logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Camouflagetherapie

Waarom kiezen voor

Onze camouflagetherapie behandelingen

Weg met de frustraties van onvoldoende dekkende make-up en ongewenste huidproblemen. Onze speciaal ontwikkelde camouflagetherapie biedt veegvaste en onschadelijke dekking, zonder comedogene stoffen. Met deskundige begeleiding en mogelijkheden voor vergoeding via een aanvullende zorgverzekering, is Huidkliniek Zaia dé keuze voor een stralende huid met de juiste dekking.

Deskundige begeleiding

Bij Huidkliniek Zaia bieden wij professionele camouflagetherapie aan. We zijn getraind in het vinden van de juiste kleur en het aanbrengen van de camouflageproducten. We begeleiden u stap voor stap en geven instructies en advies, zodat u zelf de camouflage op de juiste manier kunt aanbrengen.

Veegvaste en onschadelijke dekking

Onze camouflagetherapie is speciaal ontworpen om een langdurige en dekkende werking te bieden. In tegenstelling tot reguliere make-up, bevat het geen comedogene stoffen die puistjes en onzuiverheden kunnen veroorzaken. Hierdoor kunt u met vertrouwen de gewenste resultaten bereiken zonder zorgen over huidirritaties.

Mogelijke vergoeding door zorgverzekering

De kosten van de camouflagetherapie kunnen mogelijk worden vergoed door een aanvullende zorgverzekering. Het is raadzaam om vooraf bij uw zorgverzekeraar na te gaan of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Dit kan de behandeling financieel toegankelijker maken en u de nodige ondersteuning bieden bij het verkrijgen van de gewenste huidbedekking.

Verbeterd zelfvertrouwen

Camouflagetherapie kan een positieve invloed hebben op uw zelfvertrouwen en u helpen uw comfortabeler te voelen in uw eigen huid. Door het verminderen van zichtbare huidaandoeningen en het creëren van een egalere teint, kunt u uw meer zelfverzekerd en tevreden voelen over uw uiterlijk.

Gezicht camouflagetherapie
Dermasence Huidverzorging
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over camouflagetherapie

Bij Huidkliniek Zaia beantwoorden we graag al uw vragen over camouflagetherapie. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om u te voorzien van de juiste informatie, instructies en adviezen, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen van onze medische camouflagetherapie.

Is de camouflage veilig en hypoallergeen?

Ja, de camouflage crème die we gebruiken is veilig en hypoallergeen. Het is grondig getest en veroorzaakt geen allergische reacties of irritaties.

Hoe wordt de juiste kleur voor de camouflage bepaald?

De huidtherapeut kijkt naar de ondertonen van uw huid en selecteert de kleur die het beste past bij uw natuurlijke huidskleur. Vervolgens wordt er samen gekeken in het daglicht of het de juiste kleur is.

Geeft de camouflage af op kleding?

Bij Huidkliniek Zaia geven we instructies en adviezen over het correct aanbrengen van de camouflage. De camouflage crème is na het fixeren veegvast en zal dan niet afgeven op kleding.

Komt camouflagetherapie in aanmerking voor vergoeding door mijn zorgverzekering?

De kosten van camouflagetherapie kunnen mogelijk worden gedeclareerd bij een aanvullende zorgverzekering. We adviseren u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om de specifieke dekking en voorwaarden te controleren.

Hoe leer ik de techniek om de camouflage zelf aan te brengen?

Bij Huidkliniek Zaia geven we instructies en adviezen over het correct aanbrengen van de camouflage crème. Eerst zal de huidtherapeut het bij u voordoen, vervolgens gaat u zelf aan de slag. Op deze manier leert u hoe u het het beste kan aanbrengen.

Kan ik na het aanbrengen van de camouflage mijn normale huidverzorgingsroutine volgen?

Ja, na het aanbrengen van de camouflage kunt u uw normale huidverzorgingsroutine volgen. Het is belangrijk om de camouflage goed te reinigen voordat u nieuwe crèmes of make-up aanbrengt.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Huidkliniek zaia Productadvies
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Camouflagetherapie

Let op: De exacte werkwijze kan verschillen afhankelijk van uw specifieke situatie en de aanbevelingen van de specialisten bij Huidkliniek Zaia.

 • Intakegesprek en huidanalyse

  Tijdens het eerste consult voeren we een intakegesprek om uw specifieke behoeften en verwachtingen te bespreken. We analyseren uw huid en de te camoufleren gebieden om de juiste aanpak te bepalen.

 • Kleurbepaling en aanbrengen van de camouflage

  We bepalen de juiste kleur voor de camouflage door de ondertonen van uw huid te evalueren. Vervolgens brengen we de camouflagecrème zorgvuldig aan op de te behandelen gebieden, met behulp van de juiste technieken voor een natuurlijk ogend resultaat.

 • Instructies en advies

  We geven gedetailleerde instructies over hoe u de camouflage zelf kunt aanbrengen. We leren u de beste technieken en delen tips voor een langdurig en mooi resultaat. Daarnaast geven we advies over huidverzorging en het gebruik van aanvullende producten.

 • Nazorg en follow-up

  Na de behandeling volgen we uw voortgang op en beoordelen we het resultaat. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bijwerkingen te bespreken. Indien nodig kunnen we de camouflage bijwerken of aanpassen voor een optimaal resultaat.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand

Tarieven Camouflagetherapie

Intake , kleurbepaling + mondelinge instructie

€55,-

Intake , kleurbepaling + mondelinge instructie

€55,-
camouflagetherapie
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling