logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Medische peeling

Waarom kiezen voor

Onze medische peeling behandelingen

Kies voor Huidkliniek Zaia en profiteer van onze effectieve oplossingen, expertise op het gebied van medische peelings en persoonlijke begeleiding. We streven ernaar om uw huid te transformeren en uw zelfvertrouwen te vergroten door middel van hoogwaardige peelings die uw huid verbeteren en verjongen.

Effectieve oplossing voor huidproblemen

Effectieve oplossing voor huidproblemen: Bij Huidkliniek Zaia bieden we medische peelingbehandelingen die gericht zijn op het aanpakken van diverse huidproblemen, zoals grove poriën, onzuiverheden, vlekjes, lijntjes, rimpels, acne en acnelittekens. Onze medische peelings met natuurlijke zuren en hoge concentraties werken effectief om de natuurlijke werking en mechanisme van de huid te stimuleren, waardoor uw huid kan egaliseren en verbeteren.

Geschikt voor diverse huidtypen en behoeften

Onze Lira Clinical Peelings bieden een breed scala aan opties voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht leeftijd of huidtype. We begrijpen dat elke huid uniek is en individuele behoeften heeft. Daarom passen we de behandeling aan op basis van uw huidconditie en gevoeligheid, zodat we een geschikte peeling kunnen kiezen die veilig en effectief is voor uw specifieke huidtype. Onze focus ligt op het behalen van mooie resultaten die uw huid gezonder en stralender maken.

Professionele begeleiding en optimale resultaten

Bij Huidkliniek Zaia hechten we veel waarde aan professionele begeleiding en zorg. Onze deskundige specialisten zullen uw huid zorgvuldig beoordelen en een persoonlijk behandelplan opstellen. We begeleiden u gedurende het hele proces en streven naar optimale resultaten. Door de reactie van de chemische peelings zal uw huid zich sneller vernieuwen en verandert de huidstructuur. Dit resulteert in een frisse en veerkrachtige huid.

Medische peeling
Lira-peeling-gezicht
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over medische peeling

Bij Huidkliniek Zaia staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens uw medische peelingbehandeling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Hoe lang duurt een medische peelingbehandeling gemiddeld?

Een medische peelingbehandeling duurt gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en het type peeling dat wordt gebruikt.

Moet ik voorbereidingen treffen voor de medische peelingbehandeling?

Ja, voor optimale resultaten adviseren wij het gebruik van thuisproducten voorafgaand aan de behandeling. Deze producten bereiden uw huid voor en maken de peelings effectiever.

Wat kan ik verwachten tijdens de medische peelingbehandeling?

De behandeling begint met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt de peeling aangebracht, wat een lichte tot intense prikkeling kan veroorzaken. Na de inwerktijd wordt de peeling verwijderd en sluiten we de behandeling af met een verzorgingscrème en SPF om uw huid te beschermen.

Zijn er meerdere behandelingen nodig voor optimale resultaten?

Ja, meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om optimale resultaten te behalen. De exacte frequentie en het aantal behandelingen worden bepaald op basis van uw huidconditie en behandelplan.

Kan ik na de medische peeling direct mijn normale activiteiten hervatten?

Ja, na de behandeling kunt u in de meeste gevallen uw normale activiteiten hervatten. U kunt wel enige roodheid of gevoeligheid ervaren, maar dit zal meestal snel verminderen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na een medische peeling?

Direct na de behandeling kan uw huid al fris en verjongd aanvoelen. De uiteindelijke resultaten worden echter geleidelijk zichtbaar naarmate uw huid zich vernieuwt en verbetert. Geduld is belangrijk, maar u zult geleidelijk aan een verbeterde huidconditie opmerken.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

medische peeling
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij medische peeling

 • Grondige huidanalyse

  Onze huidtherapeut begint de behandeling met een grondige huidanalyse. Ze evalueert jouw huidtype, huidconditie en specifieke huidproblemen, zoals acne, pigmentatie, fijne lijntjes of grove poriën. Deze analyse vormt de basis voor een op maat gemaakt behandelplan.

 • Behandelplan opstellen

  Op basis van de huidanalyse stellen onze huidtherapeuten een behandelplan op dat perfect aansluit bij jouw huidbehoeften. Ze selecteren de juiste medische peeling en bepalen de intensiteit en duur van de behandeling. Dit behandelplan wordt met jou besproken, waarbij eventuele vragen of specifieke wensen kunnen worden besproken.

 • Voorbereiding van de huid

  Voorafgaand aan de medische peeling behandeling kunnen er voorbereidende maatregelen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld het gebruik van specifieke thuisproducten omvatten, die de huid voorbereiden op de peeling en de effectiviteit ervan vergroten. Onze huidtherapeuten geven hierover de nodige instructies.

 • Reiniging van de huid

  Bij de start van de behandeling reinigen onze huidtherapeuten grondig de huid om deze vrij te maken van make-up, talg en andere onzuiverheden. Dit zorgt ervoor dat de medische peeling optimaal kan worden opgenomen door de huid.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidaandoeningen

Medische Peeling behandelingen

Ontdek de kracht van medische peelings bij Huidkliniek Zaia. Onze unieke Lira Clinical Peelings behandelen effectief grove poriën, onzuiverheden, vlekjes, lijntjes, rimpels, acne en acnelittekens. Met natuurlijke zuren en een persoonlijke aanpak bieden we voor elk huidtype prachtige resultaten en een stralende huid.

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentvlekken

Medische peeling

Lira Peelings

Onze tarieven

Voor Medische Peeling

Bij huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor medische peeling behandelingen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

Medische Peeling

€85,-

Microneedling Lichaam

€105,-

Microneedling Hals

€130,-
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.

Ze weet wat ze doet , waar ze het over heeft. De behandelingen werken goed! De pedicure heeft goede kennis, werkt goed en heeft mn voet goed behandeld.

Apollonia Hadders

Pedicure behandeling

Zeer behulpzame en meedenkende dame! Top service!

Ali Bozaslan

Pedicure behandeling