logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

LPG Endermologie/ Bindweefselmassage

Waarom kiezen voor

LPG Endermologie

Wij combineren uitgebreide ervaring met geavanceerde behandeltechnieken, waardoor wij op maat gemaakte oplossingen bieden voor diverse huidbehoeften.

Expertise en Ervaring

Bij Huidkliniek Zaia beschikken we over gespecialiseerde therapeuten met uitgebreide ervaring en expertise in het toepassen van de LPG Endermologie behandeling. We begrijpen de unieke behoeften van elke cliënt en kunnen de behandeling nauwkeurig afstemmen op specifieke huidcondities en doelen.

Effectieve Resultaten

LPG Endermologie staat bekend om zijn effectiviteit bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van cellulitis, het stimuleren van de collageenproductie en het verlichten van verschillende huidproblemen zoals littekens en lymfoedeem. Onze behandelingen zijn ontworpen om zichtbare en langdurige resultaten te bieden.

Exclusiviteit in Groningen

Huidkliniek Zaia is de enige kliniek in de provincie Groningen die de LPG Endermologie behandeling aanbiedt. Dit betekent dat cliënten bij ons toegang hebben tot een unieke en geavanceerde behandelingsmethode die elders niet beschikbaar is. We zijn trots op het feit dat we deze exclusieve service kunnen aanbieden aan onze cliënten.

Tarieven oedeemtherapie
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over LPG Endermologie en bindweefselmassage

We begrijpen dat u mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om u te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Is LPG Endermologie pijnlijk?

Nee, LPG Endermologie wordt over het algemeen als comfortabel en ontspannend ervaren. De behandeling is niet pijnlijk.

Hoeveel sessies zijn er gemiddeld nodig voor zichtbare resultaten?

Meestal worden na 6 tot 10 sessies de meest opvallende resultaten bereikt, maar dit kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften.

Hoe lang duurt een gemiddelde LPG Endermologie sessie?

De duur van een sessie is afhankelijk van het behandelgebied en het specifieke doel, maar varieert meestal van 30 tot 60 minuten.

Zijn er bijwerkingen na een LPG Endermologie behandeling?

In de meeste gevallen zijn er geen bijwerkingen. Eventuele lichte roodheid verdwijnt meestal snel na de behandeling.

Kan LPG Endermologie gecombineerd worden met andere behandelingen?

Ja, LPG Endermologie kan vaak gecombineerd worden met andere behandelingen voor een nog uitgebreidere aanpak van huidverbetering.

Waarom zou ik voor LPG Endermologie bij Huidkliniek Zaia kiezen?

Bij Huidkliniek Zaia combineren we expertise, persoonlijke aandacht en geavanceerde technieken om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor uw specifieke huidbehoeften.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Fibromyalgie
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij LPG Endermologie

 • Intake & huidanalyse

  Tijdens het eerste consult bij Huidkliniek Zaia, bespreken we uw specifieke huidbehoeften en doelen. Onze gespecialiseerde therapeuten voeren een grondige analyse uit om te bepalen welke LPG Endermologie behandeling het meest geschikt is voor uw situatie.

 • Voorbereiding behandeling

  Op basis van de uitkomsten van de analyse stellen we een individueel behandelplan op. Hierin worden de te behandelen gebieden, het aantal benodigde sessies en de verwachte resultaten duidelijk uiteengezet, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

 • Uitvoering van de LPG Endermologie Behandeling

  Tijdens de behandelsessies past onze therapeut de LPG Endermologie techniek toe op de afgesproken gebieden. De geavanceerde apparatuur stimuleert de huid op cellulair niveau, wat resulteert in een verbeterde bloedcirculatie, lymfedrainage en collageenproductie.

 • Nazorg en opvolging

  Na afloop van de behandelsessies bij Huidkliniek Zaia, bespreken we samen de behaalde resultaten. We bieden advies over nazorg en eventuele aanvullende behandelingen om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw vernieuwde huid.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidproblemen

Bindweefselmassage met LPG Endermologie

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat verschillende huidproblemen en aandoeningen unieke benaderingen vereisen. Daarom maken we gebruik van de krachtige combinatie van bindweefselmassage met LPG Endermologie om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken. Van littekens en lymfoedeem tot cellulitis en huidveroudering, wij passen deze geavanceerde techniek toe om u te helpen bij het bereiken van zichtbare en duurzame verbeteringen.

Tarieven oedeemtherapie

Oedeemtherapie

littekentherapie

Littekentherapie

huidveroudering

Huidverbetering

Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.