logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Pedicure aan Huis in heel Groningen

Pedicure aan huis in Hoogezand

Hoogwaardige voetverzorging in de hele provincie Groningen!

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat niet iedereen in staat is om naar de kliniek te komen voor voetverzorging. Of u nu mobiliteitsproblemen hebt, herstellende bent van een operatie, of gewoon de voorkeur geeft aan de comfort van uw eigen huis, wij staan voor u klaar. Daarom bieden wij nu ook pedicure aan huis aan, waarbij onze ervaren medisch pedicures bij u thuis langskomen. Dit betekent dat u kunt genieten van hoogwaardige voetverzorging in het comfort van uw eigen huis, ongeacht waar u woont in de provincie Groningen.

Wij zijn gevestigd in Midden-Groningen en bedienen klanten in de hele provincie. Onze missie is om iedereen toegang te geven tot professionele voetverzorging, zelfs als een bezoek aan de kliniek niet mogelijk is. Met onze ambulante pedicure dienst brengen wij de kliniek naar u toe, zodat u dezelfde hoogwaardige zorg ontvangt die u van ons gewend bent, maar dan in uw eigen omgeving.

Wat houdt Pedicure aan Huis In?

Pedicure aan huis is een dienst waarbij onze medisch pedicure naar uw huis komt om uw voeten te verzorgen. Deze service is ideaal voor mensen die mobiliteitsproblemen hebben of om andere redenen niet naar de kliniek kunnen komen. Bij Huidkliniek Zaia staat persoonlijke zorg voorop, en met onze ambulante dienst kunnen we deze zorg uitbreiden naar uw eigen omgeving

Wat kunnen we behandelen bij u op locatie?

Onze pedicure aan huis diensten omvatten een breed scala aan behandelingen, waaronder:

Basis Pedicure: Essentiële voetverzorging zoals het knippen en vijlen van nagels, het verwijderen van eelt en het verzorgen van nagelriemen.

Medische Pedicure: Gespecialiseerde zorg voor mensen met medische aandoeningen zoals diabetes of reuma. Deze behandeling omvat ook het behandelen van ingegroeide nagels, likdoorns, en andere voetproblemen.

Kalknagelbehandeling: Effectieve behandeling van kalknagels met chemische peeling.

Deelbehandeling: Voor specifieke problemen zoals likdoorns of ingegroeide nagels​​​​​​​​.

Hoe werkt het?

De pedicure aan huis dienst werkt als volgt:

Afspraak Maken: U maakt een afspraak via onze website of telefonisch.

Intakegesprek: Tijdens het eerste bezoek zal Manon een intakegesprek voeren om uw voetproblemen te beoordelen en een behandelplan op maat op te stellen.

Behandeling: De behandeling wordt uitgevoerd in het comfort van uw eigen huis. Manon brengt alle benodigde apparatuur en producten mee om de best mogelijke zorg te bieden.

Nazorg en Advies: Na de behandeling krijgt u advies over hoe u uw voeten het beste kunt verzorgen en welke vervolgstappen eventueel nodig zijn​​​​​​​​.

Tarieven en Vergoeding

De kosten voor een pedicure aan huis behandeling zijn als volgt:

Pedicure Basis: €39

Pedicure Basis + Kalknagel Peeling: €59

Voorrijkosten: €15 per afspraak

In sommige gevallen kunnen medische pedicure behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. Het is raadzaam om de voorwaarden van uw zorgverzekering te controleren​

Waarom kiezen voor pedicure aan huis?

U hoeft niet te reizen; onze pedicure komt naar u toe, waar u ook woont in Groningen.
U krijgt dezelfde hoogwaardige zorg als in onze kliniek.
We passen de behandeling aan op uw specifieke behoeften en situatie.
Onze medisch pedicures hebben uitgebreide ervaring en kennis om uw voetproblemen effectief te behandelen
Omdat de behandeling bij u thuis plaatsvindt, kunnen we meer tijd en aandacht besteden aan uw specifieke voetproblemen en zorgen.
Naast de behandeling krijgt u ook waardevol advies over hoe u uw voeten gezond kunt houden en toekomstige problemen kunt voorkomen​
Pedicure manon

Plan uw pedicure aan huis afspraak

Wilt u gebruik maken van onze pedicure aan huis diensten? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak. Onze medisch pedicure Manon staat klaar om u te helpen uw voeten in optimale conditie te brengen, waar u ook bent in de provincie Groningen.


Voor meer informatie over onze pedicure aan huis diensten en andere voetverzorgingsmogelijkheden: bel ons op 0598-360010. Bij Huidkliniek Zaia krijgt u de zorg die u verdient, nu dus ook bij u thuis!

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5