logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Lichttherapie

Waarom kiezen voor

Onze lichttherapie behandelingen

Kies voor de lichttherapie behandelingen van Huidkliniek Zaia om je huidproblemen aan te pakken op een veilige, niet-invasieve en effectieve manier. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Effectieve behandeling van huidproblemen

Onze lichttherapie behandelingen hebben bewezen resultaten bij het behandelen van verschillende huidproblemen, zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Door gebruik te maken van specifieke lichtgolven wordt de huid op cellulair niveau gestimuleerd, waardoor de productie van collageen wordt bevorderd, ontstekingen worden verminderd en de algehele huidconditie verbetert.

Niet-invasief en pijnloos

Lichttherapie is een niet-invasieve en pijnloze behandelmethode die geen downtime of herstelperiode vereist. Het is een veilige en comfortabele procedure waarbij de huid wordt blootgesteld aan gecontroleerde lichtgolven zonder schade aan te richten. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar effectieve resultaten zonder chirurgische ingrepen of bijwerkingen.

Professionele begeleiding en geavanceerde technologie

Bij Huidkliniek Zaia werken we met ervaren huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in lichttherapie. Ze zullen een grondige huidanalyse uitvoeren en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke huidtype en doelen. Bovendien maken we gebruik van geavanceerde lichttherapie-apparatuur die nauwkeurig en effectief is, waardoor we optimale resultaten kunnen bereiken.

Lichttherapie behandeling
lichttherapie apparaat
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over Lichttherapie

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Doet lichttherapie pijn?

Nee, lichttherapie is doorgaans pijnloos. Sommige mensen ervaren een lichte warmte op de huid tijdens de behandeling.

Hoe lang duurt een typische lichttherapiesessie?

De duur van een sessie kan variëren, maar de meeste sessies duren tussen de 15 en 30 minuten.

Mag ik make-up dragen voorafgaand aan een lichttherapiesessie?

Het is meestal het beste om geen make-up te dragen voordat u lichttherapie ondergaat, omdat dit de effectiviteit van de behandeling kan beïnvloeden.

Is er downtime na een lichttherapiesessie?

In de meeste gevallen is er geen downtime na een lichttherapiesessie. U kunt uw normale activiteiten direct hervatten.

Zijn de resultaten van lichttherapie blijvend?

De resultaten kunnen langdurig zijn, maar sommige aandoeningen vereisen periodieke onderhoudssessies om de resultaten te behouden.

Kan ik lichttherapie thuis doen?

Sommige vormen van lichttherapie kunnen thuis worden gedaan met speciale apparaten, maar het is belangrijk om professioneel advies te krijgen voordat u dit probeert.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

benen ontharen

Vraag een gratis intakgesprek aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Lichttherapie

Dit aangepaste stappenplan moet een duidelijk overzicht bieden van wat u kunt verwachten tijdens uw behandeling met lichttherapie bij Huidkliniek Zaia. Ons doel is om u de meest effectieve en comfortabele ervaring te bieden tijdens uw lichttherapiebehandeling.

 • Intakegesprek en beoordeling

  Het begint met een grondige intake bij Huidkliniek Zaia. Tijdens deze sessie zullen onze specialisten uw specifieke huidconditie beoordelen en vaststellen of lichttherapie geschikt is voor uw situatie.

 • Voorbereiding van de Huid

  Voordat de lichttherapiebehandeling start, zal uw huid zorgvuldig worden gereinigd en voorbereid. Dit zorgt ervoor dat de lichtenergie optimaal door uw huid wordt opgenomen, wat leidt tot de beste resultaten.

 • Lichttherapiesessie

  U wordt comfortabel gepositioneerd in een speciaal ontworpen behandelruimte. Hier wordt de lichttherapie uitgevoerd met behulp van geavanceerde apparatuur die specifieke golflengtes van licht op uw huid richt. De behandeling is comfortabel en u zult slechts een lichte warmte voelen.

 • Nazorg en Advies

  Na de behandeling wordt uw huid opnieuw beoordeeld. Onze specialisten voorzien u van gedetailleerde nazorginstructies, inclusief het gebruik van aanbevolen huidverzorgingsproducten om de effectiviteit van de behandeling te optimaliseren. U kunt uw normale activiteiten direct hervatten, omdat er geen downtime is na een lichttherapiesessie.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidaandoeningen

Lichttherapie behandelingen

psoriasis behandeling

Psoriasis

Lichttherapie is een van de meest effectieve behandelingen voor psoriasis. UVB-licht vermindert ontstekingen en vertraagt de overmatige groei van huidcellen.

couperose huidaandoening

Acne

Lichttherapie, vooral in de vorm van blauw licht, kan worden gebruikt om acnebacteriën te verminderen en ontstekingen te verminderen.

huidveroudering

Huidveroudering

Lichttherapie kan worden gebruikt om de productie van collageen te stimuleren, waardoor de huid strakker en jeugdiger wordt.

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling