logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Gerstekorrels

Waarom kiezen voor

Onze gerstekorrels behandelingen

 Bij Huidkliniek Zaia bieden we een professionele en effectieve behandeling voor gerstekorrels, waarbij we gebruikmaken van manuele verwijderingstechnieken. Hieronder bespreken we drie redenen waarom men moet kiezen voor een gerstekorrels behandeling bij Huidkliniek Zaia: verbetering van het uiterlijk, professionele aanpak en minimale bijwerkingen.

Verbetering van het uiterlijk

Gerstekorrels kunnen de huid ontsieren en ervoor zorgen dat deze er minder egaal uitziet. Door een gerstekorrels behandeling te ondergaan, kunnen deze kleine witte korreltjes onder de huid worden verwijderd, waardoor de huid er weer glad en egaal uitziet. Dit draagt bij aan een verbeterd uiterlijk en zelfvertrouwen.

Professionele aanpak

Bij Huidkliniek Zaia wordt er een intakegesprek gevoerd om de situatie te beoordelen en de behandelopties te bespreken. De gerstekorrels worden manueel verwijderd door ervaren specialisten. Ze maken gebruik van een klein naaldje en oefenen lichte druk uit met de vingers om de gerstekorrel te verwijderen. Deze professionele aanpak zorgt ervoor dat de behandeling efficiënt en veilig wordt uitgevoerd.

Minimale bijwerkingen

Na de behandeling kunt u verwachten dat de huid er egaler uitziet. De gebruikte techniek resulteert vaak in een kleine huidopening, die vaak niet zichtbaar is met het blote oog. Hierdoor zijn er minimale zichtbare sporen van de behandeling, wat bijdraagt aan een natuurlijke uitstraling.

Rejuvi eye repair
gerstekorrels
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over gerstekorrels

Heeft u vragen over gerstekorrels en hoe het behandeld kan worden? We begrijpen dat het begrijpen van de aandoening en de beschikbare behandelopties belangrijk is bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen over gerstekorrels.

Hoe worden gerstekorrels behandeld bij Huidkliniek Zaia?

Bij Huidkliniek Zaia worden gerstekorrels manueel verwijderd. Met een klein naaldje wordt een huidopening gemaakt en vervolgens wordt er lichte druk uitgeoefend met de vingers om de gerstekorrel te verwijderen.

Doet de behandeling pijn?

Over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk. De meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken.

Is er sprake van bijwerkingen na de behandeling?

Na de behandeling kunt u een egale huid verwachten. De huidopening die wordt gemaakt, is meestal niet zichtbaar met het blote oog.

Hoe lang duurt de herstelperiode na de behandeling?

De herstelperiode na de behandeling van gerstekorrels is kort. U kunt direct uw normale activiteiten hervatten.

Moet ik meerdere behandelingen ondergaan om van mijn gerstekorrels af te komen?

In de meeste gevallen kan een gerstekorrel met één behandeling worden verwijderd. Afhankelijk van uw specifieke situatie kan uw huidtherapeut u adviseren over het aantal benodigde behandelingen.

Wordt de behandeling voor gerstekorrels vergoed door de zorgverzekering?

Behandelingen voor gerstekorrels worden meestal niet vergoed door de zorgverzekering, omdat ze als een cosmetische ingreep worden beschouwd. Het is raadzaam om dit vooraf na te gaan bij uw zorgverzekeraar.

Vergoedingen

Bij een aanvullende zorgverzekering is het mogelijk dat de behandeling voor couperose deels of volledig wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Het is handig om dit vooraf na te gaan bij de zorgverzekering.

Rejuvi eye repair

Vraag een gratis intakegesprek aan

Onze aanpak en

Onze werkwijze bij gerstekorrels

 • Intakegesprek en beoordeling

  Bij het eerste bezoek in onze kliniek wordt er een intakegesprek gevoerd. De huidtherapeut beoordeelt de gerstekorrels en bespreekt uw verwachtingen en wensen. Er wordt gekeken naar de geschiktheid van de behandeling voor uw specifieke situatie.

 • Behandelplan opstellen

  Vervolgens bespreekt de huidtherapeut de behandelopties met u. De manuele verwijdering van gerstekorrels met een klein naaldje en lichte druk zal worden aanbevolen. Het behandelplan wordt opgesteld op basis van de locatie en het aantal gerstekorrels.

 • De behandeling

  Tijdens de behandeling zal de huidtherapeut zorgvuldig te werk gaan. Met een klein naaldje wordt een huidopening gemaakt bij elke gerstekorrel. Vervolgens wordt er lichte druk uitgeoefend met de vingers om de gerstekorrel te verwijderen. De behandeling is doorgaans snel en vrijwel pijnloos.

 • Nazorg en advies

  Na de behandeling krijgt u advies over de nazorg van de behandelde huid. Het is belangrijk om de instructies van de huidtherapeut op te volgen voor een optimaal herstel. U kunt een egale huid verwachten na de behandeling, met minimale zichtbare huidopeningen.

Behandelmethode

gerstekorrels

Gerstekorrels worden manueel verwijderd. Met een klein steriel naaldje wordt er een huidopening gemaakt en daarna wordt er lichte druk gegeven met de vingers om de gerstekorrel eruit te wippen.

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling