logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Verbeter je huid met nieuwe BioRePeel behandeling bij Huidkliniek Zaia

Bio microneedling

Wat is BioRepeel en Hoe Werkt Het?

Hoewel het doel vergelijkbaar is met traditionele chemische peelings, onderscheidt deze gepatenteerde peeling zich door zijn ingrediënten, behandeldiepte en indrukwekkende resultaten.

De BioRePeel is een TCA-peeling met een specifieke twist: het maakt gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige extracten, enzymen en antioxidanten. Deze krachtige stoffen doordringen diep in de huid, waar ze de huidstructuur verfijnen, de teint egaliseren en de fijne lijntjes verminderen. Daarnaast helpen de actieve ingrediënten bij het voorkomen van schade door de zon, pigmentatie en acne.

De voordelen van BioRepeel Behandeling:

Huidverjonging

BioRepeel gaat verder dan oppervlakkige behandelingen en pakt fijne lijntjes en rimpels aan door de huid diep te voeden en te revitaliseren. De natuurlijke ingrediënten werken samen om de elasticiteit te verbeteren en een jeugdige uitstraling te bevorderen.

Egalere Teint

Voor degenen die worstelen met pigmentvlekken, zonnevlekken of andere huidverkleuringen, biedt BioRepeel een effectieve oplossing. De behandeling vermindert niet alleen bestaande vlekken, maar helpt ook om de huidtint te egaliseren, waardoor een stralende en uniforme teint ontstaat.

Stimulatie van Collageen

BioRepeel stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, een essentieel eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door het collageengehalte te verhogen, verbetert de huidstructuur, waardoor deze steviger en jeugdiger wordt.

Verfijning van Poriën

Grote poriën kunnen een zorg zijn voor velen, en BioRepeel biedt hier uitkomst. De behandeling helpt de grootte van de poriën te verminderen, wat resulteert in een gladdere huidtextuur en een verbeterde uitstraling.

Hydratatie en Voeding

BioRepeel levert niet alleen indrukwekkende esthetische voordelen, maar hydrateert en voedt de huid ook intensief. De natuurlijke kruidenextracten en enzymen werken samen om de huid diep te voeden, waardoor deze gezonder, stralender en meer gehydrateerd aanvoelt.

Dit vierstappenplan biedt een uitgebalanceerde en effectieve aanpak voor een verjongende huidbehandeling

Stap 1: Reiniging voor een Frisse Start

Onze verjongende huidbehandeling begint met een grondige reiniging. We verwijderen onzuiverheden en bereiden de huid voor op de volgende stappen, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan dieptereiniging en het opheffen van verstoppingen.

Stap 2: BioRePeel – Vernieuwing met natuurlijke ingrediënten

De kern van de behandeling is de BioRePeel. Deze peeling, gebaseerd op TCA, maakt gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige extracten, enzymen en antioxidanten. Hiermee wordt de huidstructuur verfijnd, de teint geëgaliseerd en fijne lijntjes verminderd. Uniek aan deze peeling is het ontbreken van vervelling, wat resulteert in direct zichtbare verbeteringen.

Stap 3: Stimulatie en herstel met bindweefselmassage

Een diepgaande bindweefselmassage volgt om de circulatie te stimuleren en de collageenaanmaak te bevorderen. Dit draagt bij aan een betere huidtextuur en herstel van de elasticiteit, waardoor de huid steviger aanvoelt en er gezonder uitziet.

Stap 4: ELT Lichttherapie – Diepe regeneratie voor de finishing touch

De behandeling wordt afgesloten met ELT/LED-therapie. Dit bevordert de diepe penetratie van actieve ingrediënten en stimuleert de regeneratie van binnenuit. Het resultaat is een algehele verbetering van de huidstructuur, met een gladdere en stevigere huid als eindresultaat.

Veelgestelde vragen over BioRepeel

Het optimale behandelingsplan kan variëren, maar meerdere sessies worden meestal aanbevolen voor langdurige resultaten. Je huidtherapeut kan een behandelplan op maat opstellen tijdens de intake.
De duur van een BioRePeel-behandeling kan variëren, maar het is over het algemeen een relatief snelle procedure, vaak minder dan een uur.
Ja, je kunt direct na de behandeling een gladdere huid en een gezondere uitstraling ervaren. Langdurige resultaten worden meestal bereikt met meerdere sessies.
Ja, je kunt direct na de behandeling een gladdere huid en een gezondere uitstraling ervaren. Langdurige resultaten worden meestal bereikt met meerdere sessies.
Ja, BioRePeel kan vaak worden gecombineerd met andere behandelingen voor een meer uitgebreide huidverbetering, afhankelijk van de specifieke behoeften van de cliënt.
Hoewel BioRePeel over het algemeen veilig is, zijn er enkele contra-indicaties, zoals actieve huidinfecties. Het is belangrijk om tijdens de intake eventuele gezondheidsproblemen te bespreken om de geschiktheid van de behandeling vast te stellen.
huidoneffenheden
Bio microneedling

Waarom kiezen voor BioRepeel bij Huidkliniek Zaia?

Bij Huidkliniek Zaia staan we bekend om onze persoonlijke benadering en expertise. Onze ervaren huidtherapeut past de BioRepeel-therapie toe met aandacht voor de unieke behoeften van jouw huid. We begrijpen dat elke huid anders is, en daarom stellen we een behandelplan op maat op om de beste resultaten te garanderen.

Klaar om de natuurlijke schoonheid van je huid te onthullen? Ontdek dan ook de kracht van BioRepeel bij Huidkliniek Zaia. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een BioRepeel-behandeling en geef je huid de liefdevolle verzorging die het verdient. Stralende, gezonde huid is slechts een afspraak bij ons vandaan!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5