logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Ouderdomswratjes

Waarom kiezen voor

Onze ouderdomswratjes behandelingen

Ben je op zoek naar een oplossing voor ouderdomswratten? Bij Huidkliniek Zaia in Hoogezand bieden we effectieve behandelingen om ouderdomswratten veilig en succesvol te verwijderen. Met behulp van TCA-peeling, curretage en coagulatie kunnen we deze ongewenste huidlaesies effectief aanpakken. I

Effectieve behandelingsopties

Wij bieden effectieve behandelingen voor ouderdomswratten, zoals TCA-peeling, curretage en coagulatie. Deze behandelmethoden zijn specifiek ontworpen om ouderdomswratten veilig en effectief te verwijderen. Met meerdere opties beschikbaar, kunnen we de meest geschikte behandeling kiezen op basis van de grootte, locatie en andere kenmerken van de wratten, om zo de beste resultaten te behalen.

Professionele zorg en begeleiding

We staan voor u klaar om u te begeleiden tijdens het hele proces van de ouderdomswratten behandeling. we zullen zorgvuldig de wratten verwijderen met de gekozen methode en u voorzien van de nodige nazorginstructies om een goede wondgenezing te bevorderen. U kunt rekenen op professionele zorg en deskundig advies!

Verbeterde huidconditie

Na de ouderdomswratten behandeling bij Huidkliniek Zaia kunt u verbeteringen in uw huidconditie verwachten. De wondgenezing zal plaatsvinden en de warmte en roodheid in de huid zullen geleidelijk verdwijnen. Naarmate de huid geneest, zult u merken dat uw huid er egaler uitziet, zonder verkleuringen veroorzaakt door ouderdomswratten.

Ouderdomswratjes
Ouderdomswratjes
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over ouderdomswratjes

Heb je vragen over de behandeling van ouderdomswratten? Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat je graag goed geïnformeerd wilt zijn voordat je een beslissing neemt over een behandeling. Daarom hebben we een overzicht samengesteld van de meest gestelde vragen over ouderdomswratten behandelingen. 

Hoe lang duurt het herstel na de behandeling van ouderdomswratjes?

Het herstel varieert per persoon en hangt af van de gekozen behandelmethode. Over het algemeen duurt het enkele dagen tot weken voordat de huid volledig hersteld is. Het is belangrijk om de instructies van de behandelaar op te volgen voor een optimaal herstel.

Zijn de resultaten van de ouderdomswratjes behandeling permanent?

In de meeste gevallen zijn de resultaten van de behandeling blijvend. Echter, nieuwe ouderdomswratjes kunnen in de toekomst ontstaan. Het is belangrijk om de huid te beschermen tegen zonlicht en andere triggers om nieuwe ouderdomswratjes te voorkomen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het verwijderen van ouderdomswratjes?

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de grootte, locatie en het aantal ouderdomswratjes. Vaak zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Kan ik ouderdomswratjes zelf thuis behandelen?

Het wordt afgeraden om zelf ouderdomswratjes thuis te behandelen. Het is belangrijk om een gekwalificeerde professional te raadplegen voor een veilige en effectieve behandeling.

Zijn er speciale nazorginstructies na de behandeling van ouderdomswratjes?

Ja, na de behandeling worden er vaak specifieke nazorginstructies gegeven. Dit kan het vermijden van direct zonlicht, het gebruik van speciale crèmes of het vermijden van bepaalde activiteiten omvatten. Volg altijd de instructies van je behandelaar op.

Zijn ouderdomswratjes schadelijk voor mijn gezondheid?

Ouderdomswratjes zijn over het algemeen goedaardige huidgezwellen en vormen meestal geen gezondheidsrisico. Ze worden voornamelijk behandeld om cosmetische redenen of als ze symptomen veroorzaken, zoals irritatie of jeuk. Als je twijfelt over een wratje, raadpleeg dan een dermatoloog voor een juiste diagnose.

Vergoeding van zorgverzekeraar

Bij een aanvullende zorgverzekering is het mogelijk dat de behandeling voor het verwijderen van ouderdomswratten (soms) wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Het is handig om dit vooraf na te gaan bij de zorgverzekering.

Medisch centrum hoogezand
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij ouderdomswratjes

 • Intakegesprek en Beoordeling

  Tijdens het intakegesprek verwelkomen we u hartelijk bij Huidkliniek Zaia en luisteren we zorgvuldig naar uw zorgen en wensen met betrekking tot ouderdomswratjes. Wij voeren een grondige beoordeling uit om de aard, grootte en locatie van de ouderdomswratjes te bepalen.

 • Opstellen van het behandelingsplan

  Na het intakegesprek stellen we een persoonlijk behandelingsplan op dat aansluit op uw specifieke situatie. Het plan omvat de geselecteerde behandelmethoden, met uitleg over de voordelen en mogelijke risico's.

 • Start de behandeling

  Zodra het behandelingsplan is besproken en goedgekeurd, gaan we over tot de feitelijke behandeling van de ouderdomswratjes. We voeren de gekozen technieken met zorg en precisie uit om de wratjes effectief te verwijderen.

 • Nazorg en opvolging

  Na de behandeling verstrekken we duidelijke instructies voor de nazorg, inclusief eventuele medicijnen of verzorgingsproducten. We plannen vervolgafspraken om de voortgang van de genezing te controleren en om verdere behandelingen indien nodig te bespreken.

Behandelmethodes

Bij huidkliniek Zaia in Hoogezand hanteren we verschillende effectieve behandelmethodes voor de behandeling van ouderdomswratjes. Onze ervaren professionals maken gebruik van geavanceerde technieken om ouderdomswratjes veilig en effectief te verwijderen. We bieden behandelingen zoals TCA peeling, curretage en coagulatie. Deze methodes zijn specifiek ontworpen om ouderdomswratjes te verminderen en een gladdere, egalere huid te bevorderen. Ons deskundige team zorgt voor een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen, met als doel om je weer een zelfverzekerd gevoel te geven.

kamila en manon intake

Curetage

Medische Peeling Zaia

Medische peeling

Huidaandoeningen zaia

Coagulatie

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling