logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Coagulatie behandeling in (Midden) Groningen: Kom langs!

Coagulatie behandeling

Voor een mooie, gezonde huid

Bij Huidkliniek Zaia bieden wij coagulatie behandelingen aan als effectieve oplossing voor diverse huidaandoeningen. Door elektrisch te coaguleren kunnen goedaardige pigmentvlekken, ouderdomswratten, steelwratjes, spider naevi en angiomen succesvol worden verwijderd. Onze coagulatie behandeling is veilig voor alle huidtypes en voorkomt de noodzaak van een chirurgische ingreep, waardoor littekens worden vermeden. Met behulp van geavanceerde technieken en nauwkeurige methoden zorgen wij voor een doelgerichte en professionele aanpak, waardoor u kunt genieten van een mooie, gezonde huid zonder ongewenste huidaandoeningen.

Effectieve behandeling van diverse huidaandoeningen
Onze coagulatie behandeling is succesvol gebleken voor o.a. het verwijderen van goedaardige pigmentvlekken, steelwratjes, spider naevi, en angiomen in zowel het gezicht als op het lichaam. Door de doelgerichte verhitting van de huid met behulp van elektrische geleiding, ontstaat er een korstje op de behandelde plek, dat na enkele dagen verdwijnt en plaatsmaakt voor een nieuwe gezonde huid.

Veilige methode voor alle huidtypes
Onze coagulatie behandeling is geschikt voor alle huidtypes en biedt een veilige en betrouwbare methode om huidaandoeningen aan te pakken. Het vermijdt de noodzaak van chirurgische ingrepen en minimaliseert het risico op littekens op de huid.

Nauwkeurige verwijdering zonder permanente huidschade
In onze kliniek werken we met twee verschillende coagulatiemethoden: coagulatie met een naaldje en coagulatie met de ‘Zapper’. Beide methoden zorgen voor een nauwkeurige verwijdering van huidoneffenheden tot op het huidoppervlak, zonder permanente huidschade achter te laten. Dit zorgt voor een effectieve behandeling met minimale risico’s en een mooie, gezonde huid als resultaat.

Stap voor Stap naar een stralende huid

Intakegesprek en Beoordeling

Bij het eerste bezoek aan onze kliniek voeren we een grondig intakegesprek. We luisteren naar uw wensen en bekijken de huidaandoening die u wilt laten behandelen met coagulatie. We beoordelen of coagulatie een geschikte behandelmethode is voor uw specifieke situatie.

Behandelopties bespreken en plan opstellen

Op basis van de beoordeling stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op uw huidaandoening en persoonlijke behoeften. We bespreken het behandelplan uitgebreid met u, beantwoorden eventuele vragen en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over de procedure.

Coagulatie Behandeling

Tijdens de behandeling passen we de coagulatiemethode toe die het meest geschikt is voor uw specifieke huidaandoening. Met behulp van gecontroleerde verhitting verwijderen we de ongewenste huidaandoening, zoals pigmentvlekken, steelwratjes, spider naevi of angiomen. De behandeling is doorgaans snel en vrijwel pijnloos.

Nazorg en Follow-up

Na de coagulatie behandeling voorzien we u van gedetailleerde nazorginstructies. U kunt verwachten dat er een donkere verkleuring ontstaat op de behandelde plek, gevolgd door een lichte zwelling. Deze verschijnselen nemen meestal binnen enkele dagen af. We plannen ook een follow-upafspraak in om het resultaat te evalueren en eventuele verdere behandelingen te bespreken als dat nodig is.

Veelgestelde vragen over een coagulatiebehandeling bij Huidkliniek Zaia

Coagulatie is een behandelmethode waarbij elektrische stroom of warmte wordt gebruikt om kleine bloedvaatjes of huidaandoeningen te verwijderen. Het proces zorgt ervoor dat de bloedvaatjes stollen, waardoor ze geleidelijk verdwijnen.
Onze coagulatie behandeling is effectief gebleken voor het verwijderen van goedaardige pigmentvlekken, ouderdomswratten, steelwratjes, spider naevi en angiomen.
De coagulatie behandeling is over het algemeen vrijwel pijnloos. Patiënten kunnen een lichte warmtesensatie ervaren tijdens de behandeling.
Ja, na de behandeling kunt u verwachten dat er een donkere verkleuring ontstaat op de behandelde plek, gevolgd door een lichte zwelling. Deze verschijnselen nemen meestal binnen enkele dagen af.
De duur van een coagulatiebehandeling varieert afhankelijk van het aantal bloedvaatjes of huidaandoeningen dat wordt behandeld. Over het algemeen duren de sessies enkele minuten tot een half uur.
Het aantal benodigde coagulatie behandelingen varieert, afhankelijk van de grootte en de ernst van de aandoening. In de meeste gevallen is er één sessie nodig om het optimale resultaten te bereiken.
Papulosa Nigra gezicht
coagulatie

Tarieven coagulatie behandeling

Bij huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor coagulatie behandelingen aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

  • Coagulatie met Zapper: €50 voor 15 Minuten
  • Coagulatie met Zapper: €70 voor 30 Minuten

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5