmerking komt

Voordelen van onze Kalknagelbehandeling

Tijdens de behandeling worden uw voeten zorgvuldig beoordeeld om de beste aanpak te bepalen.
Onze medisch pedicures hebben de kennis en ervaring om kalknagels effectief te behandelen.
We maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om de schimmelinfectie te bestrijden.
U ontvangt advies over hoe u uw nagels thuis kunt verzorgen om de behandeling te ondersteunen en herhaling te voorkomen.
Onze behandelingen zijn ontworpen om comfortabel en veilig te zijn, met minimale kans op bijwerkingen.
In sommige gevallen kunnen medische pedicurebehandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. Controleer de voorwaarden van uw zorgverzekering om te zien of u in aanmerking komt​
manon-in-actie-
Kalknagels frezen

Waarom kiezen voor een pedicure behandeling bij Huidkliniek Zaia?

Bij Huidkliniek Zaia combineren we expertise met persoonlijke zorg om de beste resultaten voor uw voeten te garanderen. Onze medische pedicures zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse voetproblemen en werkt nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals podologen, om een uitgebreide en multidisciplinaire aanpak te bieden​​​​.

Plan uw intake

Heeft u last van kalknagels en wilt u deze effectief laten behandelen? Maak dan nu een afspraak bij Huidkliniek Zaia. Ons team van gespecialiseerde huidtherapeuten staat klaar om u te helpen uw nagels weer gezond en mooi te maken. Bel ons op 0598-360010 voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Voor meer informatie over onze kalknagelbehandelingen en andere pedicurediensten bel ons op 0598-360010. Wij helpen u graag verder bij Huidkliniek Zaia – Uw partner in huidgezondheid en schoonheid.

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5