logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Cellulitis en de behandelingen bij Huidkliniek Zaia

Cellulites

Wat is Cellulitis?

Cellulitis is een veelvoorkomend cosmetisch probleem dat wordt gekenmerkt door een hobbelige en ongelijkmatige huidtextuur, vaak op de dijen, billen en buik. Het ontstaat door de ophoping van vetcellen onder de huid die de bindweefsellagen vervormen. Hoewel het volkomen normaal is, kunnen veel mensen zich ongemakkelijk voelen over het uiterlijk van cellulitis en zoeken naar effectieve behandelingsopties.

Hoe behandelen we cellulitis bij Huidkliniek Zaia

Behandelingen voor Cellulitis bij Huidkliniek Zaia

Bij Huidkliniek Zaia bieden we verschillende geavanceerde behandelingen aan om cellulitis te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. Onze gespecialiseerde therapeuten werken met de nieuwste technieken om de beste resultaten voor onze cliënten te garanderen.

1. LPG Endermologie

LPG Endermologie is een innovatieve en niet-invasieve behandeling die mechanische stimulatie gebruikt om de huid te verbeteren. Deze techniek maakt gebruik van gemotoriseerde rollers en zuigtechnologie om het weefsel te masseren en de bloedcirculatie en lymfedrainage te bevorderen. Dit helpt om de vetcellen te verminderen en de productie van collageen en elastine te stimuleren, wat resulteert in een gladdere en stevigere huid.

Voordelen van LPG Endermologie:

  • Vermindering van cellulitis
  • Verbetering van de huidtextuur
  • Stimulatie van collageenproductie
  • Bevordering van de bloedcirculatie
  • Ondersteuning van lymfedrainage

Behandelingsproces: Tijdens een LPG Endermologie sessie, die meestal 30 tot 60 minuten duurt, draagt de cliënt een speciaal pak om het comfort te verhogen. De behandelaar beweegt het apparaat over de huid om de bindweefsels diepgaand te masseren. Voor optimale resultaten worden vaak meerdere sessies aanbevolen, variërend van 6 tot 10 behandelingen.

2. Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een andere effectieve methode om cellulitis te bestrijden. Deze techniek richt zich op de diepere lagen van de huid en het onderliggende weefsel, waardoor de bloedcirculatie verbetert en de huidstructuur steviger wordt. Bij Huidkliniek Zaia combineren we vaak bindweefselmassage met LPG Endermologie voor nog betere resultaten.

Voordelen van bindweefselmassage:

  • Verbeterde bloedcirculatie
  • Stimulatie van het lymfesysteem
  • Verhoogde elasticiteit van de huid
  • Vermindering van cellulitis en striae

Behandelingsproces: Bindweefselmassages kunnen handmatig of met behulp van gespecialiseerde apparatuur worden uitgevoerd. Deze behandelingen zijn doorgaans comfortabel en vereisen geen hersteltijd, hoewel lichte roodheid of zwelling kan optreden die snel verdwijnt.

Veelgestelde vragen diw ij binnenkrijgen over de behandelingen voor cellulitis.

De meeste cliënten beginnen na ongeveer drie sessies resultaten te zien. Voor langdurige en optimale resultaten worden echter doorgaans zes tot tien sessies aanbevolen, afhankelijk van de ernst van de cellulitis en de individuele respons op de behandeling.
De meeste cliënten vinden zowel LPG Endermologie als bindweefselmassages comfortabel en zelfs ontspannend. Er kan een lichte trekkerigheid of druk worden gevoeld, maar dit is zelden ongemakkelijk. Als u pijn ervaart, kan de intensiteit van de behandeling worden aangepast.
De duur van de resultaten varieert per persoon. Met een gezonde levensstijl en regelmatige onderhoudsbehandelingen kunnen de resultaten van LPG Endermologie en bindweefselmassages maandenlang zichtbaar blijven. Periodieke sessies worden aanbevolen om de verbeteringen te behouden.
Hoewel behandelingen zoals LPG Endermologie en bindweefselmassage aanzienlijk kunnen helpen bij het verminderen van cellulitis, kunnen ze deze niet volledig verwijderen. De behandelingen verbeteren echter de huidtextuur en verminderen de zichtbaarheid van cellulitis, wat leidt tot een gladder en strakker uiterlijk.
Beide behandelingen hebben minimale bijwerkingen. Sommige cliënten kunnen tijdelijke roodheid, lichte blauwe plekken of zwelling ervaren na de sessies. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele uren tot dagen. Onze therapeuten zorgen ervoor dat de behandelingen veilig en effectief zijn.
Een gezonde levensstijl is essentieel voor het behoud van de resultaten. Dit omvat regelmatige lichaamsbeweging, een uitgebalanceerd dieet en voldoende hydratatie. Bovendien kunnen periodieke onderhoudsbehandelingen bij Huidkliniek Zaia helpen om de verbeteringen in de huidtextuur te behouden.
𝐋𝐏𝐆 𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐦𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞 bindweefselmassage
lpgbehandeling in groningen

Plan een intake bij Huidkliniek Zaia

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat elke huid uniek is en een persoonlijke aanpak vereist. Tijdens een gratis intakegesprek analyseren onze huidtherapeuten uw huidconditie en bespreken ze uw specifieke wensen en doelen. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt behandelplan op om de beste resultaten te garanderen.

Maak vandaag nog een afspraak om te ontdekken hoe onze behandelingen u kunnen helpen bij het verminderen van cellulitis en het verbeteren van uw huidtextuur. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of bezoek onze kliniek in Hoogezand voor een consult.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u terecht op onze website of contact opnemen via telefoonnummer 0598-360010 of e-mail naar info@huidkliniekzaia.nl.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze kliniek!

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5