logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Spider Naevi

Waarom kiezen voor

Onze spider naevi behandelingen

Huidkliniek Zaia biedt professionele behandelingen voor spider naevi, de vaak voorkomende en plaatselijk verwijde bloedvaatjes in de huid. Hoewel spider naevi onschuldig zijn, kunnen ze cosmetisch storend zijn. In onze kliniek wordt de spider naevi behandeling uitgevoerd  met behulp van de coagulatiemethode. De behandeling is effectief en kan helpen om de huid er gladder en egaler uit te laten zien. Bovendien wordt in sommige gevallen de behandeling (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars. 

Professionele aanpak

Huidkliniek Zaia biedt een professionele en deskundige benadering bij de behandeling van spider naevi. De huidtherapeut voert een intakegesprek om de specifieke situatie van de patiënt te begrijpen en bespreken vervolgens de behandelopties. We hebben ervaring en expertise in het verwijderen van spider naevi en kunnen de behandeling direct uitvoeren na het intakegesprek.

Effectieve behandelmethodes

Huidkliniek Zaia maakt gebruik van de coagulatiemethode om spider naevi te behandelen. Coagulatie is een effectieve techniek waarbij het verwijde bloedvaatje wordt dichtgeschroeid met behulp van warmte. Deze methode zorgt ervoor dat het bloedvat wordt vernietigd, waardoor de spider naevus wordt verwijderd. De behandeling is over het algemeen snel en effectief.

Cosmetisch storende spider naevi

Hoewel spider naevi onschuldig zijn en niet kwaadaardig worden, kunnen ze cosmetisch storend zijn. Ze kunnen zichtbaar zijn op het gezicht of andere delen van het lichaam en worden soms als ongewenst ervaren. Huidkliniek Zaia begrijpt dit en biedt de mogelijkheid om spider naevi te verwijderen, waardoor de huid er gladder en egaler uitziet. Dit kan het zelfvertrouwen vergroten en de cosmetische bezorgdheid verminderen.

spider naevi
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over Spider Naevi

We begrijpen dat u mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om u te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld.

Is het verwijderen van een spider naevus pijnlijk?

Over het algemeen is het verwijderen van een spider naevus niet pijnlijk. Het kan hooguit wat ongemakkelijk aanvoelen.

Welke behandelingsopties zijn er voor spider naevi?

Een veelgebruikte behandelmethode is coagulatie, waarbij het bloedvaatje wordt dichtgeschroeid.

Hoe verloopt de behandeling van een spider naevus?

Na een intakegesprek worden de behandelopties besproken en kan vaak direct behandeld worden. Bij coagulatie wordt het bloedvaatje verhit.

Wat kan ik verwachten na de behandeling van een spider naevus?

Direct na de behandeling kan er roodheid zijn, en mogelijk lichte zwelling. Deze verschijnselen nemen meestal na enkele uren af.

Wordt de behandeling van een spider naevus vergoed door de zorgverzekeraar?

In sommige gevallen kan de behandeling van verwijde bloedvaatjes worden vergoed door een aanvullende zorgverzekering. Het is raadzaam om dit vooraf te controleren bij uw zorgverzekeraar.

Kan een spider naevus terugkomen na verwijdering?

Hoewel het verwijderen van een spider naevus effectief is, kan het in sommige gevallen terugkomen. In dat geval kan een nieuwe behandeling nodig zijn.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Vraag een gratis intakegesprek aan

Onze aanpak en

Werkwijze bij Spider Naevi

 • Intakegesprek en huidanalyse

  Bij het bezoek aan onze kliniek zal er een intakegesprek plaatsvinden met de huidtherapeut. Tijdens het gesprek zal de huidtherapeut de spider naevi beoordelen en een huidanalyse uitvoeren om de juiste behandelmethode te bepalen.

 • Behandelopties bespreken en plan opstellen

  Na de huidanalyse zal de huidtherapeut de verschillende behandelopties bespreken die geschikt zijn voor het verwijderen van de spider naevi. In dit stadium zal de huidtherapeut ook eventuele vragen of zorgen van de patiënt beantwoorden.

 • Coagulatiebehandeling

  De gekozen behandelmethode voor de spider naevi is coagulatie. Bij coagulatie wordt een kleine elektrische stroom gebruikt om de bloedvaatjes dicht te schroeien, waardoor de spider naevi worden verwijderd. De behandeling wordt meestal direct na het intakegesprek uitgevoerd, tenzij er specifieke redenen zijn om dit uit te stellen.

 • Nazorg en verwachtingen na de behandeling

  Direct na de behandeling kan er roodheid optreden, maar dit zal meestal snel afnemen. Lichte zwelling kan ook voorkomen, maar zal binnen enkele uren verminderen. Na de behandeling zal de huid er minder rood uitzien en zullen de spider naevi geleidelijk vervagen. De huidtherapeut zal instructies geven over de juiste nazorg en eventuele vervolgbehandelingen. Belangrijk: Het is handig om bij uw zorgverzekering na te gaan of de behandeling voor spider naevi (gedeeltelijk) wordt vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. De vergoedingen kunnen variëren, dus controleer dit voorafgaand aan de behandeling.

Behandelmethode

Wij bieden een effectieve behandelmethode aan genaamd coagulatie, waarmee we verschillende huidaandoeningen veilig en doeltreffend kunnen verminderen. Of het nu gaat om kersenwratjes, steelwratjes, couperose of andere huidproblemen, onze gespecialiseerde coagulatietechniek biedt een oplossing om uw huid weer glad, egaal en stralend te maken. 

Elektrisch ontharen gezicht 2

Coagulatie

Spider Naevus neus

Effectief

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling