logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Huidtherapie na borstkanker

Waarom kiezen voor onze

Huidtherapie na borstkanker

Bij Huidkliniek Zaia in (Midden) Groningen kunt u rekenen op gespecialiseerde nazorg en huidtherapie na borstkanker. Onze ervaren huidtherapeut Kamila staat klaar om u te begeleiden in het herstelproces, zowel fysiek als emotioneel.

Gespecialiseerde Nazorg

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we de lichamelijke en emotionele impact van borstkanker. Onze huidtherapeut Kamila is gespecialiseerd in nazorg en begeleiding, en biedt een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op het verminderen van pijn en ongemak, evenals het herstellen van zichtbare gevolgen van de operatie.

Holistische aanpak

Wij geloven in een holistische benadering van het genezings- en verwerkingsproces. Naast behandelingen bieden we advies, stimuleren we zelfmanagement en bieden we een luisterend oor. Op deze manier dragen we actief bij aan het herstellen van zelfvertrouwen en het accepteren van lichamelijke veranderingen.

Samen op weg naar herstel

Onze huidtherapeut Kamila staat niet alleen voor fysiek herstel, maar biedt ook ondersteuning bij het herwinnen van zelfvertrouwen en het omarmen van lichamelijke veranderingen, waardoor we een integrale partner zijn in het genezings- en verwerkingsproces.

Huidtherapie na borstkanker groningen
Huidtherapie na borstkanker groningen
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over huidtherapie na borstkanker

Hoe kan ik zelf bijdragen aan mijn herstelproces?

Onze huidtherapeut zal u voorzien van advies en technieken om zelf actief bij te dragen aan uw herstel, zowel fysiek als mentaal.

Welke behandelingen bieden jullie specifiek aan voor huidtherapie na borstkanker?

We bieden onder andere oedeemtherapie, littekentherapie en littekenmassage aan.

Moet ik speciale voorzorgsmaatregelen treffen na de behandeling?

Afhankelijk van de behandeling kunnen er specifieke richtlijnen zijn voor nazorg. Deze zullen duidelijk met u worden gecommuniceerd.

Wat houdt huidtherapie na borstkanker precies in?

Huidtherapie na borstkanker richt zich op het verminderen van lichamelijke en emotionele gevolgen van borstkanker, zoals littekens, vochtophopingen en pijnklachten.

Wat als ik nog andere vragen heb die niet in deze lijst staan?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u de benodigde informatie te verstrekken.

Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekering?

De vergoeding is afhankelijk van de soort behandeling en de voorwaarden van uw zorgverzekering. Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Wij helpen u graag verder in uw herstel

Huidverzorging
Onze aanpak en

Ons 4-stappenplan naar herstel

 • Intakegesprek

  Samen met u bespreken we uw situatie en doelen. We stellen een persoonlijk behandelplan op, afgestemd op uw specifieke behoeften.

 • Behandelingen op maat

  Onze behandelingen zijn gericht op het verminderen van pijn, stijfheid en andere huidproblemen na borstkanker. Hierbij maken we gebruik van effectieve methodes, zoals oedeemtherapie, littekentherapie en dermatografie.

 • Begeleiding en advies

  Naast behandelingen voorzien we u van advies en ondersteuning in zelfmanagement, zodat u actief kunt bijdragen aan uw eigen herstelproces.

 • Nazorg en evaluatie

  We monitoren uw vooruitgang nauwlettend en passen indien nodig het behandelplan aan. Samen streven we naar een optimaal resultaat.

Onze behandelmethodes voor

Huidtherapie na borstkanker

Huidkliniek Zaia biedt gespecialiseerde huidtherapie na borstkanker, met focus op effectieve behandelmethodes. Oedeemtherapie verlicht vochtophopingen en littekenmassage bevordert soepelheid en mobiliteit. Onder begeleiding van onze ervaren huidtherapeut Kamila streven we naar verlichting en herstel, en bieden we persoonlijk advies voor een optimale nazorg.

Tarieven oedeemtherapie

Oedeemtherapie

littekentherapie

Littekentherapie

Borstkanker awareness

Samen op weg naar herstel

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.