logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Alopecia Areata

Waarom kiezen voor

Onze behandelingen voor Alopecia Areata

Alopecia Areata, een aandoening waarbij haaruitval optreedt in ronde of ovale plekken, kan een uitdaging vormen voor degenen die ermee te maken hebben. Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we de impact die deze aandoening kan hebben op uw zelfvertrouwen en welzijn. Met geavanceerde behandelmethoden en een persoonlijke benadering streven we ernaar om niet alleen uw haar, maar ook uw vertrouwen terug te winnen.

Gespecialiseerde expertise

Huidkliniek Zaia beschikt over ervaren specialisten die bekend zijn met Alopecia Areata en de nieuwste behandelingsopties op dit gebied. Onze deskundigen hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol behandelen van deze aandoening.

Geïndividualiseerde behandelplannen

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat elke patiënt uniek is. Daarom stellen we op maat gemaakte behandelplannen op, afgestemd op uw specifieke situatie, behoeften en doelen. Dit garandeert de best mogelijke resultaten.

Multidisciplinaire aanpak

Onze kliniek integreert verschillende behandelmethoden en benaderingen om Alopecia Areata effectief aan te pakken. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en de nieuwste wetenschappelijke inzichten, streven we naar een doeltreffende behandeling en het stimuleren van haargroei.

alopecia achterhoofd
haarverlies vrouwen
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over Alopecia Areata

We begrijpen dat Alopecia Areata een veelvoorkomend huidprobleem zijn dat veel mensen ervaren. We hebben daarom alvast alle belangrijke vragen voor je verzameld en voorzien van duidelijke antwoorden.

Is alopecia areata besmettelijk?

Nee, alopecia areata is niet besmettelijk. Het kan niet worden overgedragen van persoon op persoon.

Is er een genezing voor alopecia areata?

Er is op dit moment geen bekende permanente genezing voor alopecia areata. Er zijn echter behandelingen beschikbaar om het haarverlies te verminderen en de haargroei te stimuleren.

Welke behandelingsopties zijn beschikbaar voor alopecia areata?

Behandelingsopties kunnen variëren van lokale corticosteroïden, minoxidil, anthralin, tot injecties met corticosteroïden of immunotherapie. Een dermatoloog kan de meest geschikte behandeling aanbevelen op basis van individuele behoeften.

Hoe kan ik omgaan met het emotionele aspect van alopecia areata?

Het omgaan met haarverlies kan emotioneel uitdagend zijn. Steun zoeken bij vrienden, familie of een ondersteuningsgroep kan helpen. Een professionele counselor of therapeut kan ook nuttig zijn bij het omgaan met de emotionele impact.

Kan alopecia areata terugkeren na een succesvolle behandeling?

Ja, alopecia areata kan terugkeren, zelfs na een succesvolle behandeling. Sommige mensen kunnen last hebben van terugkerend haarverlies, zelfs nadat het haar is hergroeid.

Wat moet ik doen als ik denk dat ik alopecia areata heb?

Als u denkt dat u alopecia areata heeft, is het belangrijk om een dermatoloog te raadplegen. Een dermatoloog kan de aandoening diagnosticeren en een geschikte behandelingsaanpak aanbevelen.

Kom langs voor een gratis intake voor een behandeling voor Alopecia Areata bij Huidkliniek Zaia

alopecia areata

Vraag een gratis intakegesprek aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Alopecia Areata

 • Intake en diagnose

  Tijdens uw intake bespreken we uw situatie en analyseren we de omvang van Alopecia Areata.

 • Behandeling op maat

  We passen bewezen behandelingen toe, zoals medicatie en geavanceerde technieken, afgestemd op uw behoeften.

 • Voortdurende begeleiding en evaluatie

  We houden uw haargroei nauwlettend in de gaten en passen indien nodig het behandelplan aan.

 • Nazorg en onderhoud

  Na de behandeling bieden we u advies en instructies voor de juiste nazorg, om de gezonde haargroei te behouden.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand

Behandelmethodes voor Alopecia Areata

Bij Huidkliniek Zaia bieden we verschillende behandelingen aan voor Alopecia Areata, een vorm van haarverlies. Onze aanpak combineert zowel medische als therapeutische methoden om haargroei te stimuleren en de algehele gezondheid van het haar te verbeteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste behandelingen die we aanbieden

Huidverzorgingsproducten

Camouflage therapie

Voor mensen die op zoek zijn naar onmiddellijke cosmetische oplossingen, bieden we technieken aan om gebieden met haarverlies te verbergen. Dit kan het zelfvertrouwen een boost geven tijdens de behandeling.

skinpen microneedling

Micro needling

Deze behandeling stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid door microkanalen in de huid te creëren. Het richt zich op de diepere lagen waar fibroblasten zich bevinden en bevordert de productie van collageen en elastine. Dit leidt tot een volumineuzere, stevigere en veerkrachtigere huid, wat gunstig kan zijn voor mensen met Alopecia Areata.

Huidkliniek Mesotherapie Huidkliniek Zaia

Mesotherapie

Deze behandeling omvat het injecteren van specifieke voedingsstoffen en actieve ingrediënten rechtstreeks in de hoofdhuid. Het helpt haarverlies te stoppen en bevordert de groei van nieuw haar. Het is effectief voor verschillende vormen van haaruitval, waaronder Alopecia Areata.

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling