logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Coagulatie

Waarom kiezen voor

Onze coagulatie behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia bieden wij coagulatie behandelingen aan als effectieve oplossing voor diverse huidaandoeningen. Door elektrisch te coaguleren kunnen goedaardige pigmentvlekken, ouderdomswratten, steelwratjes, spider naevi en angiomen succesvol worden verwijderd. Onze coagulatie behandeling is veilig voor alle huidtypes en voorkomt de noodzaak van een chirurgische ingreep, waardoor littekens worden vermeden. Met behulp van geavanceerde technieken en nauwkeurige methoden zorgen wij voor een doelgerichte en professionele aanpak, waardoor u kunt genieten van een mooie, gezonde huid zonder ongewenste huidaandoeningen.

Effectieve behandeling van diverse huidaandoeningen

Bij Huidkliniek Zaia bieden wij een coagulatie behandeling aan die succesvol is gebleken voor het verwijderen van goedaardige pigmentvlekken, steelwratjes, spider naevi, en angiomen in zowel het gezicht als op het lichaam. Door de doelgerichte verhitting van de huid met behulp van elektrische geleiding, ontstaat er een korstje op de behandelde plek, dat na enkele dagen verdwijnt en plaatsmaakt voor een nieuwe gezonde huid.

Veilige methode voor alle huidtypes

Onze coagulatie behandeling is geschikt voor alle huidtypes en biedt een veilige en betrouwbare methode om huidaandoeningen aan te pakken. Het vermijdt de noodzaak van chirurgische ingrepen en minimaliseert het risico op littekens op de huid.

Nauwkeurige verwijdering zonder permanente huidschade

In onze kliniek werken we met twee verschillende coagulatiemethoden: coagulatie met een naaldje en coagulatie met de 'Zapper'. Beide methoden zorgen voor een nauwkeurige verwijdering van huidoneffenheden tot op het huidoppervlak, zonder permanente huidschade achter te laten. Dit zorgt voor een effectieve behandeling met minimale risico's en een mooie, gezonde huid als resultaat.

Elektrisch ontharen apparatuur
Elektrisch ontharen gezicht
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over coagulatie

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Hoe lang duurt een coagulatiebehandeling?

De duur van een coagulatiebehandeling varieert afhankelijk van het aantal bloedvaatjes of huidaandoeningen dat wordt behandeld. Over het algemeen duren de sessies enkele minuten tot een half uur.

Zijn er bijwerkingen bij coagulatie?

Bijwerkingen van coagulatie zijn meestal mild en van voorbijgaande aard. Ze kunnen onder andere roodheid, lichte zwelling, korstvorming of tijdelijke veranderingen in de huidskleur omvatten. Deze bijwerkingen zullen meestal vanzelf verdwijnen.

Hoeveel coagulatiebehandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde coagulatie behandelingen varieert, afhankelijk van de grootte en de ernst van de aandoening. In de meeste gevallen is er één sessie nodig om het optimale resultaten te bereiken.

Is coagulatie geschikt voor alle huidtypes?

Coagulatie kan worden toegepast bij alle huidtypes. Het is belangrijk om een professionele huidanalyse te laten uitvoeren voordat je de behandeling ondergaat. We beoordelen de geschiktheid van coagulatie op basis van jouw huidtype en de aandoening die u wilt laten behandelen.

Hoe lang duren de resultaten van coagulatie?

De resultaten van coagulatie zijn meestal langdurig, maar het is belangrijk om te weten dat nieuwe bloedvaatjes of huidaandoeningen in de toekomst kunnen ontstaan. Het is mogelijk dat u in de loop van de tijd aanvullende behandelingen nodig hebt om eventuele nieuwe bloedvaatjes te behandelen. We adviseren u over het verwachte resultaat en het behoud van de resultaten op lange termijn.

Zijn er voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen voorafgaand aan een coagulatiebehandeling?

Voorafgaand aan de coagulatiebehandeling is het belangrijk om uw huid schoon en vrij van make-up te maken. Vermijd het gebruik van huidverzorgingsproducten met actieve ingrediënten, zoals retinol of exfolianten, en vermijd blootstelling aan de zon of zonnebanken.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Elektrisch ontharen apparatuur

Vraag een gratis intakegeprek aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij coagulatie

 • Intakegesprek en beoordeling

  Bij het eerste bezoek aan onze kliniek voeren we een grondig intakegesprek. We luisteren naar uw wensen en bekijken de huidaandoening die u wilt laten behandelen met coagulatie. We beoordelen of coagulatie een geschikte behandelmethode is voor uw specifieke situatie.

 • Behandelopties bespreken en plan opstellen

  Op basis van de beoordeling stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op uw huidaandoening en persoonlijke behoeften. We bespreken het behandelplan uitgebreid met u, beantwoorden eventuele vragen en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over de procedure.

 • Coagulatie behandeling

  Tijdens de behandeling passen we de coagulatiemethode toe die het meest geschikt is voor uw specifieke huidaandoening. Met behulp van gecontroleerde verhitting verwijderen we de ongewenste huidaandoening, zoals pigmentvlekken, steelwratjes, spider naevi of angiomen. De behandeling is doorgaans snel en vrijwel pijnloos.

 • Nazorg en follow-up

  Na de coagulatie behandeling voorzien we u van gedetailleerde nazorginstructies. U kunt verwachten dat er een donkere verkleuring ontstaat op de behandelde plek, gevolgd door een lichte zwelling. Deze verschijnselen nemen meestal binnen enkele dagen af. We plannen ook een follow-upafspraak in om het resultaat te evalueren en eventuele verdere behandelingen te bespreken als dat nodig is.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidaandoeningen

Coagulatie behandelingen

Wij bieden een effectieve behandelmethode aan genaamd coagulatie, waarmee we verschillende huidaandoeningen veilig en doeltreffend kunnen verminderen. Of het nu gaat om kersenwratjes, steelwratjes, couperose of andere huidproblemen, onze gespecialiseerde coagulatietechniek biedt een oplossing om uw huid weer glad, egaal en stralend te maken. 

huidveroudering

Ouderdomswratjes

Couperose

chalazion

Kersenwratjes

kamilagezichtontharen

Rosacea

Gerstekorrels ogen

Gerstekorrels

IMG_20210202_192506-scaled.webp

Spider naevi

Tarieven Coagulatie

Bij huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor coagulatie behandelingen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

Coagulatie met Zapper

€25

15 Minuten

Coagulatie met naaldje vanaf

€25 Vanaf

15 Minuten

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling