logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Littekentherapie

Waarom kiezen voor

Onze littekentherapie behandelingen

Ontdek waarom klanten kiezen voor onze littekentherapie behandeling. Bij huidkliniek Zaia geloven we in het leveren van hoogwaardige zorg en resultaten die je huid transformeren. Ons toegewijde team van experts, geavanceerde behandelingsmethoden, persoonlijke benadering en bewezen resultaten maken ons de voorkeurskeuze voor litteken therapie. Ontdek waarom steeds meer mensen vertrouwen op Zaia voor hun littekenverzorging.

Geavanceerde behandelingsmethoden

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en geavanceerde apparatuur om effectieve litteken therapie te bieden. Onze behandelingen omvatten onder andere micro-needling, lasertherapie en chemische peelings, die allemaal zijn ontworpen om littekens te verminderen en de huid te verbeteren.

Persoonlijke benadering

Bij Zaia begrijpen we dat elk litteken uniek is en een individuele aanpak vereist. Daarom stellen we een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We streven ernaar om optimale resultaten te behalen en je te helpen weer zelfvertrouwen te krijgen in je huid.

Ervaring en expertise van onze huidtherapeut

Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in litteken therapie en zijn speciaal getraind om verschillende littekenproblemen aan te pakken. Daarom kunnen wij deskundig advies en zorg op maat bieden.

acnelittekens
littekentherapie behandeling
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over littekentherapie

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandelingen, het proces en de verwachte resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld en van antwoorden voorzien. Lees verder om meer te weten te komen over litteken therapie en hoe het jou kan helpen om littekens te verminderen en je huid te verbeteren. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt voor een weloverwogen beslissing over jouw littekenverzorging.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het beste resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen varieert, afhankelijk van het type litteken, de grootte, de diepte en andere individuele factoren. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig om optimale resultaten te behalen. Je huidspecialist zal een behandelplan op maat voorstellen op basis van jouw specifieke behoeften.

Zijn er bijwerkingen bij littekentherapie?

Over het algemeen zijn bijwerkingen van littekentherapie mild en van voorbijgaande aard. Mogelijke bijwerkingen kunnen bestaan uit roodheid, lichte zwelling, jeuk of tijdelijke veranderingen in de huidskleur. Deze bijwerkingen zullen meestal vanzelf verdwijnen.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

Het duurt meestal enige tijd voordat de resultaten van littekentherapie zichtbaar worden. Verbeteringen kunnen geleidelijk optreden na elke behandeling, maar het uiteindelijke resultaat kan enkele weken tot maanden in beslag nemen, afhankelijk van de individuele reactie van je huid.

Is littekentherapie geschikt voor alle huidtypes?

Littekentherapie kan worden aangepast aan verschillende huidtypes, maar het is altijd belangrijk om een professionele huidanalyse te laten uitvoeren voordat je een behandeling ondergaat. De huidspecialist zal een behandelplan op maat voorstellen op basis van jouw specifieke behoeften.

Maak kennis met onze aanpak.

Kom langs voor een gratis intake voor een littekentherapie behandeling bij Huidkliniek Zaia

huidkliniekzaia
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Littekentherapie

 • Intakegesprek en littekenanalyse

  Bij het intakegesprek onderzoekt de huidtherapeut uw littekens en bespreekt uw klachten. Hierbij wordt gekeken naar roodheid, pijn, jeuk, verkleuring, verkleving, slechte doorbloeding, bewegingsbeperking, oedeem en hypertrofie (collageenophoping).

 • Behandelplan op maat

  Op basis van de littekenanalyse stelt de huidtherapeut een behandelplan op dat is afgestemd op uw specifieke situatie. Verschillende behandelingen kunnen worden gecombineerd om de klachten effectief aan te pakken.

 • Littekentherapie en behandeling

  De littekentherapie kan bestaan uit diverse technieken, zoals laserbehandelingen, microneedling of camouflagetherapie. De behandeling richt zich op het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van klachten.

 • Nazorg en advies

  Na de littekentherapie ontvangt u uitgebreide nazorg en advies om het genezingsproces te ondersteunen en de behaalde resultaten te behouden. De huidtherapeut begeleidt u tijdens het hele traject naar een verbeterde kwaliteit van leven en een harmonieuzer huidbeeld.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidaandoeningen

Littekentherapie behandelingen

Littekens kunnen ontsierend en gevoelig zijn als gevolg van verstoorde wondgenezing. Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we de impact van littekens op het dagelijks leven en bieden we geavanceerde littekentherapie behandelingen om de huid te transformeren. Met onze expertise, persoonlijke benadering en geavanceerde behandelingsmethoden streven we ernaar om uw littekens effectief te verminderen en uw zelfvertrouwen terug te geven.

Medische Peeling Zaia

Medische peeling

Lasertherapie

Microneedling

lichttherapie apparaat

Lasertherapie

Vergoedingen Littekentherapie

De vergoeding van littekentherapie door zorgverzekeraars verschilt per zorgverzekeraar. Sommige zorgverzekeraars vergoeden littekentherapie helemaal niet, terwijl andere zorgverzekeraars een deel van de kosten vergoeden. De hoogte van de vergoeding is ook afhankelijk van de ernst van het litteken en de soort behandeling die wordt uitgevoerd.

Als u wilt weten of uw zorgverzekeraar littekentherapie vergoedt, kunt u dit het beste navragen bij uw zorgverzekeraar.

Littekentherapie zonder vergoeding

vanaf €39,-

Medische litteken microneedling

vanaf €49,-
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling