logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Nieuw bij Huidkliniek Zaia: Cosmetisch Arts Dr. Shelly komt naar Hoogezand!

Cosmetische behandeling

Cosmetisch arts Shelly komt naar Hoogezand! Een cosmetische behandeling nodig? Lees dan snel verder!

We zijn trots om een primeur te mogen aankondigen! Vanaf 11 maart zal cosmetisch arts Drs. Shelly Gangapersad ons team versterken. Shelly is vanaf dan maandelijks op maandag (en ook éénmalig op vrijdag 12 april) bij ons in het medisch centrum in Hoogezand aanwezig zijn om intakes en cosmetische behandelingen uit te voeren.

Dit is een mooie stap voorwaarts voor onze kliniek en biedt onze cliënten een unieke kans om toegang te krijgen tot hoogwaardige zorg van een ervaren professional. Lekker dicht bij huis in Hoogezand.

Cosmetische behandelingen op maat: Expertise en Flexibiliteit

Drs. Shelly Gangapersad brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar onze kliniek. Met meer dan 15.000 behandelingen op haar naam, kunt u vertrouwen op haar deskundigheid voor diverse cosmetische ingrepen, waaronder botox, fillers en andere injectables.

Een persoonlijke introductie

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Shelly Gangapersad en ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen bij Huidkliniek Zaia in Hoogezand. Met meer dan 15.000 cosmetische behandelingen op mijn naam, breng ik een schat aan ervaring en expertise met me mee naar Hoogezand.

Voorlopig zal ik komende maanden dus eens in de maand (op maandag) cosmetische behandelingen uitvoeren in de behandelkamers van Huidkliniek Zaia.

Mijn passie voor cosmetische geneeskunde begon na mijn artsendiploma aan de UvA, en sindsdien heb ik mij toegelegd op het leveren van hoogwaardige zorg met een persoonlijke touch. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden en vol vertrouwen onze kliniek verlaat, met een natuurlijke uitstraling die in harmonie is met uw innerlijke schoonheid.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en u te begeleiden op uw reis naar een stralende, jeugdige uitstraling.

Meer over de cosmetische behandelingen en intake

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat elke cliënt uniek is, en daarom streven we ernaar om een persoonlijke benadering te bieden die aansluit bij uw individuele behoeften en wensen.

Onze behandelingen beginnen altijd met een grondige intake, waarbij Drs. Shelly uw esthetische doelen bespreekt en een zorgvuldige evaluatie uitvoert. Dit stelt haar in staat om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat aansluit bij uw specifieke situatie en gewenste resultaten.

Tijdens de behandeling zelf kunt u rekenen op de expertise en nauwgezetheid van cosmetisch arts Shelly. Of u nu kiest voor botox om rimpels te verzachten, fillers voor volumeherstel, of andere cosmetische ingrepen, Drs. Shelly zal elke stap van de procedure zorgvuldig uitvoeren om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.

Na de behandeling ontvangt u gedetailleerde nazorginstructies om het herstel te optimaliseren en ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw behandeling haalt.

Veel gestelde vragen die wij krijgen over cosmetische behandelingen

Botox- en fillerinjecties kunnen enigszins ongemak veroorzaken, maar de meeste mensen ervaren slechts milde pijn of ongemak tijdens de procedure. Verdovingsopties zijn beschikbaar om eventueel ongemak te minimaliseren.
Botox wordt gebruikt om spieractiviteit te verminderen en rimpels te verzachten, terwijl fillers worden gebruikt om volume toe te voegen en contouren te herstellen. Het beste behandelplan wordt bepaald tijdens een consult met een ervaren cosmetisch arts, die uw specifieke behoeften zal beoordelen en aanbevelingen zal doen op basis van uw doelen en anatomie.
Nee, botox en de meeste fillers zijn niet permanent. De effecten zijn tijdelijk en zullen na verloop van tijd vervagen, waardoor herhaalde behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behouden.
De duur van de resultaten varieert afhankelijk van het type behandeling en individuele factoren, maar over het algemeen blijven de resultaten van botox 3-6 maanden zichtbaar en die van fillers 6-18 maanden.
Botox begint meestal binnen enkele dagen na de behandeling effect te hebben, met volledige resultaten die zich ontwikkelen binnen 1-2 weken. Fillers kunnen direct na de behandeling zichtbare resultaten geven, maar het uiteindelijke effect kan zich in de loop van enkele dagen tot weken ontwikkelen.
Botox en fillers zijn over het algemeen veilige behandelingen wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts. Enkele mogelijke bijwerkingen zijn zwelling, roodheid en blauwe plekken op de injectieplaats. Ernstige complicaties zijn zeldzaam maar kunnen optreden als de behandeling niet correct wordt uitgevoerd.
Cosmetisch arts Dokter-Shelly-Gangapersad

Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van onze speciale aanbieding!

Bij Huidkliniek Zaia geloven we in het belonen van onze cliënten voor hun vertrouwen in onze zorg. Daarom zijn we verheugd om een speciale aanbieding aan te kondigen: ontvang 15% korting op uw eerste cosmetische behandeling bij Dr. Shelly Gangapersad. Dit is onze manier om u te verwelkomen en u de kans te geven om de voordelen van onze hoogwaardige zorg te ervaren tegen een gereduceerd tarief.

De tarieven voor cosmetische behandelingen

We begrijpen dat transparantie belangrijk is als het gaat om de kosten van cosmetische behandelingen. Daarom delen we graag onze tarieven met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hier zijn enkele van onze tarieven voor consults en behandelingen:

Botox®/Bocouture® – 1 zone (bijv. de frons of kraaienpootjes) – €130,00

Botox®/Bocouture® – 2 zones – €240,00

Botox®/Bocouture® – 3 zones – €340,00

Gummy smile – €90,00

Wenkbrauwlift – €75,00

Behandeling overmatige transpiratie (beide oksels) – €500,00

Migraine, spanningshoofdpijn – €250,00

Tandenknarsen (bruxisme) – €240,00

Hyaluronzuur vanaf – €360,00

Traangoot filler 1 ml v.a. – €360,00

Radiesse filler 1,5 ml – €500,00

Radiesse filler 3 ml – €900,00

Liquid facelift vanaf – €900,00

Maak vandaag nog een afspraak voor uw eerste behandeling en geniet van 15% korting op deze tarieven!

Neem contact met ons op en laat ons u helpen om uw natuurlijke schoonheid te omarmen en uw zelfvertrouwen te vergroten.We kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een cosmetische behandeling bij Huidkliniek Zaia in Hoogezand, lekker dichtbij huis!!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5