logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Brandwonden

Waarom kiezen voor

Onze behandelingen voor brandwonden

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we hoe ingrijpend brandwonden kunnen zijn, zowel fysiek als emotioneel. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw weg naar herstel en verbetering. Met geavanceerde behandelmethoden en een persoonlijke benadering streven we ernaar om niet alleen de fysieke genezing te bevorderen, maar ook het herstel van uw zelfvertrouwen.

Expertise in Brandwondenzorg

Bij Huidkliniek Zaia beschikken we over diepgaande expertise in de behandeling van brandwonden. We begrijpen de complexiteit van deze aandoening en bieden op maat gemaakte behandelplannen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke patiënt.

Geavanceerde Behandelmethoden

We maken gebruik van geavanceerde en innovatieve behandelmethoden om brandwonden effectief te behandelen. Onze kliniek is uitgerust met moderne technologieën die zorgen voor een veilige en doeltreffende aanpak van deze uitdagende huidaandoening.

Persoonlijke Benadering en Nazorg

Bij Huidkliniek Zaia geloven we in een persoonlijke benadering van zorg. We begeleiden onze patiënten gedurende het hele behandeltraject, van de eerste consultatie tot de nazorg. We streven naar het bereiken van de best mogelijke resultaten en het bevorderen van het welzijn van onze patiënten.

rosamin
Brandwonden handen
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over brandwonden

We begrijpen dat Papulosa Nigra een veelvoorkomend huidprobleem zijn dat veel mensen ervaren. We hebben daarom alvast alle belangrijke vragen voor je verzameld en voorzien van duidelijke antwoorden.

Wat is verkoling bij brandwonden?

Verkoling treedt op wanneer de huid nog erger verbrandt en er zwarte plekken ontstaan.

Hoe worden brandwonden behandeld bij Huidkliniek Zaia?

Bij Huidkliniek Zaia bieden we verschillende behandelingen aan, waaronder camouflagetherapie en DMK Enzymentherapie, die gericht zijn op het verbeteren van de structuur en functies van de huid.

Hoe werkt camouflagetherapie voor brandwonden?

Camouflagetherapie omvat het kiezen van een kleur die jouw normale huidtint benadert. Met een huidvriendelijke crème maak je de huid beschermd en zeker.

Wat is DMK Enzymentherapie en hoe kan het helpen bij brandwonden?

DMK Enzymentherapie is een paramedische behandeling die tot diep in de huidcellen werkt, en kan de structuur en functies van de huid verbeteren.

Voor welke huidproblemen is DMK Enzymentherapie geschikt?

DMK Enzymentherapie is geschikt voor huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Wat zijn de risico's en mogelijke complicaties van de behandelingen?

De behandelingen voor Papulosa Nigra bij Huidkliniek Zaia zijn over het algemeen veilig. Onze specialisten zullen u tijdens het consult informeren over mogelijke risico's en complicaties.

Kom langs voor een gratis intake voor een behandeling voor brandwonden bij Huidkliniek Zaia

welkom bij huidkliniek zaia

Vraag een gratis intakegesprek aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij brandwonden

 • Gratis Intakegesprek

  Bij Huidkliniek Zaia starten we met een grondige evaluatie van de brandwond(en). Onze ervaren specialisten beoordelen de ernst, diepte en omvang van de brandwond om een nauwkeurig behandelplan op te stellen.

 • Behandeling op Maat

  Op basis van de evaluatie stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op. Dit kan onder meer bestaan uit camouflagetherapie en DMK Enzymentherapie. Deze behandelingen zijn ontworpen om de huidstructuur te verbeteren en het herstelproces te bevorderen.

 • Camouflagetherapie voor Herstel

  Voor een natuurlijke en zelfverzekerde uitstraling bieden we camouflagetherapie aan. Samen met onze huidtherapeuten kiest u de kleuren die het beste bij uw huidtint passen. U ontvangt een huidvriendelijke crème die u dagelijks kunt aanbrengen, en met een fixeer poeder of -spray maakt u de crème watervast en veegvast.

 • DMK Enzymentherapie voor Diepgaand Herstel

  Onze DMK Enzymentherapie is een paramedische behandeling die tot diep in de huidcellen werkt. Door middel van enzymen en aminozuren wordt de gezondheid van de huidcellen bevorderd, wat resulteert in een gezonde en stralende huid.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand diverse

Behandelmethodes voor brandwonden

agemanagement

DMK Enzymentherapie

huidveroudering

Camouflage therapie

kamila en manon intake

Thuis en productadvies

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling