Kalknagels laseren bij Huidkliniek Zaia: Dé oplossing voor gezonde nagels

Laserapparaat schimmelnagels

Kalknagels laseren bij Huidkliniek Zaia: Dé oplossing voor gezonde Nagels

Heb je last van kalknagels en wil je hier nu echt vanaf? Bij Huidkliniek Zaia bieden wij een effectieve oplossing met onze kalknagels laseren behandeling. Kalknagels, ook wel onychomycose genoemd, kunnen niet alleen vervelend en ontsierend zijn, maar ook leiden tot pijn en verdere infecties. Gelukkig hoef je hier niet langer mee te leven! Onze behandeling met de geavanceerde FOX laser is dé manier om van kalknagels af te komen.

En met onze huidige actie voor €460, inclusief drie behandelingen en gratis nazorgproducten, heb je geen reden meer om te wachten.

Wat zijn kalknagels en waarom behandelen?

Kalknagels ontstaan door een schimmelinfectie die je nagel aantast. De nagel wordt dik, verkleurt en kan zelfs broos worden, wat leidt tot ongemak. Deze schimmelinfectie wordt vaak veroorzaakt door vochtige omgevingen zoals zwembaden, douches, of het dragen van strakke, slecht ventilerende schoenen. Als je deze schimmelinfectie niet behandelt, kunnen kalknagels verergeren en zelfs leiden tot pijn en verdere infecties.

Kalknagels gaan meestal niet vanzelf weg. Daarom is een professionele behandeling zoals kalknagels laseren een uitstekende optie om dit probleem effectief aan te pakken en te voorkomen dat het erger wordt.

Kalknagels laseren met de FOX 3 Laser

Bij Huidkliniek Zaia maken we gebruik van de FOX 3 laser, een geavanceerd en zeer effectief apparaat voor de behandeling van kalknagels. De laser werkt door gecontroleerde warmte af te geven aan de nagel en het nagelbed. Deze warmte doodt de schimmel, zonder de omliggende huid te beschadigen. De behandeling is veilig, snel en vrijwel pijnloos​

Hoe werkt kalknagels laseren?

De nagel wordt eerst dun gevijld zodat de laser dieper in de nagel kan doordringen. Dit zorgt ervoor dat de schimmel effectief wordt aangepakt. Met honderden kleine pulsjes per seconde richt de FOX 3 laser zich op de schimmelcellen, waardoor de infectie bij de bron wordt behandeld. Dit resulteert in een gezonde en schone nagel na enkele maanden, terwijl de nagel langzaam uitgroeit.

Speciale Actie: Drie Behandelingen voor €460

Om je nog beter van dienst te zijn, bieden we momenteel een exclusieve actie aan: drie laserbehandelingen voor kalknagels voor slechts €460! Bovendien krijg je gratis nazorgproducten, zoals de Nicoret spray en druppels ter waarde van €12,50 elk. Deze producten ondersteunen het herstel en voorkomen dat de infectie terugkeert.

Waarom Kalknagels Laseren bij Huidkliniek Zaia?

Kies voor kalknagels laseren bij Huidkliniek Zaia en profiteer van de volgende voordelen:

Effectieve Behandeling: Kalknagels laseren met de FOX 3 laser heeft een zeer hoog succespercentage. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de patiënten na drie behandelingen een duidelijke verbetering ziet

Snelle en Pijnloze Oplossing: De laserbehandeling is snel, veilig en vrijwel pijnloos. Dit betekent dat je zonder zorgen direct aan de slag kunt gaan om je kalknagels te laten behandelen

Nazorg en Voorkomen: Naast de behandelingen in onze kliniek, bieden wij nazorgproducten en persoonlijk advies om nieuwe infecties te voorkomen​

Gecertificeerde Specialisten: Onze medisch pedicures Manon, Melanie en Ingrid zijn speciaal getraind om kalknagels op de beste manier te behandelen, zodat je verzekerd bent van een veilige en effectieve behandeling.

Het Behandelproces

Bij Huidkliniek Zaia nemen we de tijd om jouw nagels grondig te beoordelen en de juiste behandeling te kiezen. Dit is wat je kunt verwachten tijdens het behandelproces van kalknagels laseren:

Intake en Voorbereiding: Tijdens een eerste afspraak wordt je nagelprobleem geëvalueerd. Onze specialist begint met het vijlen en schoonmaken van je nagels, zodat de laser goed zijn werk kan doen​.

Kalknagels Laseren: De laser wordt gericht op de geïnfecteerde nagel. Door de warmte van de laser worden de schimmelcellen vernietigd zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit proces duurt slechts enkele minuten per nagel en is vrijwel pijnloos​

Nazorg: Na de behandeling krijg je een nazorgpakket mee naar huis, inclusief de Nicoret spray en druppels. Ook krijg je tips om verdere schimmelinfecties te voorkomen, zoals het dragen van ademende schoenen en het vermijden van vochtige omgevingen​.

Voorkom kalknagels in de toekomst: Enkele goede tips

Zorg ervoor dat je na het wassen je voeten altijd grondig droogt, vooral tussen de tenen. Vochtige voeten creëren een ideale omgeving voor schimmelgroei.
Kies voor schoenen gemaakt van ademende materialen, zoals leer of canvas, en vermijd strakke, slecht ventilerende schoenen. Dit helpt om je voeten droog te houden en vermindert het risico op infecties.
Het regelmatig gebruik van antischimmelpoeders of sprays kan helpen om schimmelinfecties te voorkomen. Deze producten zijn ideaal om in schoenen en sokken te gebruiken.
Schimmels gedijen goed in vochtige plekken zoals zwembaden, douches, en sportscholen. Draag in deze omgevingen altijd slippers om direct contact met besmette oppervlakken te vermijden.
Het regelmatig schoonmaken en kort houden van je nagels vermindert de kans dat schimmels zich nestelen. Knip je nagels recht en voorkom scherpe randen die kunnen leiden tot ingroeiende nagels.
Draag schone sokken en vervang ze dagelijks. Kies voor katoenen sokken die vocht goed kunnen absorberen en voorkom het dragen van synthetische materialen die vocht vasthouden.
Kalknagels laseren
Laserapparaat schimmelnagels

Plan vandaag nog jouw behandeling

Wil je eindelijk af van die vervelende kalknagels? Neem dan nu  contact op met Huidkliniek Zaia en ontdek de voordelen van kalknagels laseren. Onze behandelingen zijn snel, veilig en effectief. Dankzij onze speciale actie van drie behandelingen voor €460, inclusief gratis nazorgproducten, kun je direct beginnen met het herstel van je nagels. Wij staan klaar om je te helpen naar gezonde, schone nagels!

Profiteer nu van onze actie en kies voor een langdurige oplossing tegen kalknagels!

Deel dit bericht: