logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Eigen bijdrage voor Medisch Pedicure bij Huidkliniek Zaia in 2024

vergoeding huidtherapie

Eigen bijdrage voor Medisch Pedicure bij Huidkliniek Zaia in 2024

In het afgelopen jaar hebben wij ons ingespannen om geen eigen bijdrage te vragen voor behandelingen bij de medisch pedicure. Echter, vanaf 1 januari 2024 zullen er veranderingen optreden voor patiënten die via de podoloog bij ons komen. We introduceren dan een eigen bijdrage van €8 per behandeling.

Bij Huidkliniek Zaia vinden we het belangrijk om open en transparant te communiceren over wijzigingen in ons beleid. Deze aanpassing is van toepassing op iedereen die door een podoloog wordt doorverwezen. We begrijpen dat veranderingen in kosten impact kunnen hebben, en we willen onze patiënten zo goed mogelijk informeren.

Deze eigen bijdrage stelt ons in staat om hoogwaardige zorg te blijven bieden en onze dienstverlening te verbeteren. We waarderen het vertrouwen dat u in Huidkliniek Zaia stelt en staan klaar om eventuele vragen of zorgen die u heeft te bespreken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor verdere informatie.

We streven ernaar om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden en danken u voor uw begrip en samenwerking. Houd onze communicatiekanalen in de gaten voor meer details over deze wijziging en andere relevante updates. Uw tevredenheid en welzijn blijven onze hoogste prioriteit.

Medische pedicure bij Huidkliniek Zaia

De medische pedicure is een specialisatie binnen de reguliere pedicure behandelingen. Bij deze behandeling verbeteren we graag de gezondheid en het comfort van jouw voeten. Wij helpen je graag bij verschillende voetproblemen! Van het verwijderen van eelt tot het verhelpen van pijnlijke voeten.

Is dit wat jij nodig hebt? Neem vandaag nog contact met ons op. We zijn te berieken via info@huidkliniekzaia.nl maar ook telefonisch op 0598-360010 en 06-34575730

Veelgestelde vragen die we krijgen over de verandering in eigen bijdrage

Huidkliniek Zaia heeft besloten om vanaf 1 januari 2024 een eigen bijdrage van €8 per behandeling in te voeren voor patiënten die door een podoloog zijn doorverwezen. Deze bijdrage stelt ons in staat om de kwaliteit van onze zorg te handhaven en te verbeteren.
Deze verandering is van invloed op iedereen die door een podoloog wordt doorverwezen naar Huidkliniek Zaia voor behandelingen bij de medisch pedicure. Alle patiënten die onder deze categorie vallen, zullen vanaf 2024 een eigen bijdrage van €8 per behandeling moeten betalen.
We zullen verschillende communicatiekanalen gebruiken, zoals nieuwsbrieven, onze website en directe communicatie tijdens afspraken, om patiënten op de hoogte te brengen van deze wijziging in ons beleid. Transparantie en duidelijke communicatie zijn van groot belang voor ons.
De eigen bijdrage van €8 per behandeling stelt Huidkliniek Zaia in staat om te investeren in hoogwaardige zorg, verbetering van onze dienstverlening en het handhaven van een duurzaam behandelingsmodel.
Absoluut. Ondanks de invoering van de eigen bijdrage blijft Huidkliniek Zaia zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige zorg en het verbeteren van de patiëntervaring. De eigen bijdrage draagt bij aan het handhaven van deze kwaliteitsstandaard en het optimaliseren van onze dienstverlening.
Absoluut. Onze toewijding aan betaalbare en toegankelijke zorg blijft onveranderd. Hoewel we een eigen bijdrage introduceren, zullen we blijven streven naar redelijke tarieven en het bieden van flexibele oplossingen voor patiënten met financiële uitdagingen. Onze missie is om hoogwaardige zorg voor iedereen toegankelijk te maken en te houden.
Eigen bijdrage medisch pedicure per 1-1-2024
Google review geven

𝐆𝐎𝐎𝐆𝐋𝐄 𝐑𝐄𝐕𝐈𝐄𝗪 😇

Bent u bij ons in de salon behandeld? Wilt u ons dan helpen en een Google review schrijven van uw ervaring?⁣

Dat zouden wij enorm waarderen 💐

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5