logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Kersenwratjes

Waarom kiezen voor

Onze kersenwratjes behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia bieden we een effectieve behandeling voor kersenwratjes, ook bekend als angiomen. Onze werkwijze is gericht op het leveren van professionele zorg en het behalen van optimale resultaten voor onze patiënten. Met behulp van coagulatie, een bewezen behandelmethode, verwijderen we opgehoopte rode bloedvaatjes. Bovendien is het mogelijk dat de behandeling (deels) vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. 

Professionele werkwijze

In onze kliniek voeren we een grondig intakegesprek waarin we uw specifieke situatie en wensen bespreken. We bieden directe behandelingsopties aan, zodat u snel geholpen kunt worden.

Effectieve behandelmethodes

Onze focus ligt op coagulatie, een doeltreffende techniek om kersenwratjes te behandelen. Deze methode zorgt voor een veilige en efficiënte verwijdering van de opeenhoping van kleine rode bloedvaatjes.

Voorspelbaar resultaat

Na de behandeling kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden, zoals donkere verkleuring en lichte zwelling. Echter, binnen enkele dagen zullen de kersenwratjes niet meer zichtbaar zijn, waardoor u kunt genieten van een verbeterde esthetiek en verhoogd zelfvertrouwen.

Angioom rug
kamila en manon intake
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over kersenwratjes

Heeft u vragen over de behandeling van kersenwratjes bij Huidkliniek Zaia? Geen zorgen, we hebben de meest gestelde vragen hieronder voor je op een rijtje gezet. 

Kan ik kersenwratjes zelf verwijderen met huismiddeltjes?

Het is niet aan te raden om kersenwratjes zelf te verwijderen met huismiddeltjes, aangezien dit kan leiden tot infecties of littekens. Het is altijd beter om een professionele behandeling te zoeken.

Is coagulatie een effectieve methode om kersenwratjes te behandelen?

Coagulatie is een veilige en effectieve methode gebleken voor het verwijderen van kersenwratjes. Het resulteert meestal in een succesvolle verwijdering zonder littekens.

Zijn de resultaten van een kersenwratjes behandeling permanent?

Ja, de resultaten van een kersenwratjes behandeling zijn over het algemeen permanent. Verwijderde wratjes komen zelden terug. Echter, nieuwe wratjes kunnen in de toekomst ontstaan.

Zijn kersenwratjes gevaarlijk of schadelijk voor mijn gezondheid?

Kersenwratjes zijn over het algemeen onschuldig en vormen geen gevaar voor de gezondheid.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen na een kersenwratjesbehandeling?

Na een coagulatiebehandeling kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden, zoals een donkere verkleuring van de behandelde gebieden en lichte zwelling. Deze bijwerkingen nemen meestal binnen enkele uren tot dagen vanzelf af.

Kan ik na een kersenwratjes behandeling direct mijn normale activiteiten hervatten?

Ja, je kunt na een kersenwratjes behandeling direct je normale activiteiten hervatten. Het is wel belangrijk om de nazorginstructies van de specialist op te volgen om een snel en optimaal herstel te bevorderen.

Vergoedingen

Bij een aanvullende zorgverzekering is het mogelijk dat de behandeling voor kersenwratjes/ angiomen deels of volledig wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Het is handig om dit vooraf na te gaan bij de zorgverzekering.

Spider Naevi gezicht
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij kersenwratjes

 • Intakegesprek en beoordeling

  Bij het bezoek aan onze kliniek voeren we een intakegesprek waarin we uw kersenwratjes beoordelen. We bespreken uw wensen, medische geschiedenis en eventuele symptomen.

 • Behandelopties bespreken en plan opstellen

  Na de beoordeling van uw kersenwratjes bespreken we de verschillende behandelopties die beschikbaar zijn. We leggen de coagulatiebehandeling uit en beantwoorden al uw vragen. Samen met u stellen we een behandelplan op dat aansluit bij uw specifieke situatie.

 • Coagulatiebehandeling

  Tijdens de coagulatiebehandeling maken we gebruik van warmte om de bloedvaatjes in de kersenwratjes te dichtschroeien. Dit gebeurt met behulp van geavanceerde apparatuur en met zorgvuldige precisie. De behandeling is over het algemeen comfortabel en duurt meestal niet lang.

 • Na de behandeling

  Na de coagulatiebehandeling kunt u een donkere verkleuring op de behandelde gebieden opmerken. Dit is normaal en zal binnen enkele dagen geleidelijk vervagen. Lichte zwelling kan ook optreden, maar dit zal binnen enkele uren afnemen. Na enkele dagen zullen de kersenwratjes niet meer zichtbaar zijn en kunt u genieten van een gladde en egale huid.

Behandelmethode

Met behulp van onze geavanceerde coagulatiemethode bieden wij effectieve behandelingen aan om deze onschuldige, maar soms storende huidaandoening veilig en doeltreffend te verminderen.

Spider Naevus neus

Veilig

Couperose kin

Coagulatie

Angioom

Doeltreffend

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling