logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Elektrische ontharing bij Huidkliniek Zaia: Een Effectieve Oplossing

Elektrisch ontharen zaia

Laat uw huid stralen met onze professionele huidverzorging

Voor sommige mensen kan overmatige haargroei op het gezicht of lichaam een bron van ongemak zijn. In gevallen waar laserontharing geen geschikte optie is, kan elektrische ontharing een effectieve methode zijn om ongewenst haar permanent te verwijderen. Met onze geavanceerde technieken en persoonlijke benadering bieden we diverse voordelen die het overwegen waard zijn.

Onze aanpak en werkwijze bij elektrische ontharing

Gratis intake
Tijdens de intake wordt gekeken naar het gebied van de ongewenste haargroei, de haarkleur, haardikte en haardichtheid. Op basis hiervan wordt de behandelfrequentie, voorzorgsmaatregelen en het behandelplan besproken en opgesteld.

Intakegesprek en Beoordeling
Tijdens de intake beoordelen we uw ongewenste haargroei. Het gebied, de haarkleur, haardikte en haardichtheid worden geanalyseerd. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld, inclusief behandelfrequentie en voorzorgsmaatregelen.

Voorbereiding en Comfort
Voordat de behandeling begint, zal de huidtherapeut het te behandelen gebied grondig reinigen. Indien nodig kan een verdovende crème worden aangebracht om eventuele ongemakken te verminderen. De stroomsterkte wordt aangepast aan uw individuele tolerantie voor een comfortabele ervaring.

Elektrische Ontharing
De huidtherapeut zal een minuscule naald in het haarzakje laten glijden. Vervolgens wordt gedurende enkele seconden stroom gegeven, waarbij de stroom wordt omgezet in warmte. De warmte beschadigt en vernietigt het haarzakje, waardoor het haar vanzelf loslaat en met een pincet kan worden verwijderd.

Opvolging en Herhaling
Na de behandeling kan de huid gevoelig reageren, wat resulteert in roodheid en mogelijk pukkeltjes. U ontvangt nazorginstructies om de huid te kalmeren en te verzorgen. Afhankelijk van de haargroei en individuele behoeften wordt een behandelplan opgesteld voor verdere sessies. Het proces wordt herhaald om het haarzakje steeds moeilijker te herstellen en uiteindelijk volledig te vernietigen, met als doel permanente ontharing.

Veelgestelde vragen over Elektrische Ontharing

Elektrische ontharing, ook bekend als elektrolyse, is een methode voor permanente haarverwijdering waarbij een klein naaldje in het haarzakje wordt ingebracht. Vervolgens wordt er een kleine hoeveelheid elektrische stroom gebruikt om de haarwortel te vernietigen. Deze methode is geschikt voor alle haartypes en huidskleuren en kan worden toegepast op vrijwel elk deel van het lichaam.
Bij elektrische ontharing wordt een minuscule naald in het haarzakje gebracht, waarna gedurende enkele seconden stroom wordt gegeven. De stroom wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje beschadigt en uiteindelijk het haar vanzelf loslaat en met een pincet kan worden verwijderd.
Nee, bij elektrische ontharing is het niet nodig om de huid in te prikken. Een minuscule naald glijdt via de natuurlijke opening in de huid naar het haarzakje.
Het haar laat vanzelf los door de warmte en kan met een pincet worden verwijderd. Er kunnen dunnere en zwakkere haren teruggroeien die opnieuw behandeld moeten worden.
Ja, door herhaalde behandelingen wordt het haarzakje steeds moeilijker te herstellen en uiteindelijk volledig vernietigd. Op de behandelde gebieden zal er geen nieuwe haargroei optreden.
Bij elektrische ontharing wordt een minuscule naald in het haarzakje gebracht, waarna gedurende enkele seconden stroom wordt gegeven. De stroom wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje beschadigt en uiteindelijk het haar vanzelf loslaat en met een pincet kan worden verwijderd.
Elektrisch ontharing kin
ontharen

Onze tarieven voor elektrische ontharing

Bij Huidkliniek Zaia bieden wij verschillende tarieven voor elektrische ontharing aan die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze cliënten. Onze tarieven zijn competitief en wij streven ernaar om onze cliënten de beste waarde en resultaten te bieden.

Elektrische epilatie 15 min – €50 (15 Minuten)

Elektrische epilatie 30 min – €70 (vanaf 30 Minuten)

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5