logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

PRX - T33 TCA

Waarom kiezen voor

Onze PRX - T33 TCA behandelingen

Wij zijn ervan overtuigd dat een PRX-T33 TCA behandeling bij Huidkliniek Zaia de ideale keuze is voor wie op zoek is naar een effectieve, veilige en snelle oplossing voor huidverjonging.

Optimale huidverjonging met PRX-T33 TCA

Bij Huidkliniek Zaia hebben we vastgesteld dat de combinatie van PRX-T33 en TCA buitengewoon effectief is in het bevorderen van huidverjonging. Deze synergetische aanpak stimuleert de collageenproductie en bevordert een stevigere, jeugdige huid. Onze ervaren specialisten hebben herhaaldelijk indrukwekkende resultaten gezien bij cliënten die een significante verbetering in hun huidstructuur en -textuur hebben ervaren na een PRX-T33 TCA behandeling.

Korte herstelperiode met direct zichtbare resultaten

Een opmerkelijk voordeel van de PRX-T33 TCA behandeling is de minimale hersteltijd. In tegenstelling tot traditionele peelings, heeft deze combinatiebehandeling geen langdurig herstelproces nodig. Na de behandeling kunt u vrijwel direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. Daarbij worden de eerste positieve veranderingen vaak al snel waargenomen. Een stralendere en jeugdig ogende huid wordt vaak al na de eerste sessie merkbaar.

Veiligheid en professionaliteit

Bij Huidkliniek Zaia staat veiligheid en professionaliteit centraal. Onze gecertificeerde specialisten zijn volledig getraind en ervaren in het uitvoeren van PRX-T33 TCA behandelingen. We hanteren strikte protocollen om ervoor te zorgen dat elke cliënt de hoogste kwaliteit zorg ontvangt. Daarnaast werken we uitsluitend met geregistreerde en geaccrediteerde producten om een optimale behandeling te waarborgen.

prx - t
kamila en manon intake
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over PRX T33 TCA

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Wat kan ik verwachten na een PRX-T33 TCA behandeling?

Direct na de behandeling kan de huid roodheid vertonen, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een dag. De huid kan ook een lichte schilfering vertonen.

Is PRX-T33 TCA geschikt voor alle huidtypen?

Ja, PRX-T33 TCA is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

Hoeveel sessies zijn meestal nodig voor optimale resultaten met PRX-T33 TCA?

Meestal worden 3 tot 5 sessies aanbevolen voor optimale resultaten, met tussenpozen van 1 tot 2 weken.

Zijn er speciale nazorginstructies na een PRX-T33 TCA behandeling bij Huidkliniek Zaia?

Ja, de specialisten bij Huidkliniek Zaia zullen u voorzien van specifieke nazorginstructies om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat behaalt.

Zijn de resultaten van PRX-T33 TCA langdurig?

De resultaten van PRX-T33 TCA zijn langdurig, maar regelmatige onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de verbeteringen te behouden.

Is PRX-T33 TCA veilig?

Ja, PRX-T33 TCA is veilig wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde professional. Bij Huidkliniek Zaia werken we met ervaren specialisten die gecertificeerd zijn in het uitvoeren van deze behandeling.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Huidverzorging
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij PRX33 TCA

 • Intake & huidanalyse

  Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreide consultatie plaats bij Huidkliniek Zaia. Tijdens deze consultatie zal een ervaren specialist uw huid grondig analyseren om uw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen.

 • Voorbereiding behandeling

  Op de dag van de behandeling zal de huid worden gereinigd om ervoor te zorgen dat het te behandelen gebied vrij is van vuil en overtollige oliën. Eventueel wordt een verdovende crème aangebracht om eventuele ongemakken te minimaliseren.

 • PRX-T33 TCA Behandeling

  De specialist brengt de PRX-T33 TCA oplossing gelijkmatig aan op de huid. Deze unieke mix van Trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide wordt zorgvuldig aangebracht om de huid te exfoliëren en de collageenproductie te stimuleren. De behandeling duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

 • Nazorg en advies

  Na de behandeling zal de specialist specifieke nazorginstructies verstrekken om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt. Deze instructies kunnen onder andere het vermijden van direct zonlicht en het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten omvatten. Het is belangrijk deze instructies zorgvuldig op te volgen.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidproblemen

PRX-T33 TCA behandelingen

De PRX-T33 TCA behandeling bij Huidkliniek Zaia is een veelzijdige oplossing voor een scala aan huidproblemen. Allereerst richt het zich op huidveroudering door fijne lijntjes en rimpels te verminderen, terwijl tegelijkertijd de algehele stevigheid en textuur van de huid worden verbeterd. Daarnaast biedt de behandeling effectieve verlichting bij pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken en zonneschade. Voor mensen met acnelittekens biedt PRX-T33 TCA een doeltreffende methode om de textuur en het uiterlijk van de huid aanzienlijk te verbeteren. Bovendien is deze behandeling een uitkomst voor diegenen met grove poriën en oneffenheden, doordat het de huidstructuur verfijnt. Een doffe en futloze huid wordt nieuw leven ingeblazen, resulterend in een frisse en stralende teint. Tot slot biedt PRX-T33 TCA een effectieve oplossing voor huidverslapping, waarbij de huid wordt verstevigd en de elasticiteit wordt verbeterd.

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentatie

huidveroudering

Huidverbetering

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.