Zonnebrandcrème: Optimale bescherming voor elk huidtype

Optimale Bescherming voor elk huidtype met de zonnebrand van Dermasence

Zonnebrandcrème is een essentieel onderdeel van je dagelijkse huidverzorging, ongeacht het seizoen. Het beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, die kunnen leiden tot zonnebrand, vroegtijdige huidveroudering, en zelfs huidkanker. Of je nu een dag doorbrengt op het strand, in de bergen of gewoon buiten in de stad, de juiste zonnebrandcrème biedt de bescherming die je huid nodig heeft. Dermasence biedt een breed scala aan zonnebrandproducten die inspelen op verschillende behoeften binnen je gezin, van de hoofdhuid tot de gevoelige kinderhuid. Vergeet niet regelmatig te smeren voor optimale bescherming.

De Voordelen van Dermasence

Maak kennis met onze beste Zonnebrandcrème keuzes

1. Solvinea 50C+ Spray
Deze zonnespray biedt een hoge bescherming voor het hele gezin. De spray is eenvoudig aan te brengen en hydrateert de huid, wat essentieel is tijdens warme zomerdagen.

2. Solvinea Liquid AK SPF 30
Speciaal ontworpen voor de hoofdhuid, biedt deze ultralichte zonnebrandliquid bescherming zonder de huid vet te maken. Dit is perfect voor mensen met dunner wordend haar of een gevoelige hoofdhuid.

3. Solvinea Baby SPF 50+
Kinderen hebben extra bescherming nodig tegen de zon. Het biedt hoge bescherming voor de gevoelige kinderhuid, wat cruciaal is om zonnebrand en schade op jonge leeftijd te voorkomen.

4. Solvinea Med SPF 50+
Voor intensieve zonbescherming biedt het een krachtig UV-filter dat geschikt is voor zowel het gezicht als het lichaam. De crème is ideaal voor mensen met een gevoelige huid of mensen die langdurig in de zon verblijven.

Wist u dat

Zelfs in de winter kunnen UV-stralen je huid beschadigen. Vooral tijdens sneeuwrijke dagen, wanneer UV-stralen door de sneeuw worden weerkaatst, is zonnebrandcrème essentieel.
Net als veel andere verzorgingsproducten, heeft zonnebrandcrème een houdbaarheidsdatum. Na deze datum kan de effectiviteit afnemen, dus controleer altijd de verpakking!
Naast bescherming tegen zonnebrand, voorkomt zonnebrandcrème ook vroegtijdige huidveroudering zoals rimpels en pigmentvlekken.
Voor optimale bescherming is het belangrijk om voldoende zonnebrandcrème te gebruiken. Een gemiddelde volwassene heeft ongeveer 30 ml (twee eetlepels) nodig voor het hele lichaam.
Hoewel sommige zonnebrandcrèmes waterbestendig zijn, betekent dit niet dat ze volledig watervast zijn. Het is belangrijk om je opnieuw in te smeren na zwemmen of zweten.
Je kunt ook binnenshuis worden blootgesteld aan UV-stralen, vooral door ramen. Daarom kan het nuttig zijn om dagelijks zonnebrandcrème te gebruiken, zelfs als je binnen blijft.
Dermasence zonnebrandcreme
solvinea zonnebrandcreme

Waarom Kiezen voor Dermasence?

Dermasence staat bekend om zijn medische huidverzorgingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige en problematische huid. De zonnebrandproducten van Dermasence bieden niet alleen bescherming, maar ook hydratatie en verzorging, wat bijdraagt aan een gezonde en stralende huid.

Of je nu op zoek bent naar een crème voor dagelijks gebruik of voor specifieke behoeften zoals de hoofdhuid of de kinderhuid, Dermasence heeft een product dat perfect aansluit op jouw behoeften. Bescherm je huid met de juiste crème en geniet zorgeloos van de zon.

Bescherm jezelf en je gezin tegen de schadelijke effecten van de zon met de crèmes van Dermasence, en profiteer van de huidige aanbiedingen om je huid optimaal te verzorgen.

Nu met 10% korting beschikbaar!

Tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen voor ambulante pedicure

Vanwege de huidige drukte en beperkte personeelscapaciteit, kunnen wij tijdelijk geen nieuwe klanten aannemen voor onze ambulante pedicureservice. Wij blijven uiteraard zorg verlenen aan onze bestaande klanten en hopen binnenkort weer ruimte te hebben voor nieuwe aanvragen. Bedankt voor uw begrip!

tijdelijke stop ambulante pedicureklanten