logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Vrijdag 17 Mei: Dr. Shelly’s cosmetische behandelingen in Groningen (Hoogezand)

Kom langs voor een intake voor cosmetische behandelingen in Groningen (Hoogezand) door Dr Shelly bij huidkliniek Zaia.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat cosmetisch arts Dr. Shelly Gangapersad op vrijdag 17 mei weer bij ons in de kliniek zal zijn! Dr. Shelly is een ervaren professional met meer dan 15.000 succesvolle injectiebehandelingen op haar naam. Met haar deskundigheid en persoonlijke benadering zorgt ze ervoor dat klanten het optimale effect bereiken met hun behandelingen.

Dr. Shelly heeft haar artsendiploma behaald aan de Universiteit van Amsterdam en is gespecialiseerd in huidverbetering en injectables. Naast haar uitgebreide ervaring heeft ze een passie voor het vak en streeft ze ernaar om haar klanten tevreden te stellen en een natuurlijke uitstraling te behouden.

Meer over de cosmetische behandelingen van Dr Shelly

Naast  dat Dr. Shelly haar eigen praktijk heeft in Drachten biedt ze inmiddels ook verschillende cosmetische behandelingen in Groningen (Hoogezand) aan die zowel gericht zijn op huidverbetering als het verjongen van het uiterlijk. Hier zijn drie populaire behandelingen die Dr. Shelly maandelijks bij ons in de kliniek uitvoert:

1. Botox®/Bocouture® Behandelingen

Botox® en Bocouture® zijn effectieve behandelingen om rimpels te verminderen en een jeugdige uitstraling te behouden. Met deze injectables kan Dr. Shelly fijne lijntjes en rimpels in het gezicht behandelen, zoals fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De behandelingen zijn snel, vrijwel pijnloos en geven binnen enkele dagen resultaat.

2. Filler Behandelingen

Fillers worden gebruikt om volume toe te voegen aan bepaalde gebieden van het gezicht, zoals de lippen, wangen, neus-lippenplooi en traangootjes. Dr. Shelly gebruikt hoogwaardige fillers om de natuurlijke contouren van het gezicht te herstellen en een jeugdige uitstraling te creëren. De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen langdurig aanhouden.

3. Huidverbeteringsbehandelingen

Naast injectables biedt Dr. Shelly ook diverse huidverbeteringsbehandelingen aan, zoals een wenkbrauwlift, behandeling tegen overmatig transpireren en migraine, en behandelingen voor tandenknarsen. Deze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de algehele huidconditie en het verjongen van de uitstraling.

We beantwoorden alvast enkele veel gestelde vragen over de cosmetische behandelingen

Dr. Shelly voert verschillende cosmetische behandelingen uit, waaronder botox-injecties, fillerbehandelingen en behandelingen tegen overmatig zweten.
Ja, botox-injecties zijn over het algemeen veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren arts zoals Dr. Shelly. Ze gebruikt alleen goedgekeurde producten en volgt strikte protocollen.
De resultaten van een fillerbehandeling zijn meestal direct zichtbaar, hoewel er wat zwelling kan optreden. Na een paar dagen zal de zwelling afnemen en ziet u het volledige resultaat.
De meeste cosmetische behandelingen die Dr. Shelly uitvoert, zijn niet erg pijnlijk. Ze gebruikt verdovende crèmes en technieken om het ongemak tot een minimum te beperken.
De resultaten van botox duren meestal 3-4 maanden, terwijl de resultaten van fillers langer kunnen aanhouden, afhankelijk van het type filler en de behandelde zone.
Tijdens het consult zal Dr. Shelly uw wensen bespreken, uw medische geschiedenis doornemen en u adviseren over de beste behandelingen voor uw specifieke behoeften. Het is een kans om al uw vragen te stellen en uw verwachtingen te bespreken.
dokter shelly injectables
fillers en andere cosmetische behandelingen in Groningen

Meer over cosmetische behandelingen in Groningen door Dr Shelly

Wil je profiteren van hoogwaardige cosmetische behandelingen in Groningen en omstreken?

Maak dan snel een afspraak en laat Dr. Shelly je adviseren voor een stralende huid en jeugdige uitstraling. Er zijn nog een paar plekjes vrij op vrijdag 17 mei in de vroege middag! Maak snel een afspraak en profiteer van Dr. Shelly’s expertise voor een stralende, natuurlijke uitstraling. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je vrijdag te verwelkomen in onze kliniek!

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5