logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Rosacea

Waarom kiezen voor

Onze Rosacea behandelingen

Als u last heeft van couperose, bieden wij een uitgebreide behandeling die specifiek is afgestemd op uw behoeften.  Van veelzijdige behandelopties tot professionele expertise en een persoonlijke aanpak, we zijn er om u te helpen bij het bereiken van de gewenste resultaten en het herwinnen van een gezonde huid. 

Gespecialiseerde aanpak

Rosacea is een complexe aandoening is die verschilt van acne en couperose. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in het behandelen van rosacea. We passen onze behandelingen aan om specifiek aan de behoeften van uw huid te voldoen.

Effectieve behandelmethoden

We bieden verschillende behandelmethoden aan die specifiek zijn ontworpen om rosacea te verminderen. Onze medische peeling, microneedling en productgebruik hebben bewezen resultaten behaald. Medische peeling kan helpen bij het verbeteren van de textuur en het verminderen van roodheid, terwijl microneedling kan helpen bij het stimuleren van de aanmaak van collageen en het verminderen van littekens. Het gebruik van specifieke producten kan ook bijdragen aan het verminderen van symptomen en het behouden van een egale huid.

Mogelijke vergoedingen

We willen u erop wijzen dat bij een aanvullende zorgverzekering de behandeling voor rosacea (soms) wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Het is handig om dit vooraf na te gaan bij uw zorgverzekering. Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van de nodige documentatie en informatie die u nodig heeft voor de vergoedingsaanvraag.

rosamin
benen ontharen
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over Rosacea

Heeft u vragen over rosacea en hoe het behandeld kan worden? We begrijpen dat het begrijpen van de aandoening en de beschikbare behandelopties belangrijk is bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen over rosacea.

Hoe verloopt het behandelplan bij Huidkliniek Zaia?

Na een intakegesprek wordt het behandelplan opgesteld op basis van voor en na foto's. Het plan wordt besproken en afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wat kan ik verwachten na een rosacea-behandeling bij Huidkliniek Zaia?

Direct na de behandeling kunt u roodheid ervaren, die geleidelijk afneemt. Verder kunt u verminderde roodheid, minder pustels en rode bultjes en een egalere huid verwachten.

Helpt medische peeling bij het verminderen van rosacea-symptomen?

Medische peeling kan effectief zijn bij het verbeteren van de textuur, het verminderen van roodheid en het bevorderen van een egalere huid bij rosacea.

Wat is het effect van microneedling op rosacea?

Microneedling kan de aanmaak van collageen stimuleren, littekens verminderen en de algehele conditie van de huid verbeteren bij rosacea.

Welke producten kan ik gebruiken voor mijn rosacea-huid bij Huidkliniek Zaia?

Huidkliniek Zaia kan specifieke producten aanbevelen die helpen bij het verminderen van rosacea-symptomen en het behouden van een gezonde huid.

Worden rosacea-behandelingen vergoed door zorgverzekeraars?

In sommige gevallen worden rosacea-behandelingen (deels) vergoed door zorgverzekeraars, afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering. Het is raadzaam om dit vooraf te controleren bij uw zorgverzekeraar.

Vergoedingen

Bij een aanvullende zorgverzekering is het mogelijk dat de behandeling voor Rosacea deels of volledig wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Het is handig om dit vooraf na te gaan bij de zorgverzekering.

Huidkliniek zaia Productadvies

Vraag een gratis consult aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Rosacea

 • Intakegesprek

  Tijdens het eerste bezoek voeren we een grondig intakegesprek waarin we uw rosacea-symptomen bespreken en uw specifieke behoeften begrijpen.

 • Behandelplan opstellen

  Na het intakegesprek beoordelen we voor en na foto's om het verloop van de behandeling te analyseren. Vervolgens stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op, afgestemd op uw individuele situatie.

 • Uitvoeren van behandelingen

  We voeren de afgesproken behandelingen uit, zoals medische peeling, microneedling en productgebruik, om de symptomen van rosacea te verminderen. Deze behandelingen zijn gericht op het verminderen van rode bultjes, puskoppen, zwellingen en oogklachten.

 • Opvolging en nazorg

  Na de behandeling bieden we opvolging en nazorg om de resultaten te behouden en uw huid gezond te houden. We verstrekken advies over productgebruik en eventuele aanvullende zorg die nodig is.

Behandelmethodes

Bij Huidkliniek Zaia bieden we gespecialiseerde behandelmethodes voor rosacea. Onze behandelingen, waaronder medische peeling, microneedling en productgebruik, zijn gericht op het verminderen van symptomen zoals rode bultjes, puskoppen, zwellingen en oogklachten. We streven naar een egalere huid en passen onze aanpak aan op basis van uw individuele behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het verminderen van rosacea-symptomen.

Medische Peeling Zaia

Medische peeling

skinpen microneedling

Microneedling

Rejuvi producten

Productgebruik

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling