logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

BioRePeel

Waarom kiezen voor

Onze BioRePeel Behandeling

BioRepeel is een geavanceerde huidvernieuwingsbehandeling die bij Huidkliniek Zaia wordt aangeboden als een effectieve oplossing voor diverse huidproblemen. Met verschillende technieken en methoden passen we deze behandeling aan op de individuele behoeften van onze cliënten. 

Deskundig team

Bij Huidkliniek Zaia wordt de BioRePeel behandeling uitgevoerd door ons ervaren team onder leiding van huidtherapeut Kamila. U bent in bekwame handen voor een professionele en effectieve behandeling.

Resultaatgerichte huidverbetering

Onze BioRePeel behandeling is ontworpen voor basis huidverbetering met diepgaande reiniging en hydratatie. Ervaar een zijdezachte huid, vervaging van pigment, fijne lijntjes en rimpels, en een gezonde, stralende glow.

Unieke combinatie therapie

Bij Huidkliniek Zaia geloven we in de kracht van combinatie therapie. Door verschillende technieken zoals bindweefselmassage, microneedling en Ledlicht toe te passen, maken we de BioRePeel behandeling nog effectiever, afgestemd op uw unieke behoeften.

BioRePeel2
kamila en manon intake
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over BioRePeel

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld.

Zijn aanvullende technieken nodig voor optimale resultaten?

Voor optimale resultaten adviseren wij combinatie-technieken.

Kan ik de behandeling combineren met andere huidverzorgingsproducten?

Ja, onze huidtherapeut geeft advies over de beste combinaties voor uw huidverzorgingsroutine.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?

Voor optimale resultaten adviseren wij de BioRePeel in een kuurverband van 3-4 keer om de 10-14 dagen. Dit hangt uiteraard af van het te behalen doel.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekering?

Vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekering en het type behandeling. Raadpleeg uw polisvoorwaarden voor meer informatie.

Is de BioRePeel pijnlijk?

Nee, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk.

Zijn er contra-indicaties voor de BioRePeel?

In sommige gevallen, zoals actieve acne, kan de behandeling worden afgeraden. Uw huidtherapeut bespreekt dit tijdens het intakegesprek.

We zorgen ervoor dat uw huid de optimale verjonging krijgt die het verdient.

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Huidverzorging
Onze aanpak en

Werkwijze bij BioRePeel

 • Intake & huidanalyse

  Tijdens de intake bespreken we uw huidwensen, noteren we uw medische geschiedenis en stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op uw unieke behoeften.

 • Behandeling

  In deze fase van de BioRePeel behandeling ondergaat u een verfrissende transformatie. We starten met een grondige dubbele reiniging, gevolgd door de toepassing van onze BioRePeel. Deze unieke TCA-peeling, met biologische en natuurlijke ingrediënten, dringt diep door in de huid, verfijnt de huidstructuur en vermindert fijne lijntjes zonder vervelling. De behandeling wordt aangepast aan uw behoeften, waarbij optionele bindweefselmassage en microneedling zorgen voor een nog effectiever resultaat.

 • Nazorg

  Na de behandeling krijgt u deskundig advies over de nazorg van uw huid. Dit omvat instructies voor uw dagelijkse huidverzorging en eventuele aanvullende behandelingen voor optimale resultaten.

 • Herhaling

  Voor blijvende resultaten raden we aan de BioRePeel behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen. We volgen uw voortgang en het behandelplan voor continue huidverbetering.

Bij Huidkliniek Zaia hanteren we geavanceerde behandelmethodes om uw huid de zorg te bieden die het verdient

BioRePeel behandelingen

Deze behandelmethodes worden persoonlijk afgestemd op uw huidtype en wensen, waardoor optimale resultaten worden behaald. Kamila en het deskundige team van Huidkliniek Zaia staan klaar om u te begeleiden naar de mooiste versie van uw huid.

𝐋𝐏𝐆 𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐦𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 bindweefselmassage

Bindweefselmassage

skinpen microneedling

Microneedling Skinpen

lichttherapie apparaat

Ledtherapie

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.