logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Lasertherapie

Waarom kiezen voor

Onze lasertherapie behandelingen

Kiezen voor lasertherapie bij Huidkliniek Zaia betekent dat u kunt rekenen op professionele zorg, veilige behandelingen en optimale resultaten voor uw huid.

Deskundigheid en ervaring

Bij Huidkliniek Zaia wordt u behandeld door een team van deskundige en ervaren huidtherapeuten. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van lasertherapie en kunnen uw huidproblemen effectief aanpakken met geavanceerde laserapparatuur.

Veilige en op maat gemaakte behandelingen

Onze laserbehandelingen zijn veilig en op maat gemaakt voor uw individuele behoeften. We beginnen altijd met een grondige huidanalyse en stellen een persoonlijk behandelplan op om ervoor te zorgen dat de behandeling precies aansluit op uw huidtype en specifieke doelen.

Diverse mogelijkheden

Huidkliniek Zaia biedt een breed scala aan lasertherapiebehandelingen, waaronder het verwijderen van ongewenste haargroei, pigmentvlekken, vaatjes en huidtextuurverbetering. Met ons uitgebreide aanbod kunnen we uw huidproblemen effectief en doeltreffend behandelen, zodat u weer kunt genieten van een stralende en gezonde huid.

kamila-in-actie-
Laserontharen man
0

gekwalificeerd

Veelgestelde vragen

Over lasertherapie

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over de behandeling, de procedure en de te verwachten resultaten. Om je te helpen, hebben we hier een verzameling van de meest voorkomende vragen samengesteld

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig voor het gewenste resultaat?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het specifieke huidprobleem, uw huidtype en uw individuele reactie op de therapie. Meerdere sessies zijn meestal nodig voor optimale resultaten.

Is lasertherapie veilig?

Ja, lasertherapie is over het algemeen veilig wanneer uitgevoerd door gekwalificeerde professionals. Bij Huidkliniek Zaia werken we met ervaren huidtherapeuten en geavanceerde apparatuur om de veiligheid van onze behandelingen te waarborgen.

Wordt lasertherapie vergoed door mijn zorgverzekering?

In sommige gevallen kan lasertherapie worden vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Het is verstandig om uw polisvoorwaarden te raadplegen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen.

Zijn er bijwerkingen van lasertherapie?

Hoewel lasertherapie over het algemeen veilig is, kunnen er enkele tijdelijke bijwerkingen optreden, zoals roodheid, zwelling of lichte verkleuring van de huid. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

Is er downtime na een laserbehandeling?

De downtime na een laserbehandeling varieert per behandeling en persoon. Sommige behandelingen hebben geen downtime, terwijl andere behandelingen enige hersteltijd vereisen.

Kan lasertherapie worden toegepast op alle huidtypen?

Moderne lasersystemen zijn vaak geschikt voor verschillende huidtypen, maar het is belangrijk om uw huidtherapeut te raadplegen om de meest geschikte behandeling voor uw huid te bepalen.

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Wij helpen u uw huidproblemen te overwinnen

Light sheer diode laserontharen
Onze aanpak en

Onze werkwijze bij lasertherapie

 • Consultatie en huidanalyse

  Onze gespecialiseerde huidtherapeuten voeren een grondige huidanalyse uit en bespreken uw wensen en doelen voor de behandeling.

 • Opstellen van het behandelplan

  Op basis van de huidanalyse en uw wensen stellen we een persoonlijk behandelplan op maat samen.

 • De laserbehandeling

  Onze ervaren huidtherapeuten gebruiken geavanceerde laserapparatuur om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals ongewenste haargroei, pigmentvlekken of vaatjes.

 • Nazorg en advies

  Na de behandeling ontvangt u nazorginstructies en advies om uw huid optimaal te verzorgen en het gewenste resultaat te behouden. Onze huidtherapeuten staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen tijdens uw herstelperiode.

Wij bieden bij Zaia Huidkliniek in Hoogezand voor diverse huidaandoeningen

Lasertherapie behandelingen

Onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om u te helpen bij het aanpakken van specifieke huidproblemen, zoals ongewenste haargroei, pigmentvlekken, vaatjes en het verbeteren van de huidtextuur. Met onze op maat gemaakte behandelingen streven we ernaar om uw huid weer stralend en gezond te maken. Ontdek hoe lasertherapie bij Huidkliniek Zaia uw huidaandoeningen effectief en veilig kan behandelen voor optimale resultaten.

Light sheer diode

Pigmentvlekken

Light sheer diode laserontharen

Ongewenste haargroei

Laserontharen man

Huidverbetering

Onze tarieven

Voor lasertherapie

Bij huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor lasertherapie behandelingen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

Hals

€ 150,-

Gehele gelaat

€ 250,-

Mondgebied en wangen

€ 200,-

Decolleté

€ 200,-
Plan nu uw gratis intakegesprek en

Maak een afspraak

Als u vragen heeft over de behandelingen of u wilt graag een afspraak maken, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met Zaia Huidkliniek in Hoogezand. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag - Zaterdag
Zondag

Stuur ons een bericht

Ons blog

Laatste nieuws

Op de blog van Huidkliniek Zaia houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverbetering en -verzorging, delen we nieuws over onze eigen acties en kortingen en introduceren we de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen die beschikbaar zijn in onze kliniek.