logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Happy Intim Peel: Verlichting en verbetering voor de intieme zone

Happy Intim Peel: Verlichting en verbetering voor de intieme zone

De Happy Intim Peel is een innovatieve medische TCA-peeling die is ontwikkeld om de huid in de intieme zone en oksels lichter te maken en tegelijkertijd de algehele huidkwaliteit te verbeteren. Deze behandeling is gericht op het verwijderen van de bovenste huidlaag, waardoor de onderliggende huidcellen worden gestimuleerd om nieuwe, gezondere huid aan te maken. Het resultaat? Een gladdere, egalere en lichtere huid.

Behandelingsduur en Voorbereiding

Een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste voert de Happy Intim Peel uit, waarbij de behandeling doorgaans ongeveer 30 minuten in beslag neemt. Om de huid voor te bereiden op de peeling, wordt geadviseerd twee weken voorafgaand aan de behandeling een thuisproduct te gebruiken. Dit product helpt de huid te ontkalken en te egaliseren, wat bijdraagt aan een optimaal resultaat.

Verloop van de Behandeling

De behandeling start met een grondige reiniging van de huid. Daarna wordt de Happy Intim Peel aangebracht met wattenstaafjes, gelijkmatig verdeeld over het te behandelen gebied. Tijdens de behandeling kan een lichte prikkende of brandende sensatie optreden, maar indien gewenst kan een koeler worden gebruikt om de huid te kalmeren. Na de peeling volgt een reiniging en hydratatie van de huid.

Nazorg en Resultaten

Na de behandeling kan de huid enigszins rood en geïrriteerd zijn, wat normaal is en meestal binnen enkele dagen verdwijnt. Het is ook mogelijk dat de huid na de behandeling iets droger aanvoelt dan normaal. Een goede hydratatie met behulp van een vochtinbrengende crème is essentieel in de nazorg.

De resultaten van de Happy Intim Peel zijn zichtbaar na ongeveer twee weken, waarbij de huid gladder, egaler en lichter wordt. Deze resultaten zijn over het algemeen blijvend, maar het is cruciaal om de huid goed te verzorgen om ze te behouden.

De voor en nadelen van deze unieke peeling

Voordelen

  • Veilige en effectieve behandeling.
  • Blijvende resultaten.
  • Niet-invasief, dus geen hersteltijd nodig.

Nadelen

  • Mogelijke lichte prikkende of brandende sensatie.
  • Tijdelijke roodheid en irritatie na de behandeling.

Veel gestelde vragen over de behandeling

De Happy Intim Peel is een medische TCA-peeling ontworpen voor de intieme zone en oksels. Het werkt door de bovenste huidlaag te verwijderen, wat de productie van nieuwe huidcellen stimuleert. Dit resulteert in een gladdere, egalere en lichtere huid.
Na de behandeling kan de huid rood en geïrriteerd zijn. Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren met een aanbevolen vochtinbrengende crème. De resultaten zijn zichtbaar na ongeveer twee weken.
De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het is een relatief snelle procedure die wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde schoonheidsspecialiste.
Om je voor te bereiden, dien je twee weken voor de behandeling een thuisproduct te gebruiken. Dit product helpt de huid te ontkalken en te egaliseren.
Mogelijke bijwerkingen zijn tijdelijk ongemak, roodheid, irritatie, droogheid en een lichte prikkende sensatie. Deze effecten zijn meestal mild en van korte duur.
Over het algemeen zijn de resultaten blijvend, maar het is essentieel om de huid goed te verzorgen om ze te behouden. Het gebruik van zonbescherming is ook noodzakelijk om de huid te beschermen tegen schade.
happy intim peel
Huidverzorging

Conclusie

De Happy Intim Peel biedt een effectieve oplossing voor het verlichten en verbeteren van de huid in de intieme zone en oksels. Met blijvende resultaten en het vermijden van hersteltijd, is het een aantrekkelijke keuze. Het is echter belangrijk om te investeren in de juiste nazorg om de bereikte resultaten te behouden.

Overweeg deze behandeling voor een zelfverzekerde en stralende huid. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, staan wij graag voor je klaar. Bel ons op 0598-360010 of 0634575730.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5