logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Elektrisch ontharen

Waarom kiezen voor

Onze Elektrisch ontharen

Natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen gaan hand in hand, en voor sommige mensen kan overmatige haargroei op het gezicht of lichaam een bron van ongemak zijn. In gevallen waar laserontharing geen geschikte optie is, kan elektrisch ontharen een effectieve methode zijn om ongewenst haar permanent te verwijderen. Met onze geavanceerde technieken en persoonlijke benadering bieden we diverse voordelen die het overwegen waard zijn.

Effectieve verwijdering van alle soorten haren

Huidkliniek Zaia maakt gebruik van elektrisch ontharen, een methode die geschikt is voor het verwijderen van alle soorten haren, inclusief rode, blonde en grijze haren. In tegenstelling tot laserlicht, dat niet effectief is bij het verwijderen van lichte of grijze haren, kan elektrisch ontharen deze haren definitief verwijderen.

Minimale invasieve procedure

Bij elektrisch ontharen glijdt een minuscule naald via de natuurlijke opening in de huid naar het haarzakje, waardoor het niet nodig is om de huid in te prikken. Dit minimaliseert de invasiviteit van de procedure en kan bijdragen aan een comfortabelere ervaring voor de patiënt.

Individueel aangepaste behandeling

Huidkliniek Zaia biedt een grondige intake waarbij gekeken wordt naar verschillende factoren, zoals het gebied van ongewenste haargroei, haarkleur, haardikte en haardichtheid. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld, inclusief de behandelfrequentie en eventuele voorzorgsmaatregelen. Door de behandeling aan te passen aan de specifieke behoeften van elke individuele patiënt, kan Huidkliniek Zaia een gepersonaliseerde aanpak bieden die optimaal resultaat oplevert.

Elektrisch ontharen gezicht 3
Elektrisch ontharen zaia
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over Elektrisch ontharen

Wat gebeurt er met het haar na elektrisch ontharen?

Het haar laat vanzelf los door de warmte en kan met een pincet worden verwijderd. Er kunnen dunnere en zwakkere haren teruggroeien die opnieuw behandeld moeten worden.

Is elektrisch ontharen een permanente oplossing?

Door herhaalde behandelingen wordt het haarzakje steeds moeilijker te herstellen en uiteindelijk volledig vernietigd. Op de behandelde gebieden zal er geen nieuwe haargroei optreden.

Doet elektrisch ontharen pijn?

Elektrische epilatie is niet pijnloos, maar de stroomsterkte kan per individu worden aangepast om het draaglijk te maken. Na de behandeling kan de huid gevoelig reageren, wat kan resulteren in roodheid en soms pukkeltjes.

Wat gebeurt er tijdens de intake voor elektrisch ontharen?

Tijdens de intake wordt gekeken naar het gebied van de ongewenste haargroei, de haarkleur, haardikte en haardichtheid. Op basis hiervan wordt de behandelfrequentie, voorzorgsmaatregelen en het behandelplan besproken en opgesteld.

Hoe vaak moet elektrisch ontharen worden herhaald?

De behandelfrequentie varieert afhankelijk van de individuele behoeften en de haargroei. Onze huidtherapeut zal dit tijdens de intake en gedurende het behandelproces met u bespreken.

Waarom zou ik kiezen voor Huidkliniek Zaia voor elektrisch ontharen?

Wij staan bekend om onze expertise en kwaliteit in elektrisch ontharen. We bieden geavanceerde technieken en een persoonlijke benadering, waarbij we de specifieke behoeften van elke individuele patiënt in overweging nemen.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Elektrisch ontharen apparatuur
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij Elektrisch ontharen

 • Intakegesprek en beoordeling

  Tijdens de intake beoordelen we uw ongewenste haargroei. Het gebied, de haarkleur, haardikte en haardichtheid worden geanalyseerd. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld, inclusief behandelfrequentie en voorzorgsmaatregelen.

 • Voorbereiding en comfort

  Voordat de behandeling begint, zal de huidtherapeut het te behandelen gebied grondig reinigen. Indien nodig kan een verdovende crème worden aangebracht om eventuele ongemakken te verminderen. De stroomsterkte wordt aangepast aan uw individuele tolerantie voor een comfortabele ervaring.

 • Elektrisch ontharen

  De huidtherapeut zal een minuscule naald in het haarzakje laten glijden. Vervolgens wordt gedurende enkele seconden stroom gegeven, waarbij de stroom wordt omgezet in warmte. De warmte beschadigt en vernietigt het haarzakje, waardoor het haar vanzelf loslaat en met een pincet kan worden verwijderd.

 • Opvolging en herhaling

  Na de behandeling kan de huid gevoelig reageren, wat resulteert in roodheid en mogelijk pukkeltjes. U ontvangt nazorginstructies om de huid te kalmeren en te verzorgen. Afhankelijk van de haargroei en individuele behoeften wordt een behandelplan opgesteld voor verdere sessies. Het proces wordt herhaald om het haarzakje steeds moeilijker te herstellen en uiteindelijk volledig te vernietigen, met als doel permanente ontharing.

Onze tarieven

Voor Elektrisch ontharen

Bij huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor coagulatie behandelingen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

Elektrische epilatie 15 min

€25

15 Minuten

Elektrische epilatie 30 min

€50vanaf

30 Minuten

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling